Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
@ lider
OVO SI LEPO SROCHIO ,SVAKA CHAST.
OVO SI LEPO SROCHIO ,SVAKA CHAST.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lider:Dobro,da se razumemo na početku,ja nemam ništa protiv članova SRS.
Činjenica je da su već više od 15 godina posredno ili ne posredno u svim segmentima podele vlasti.
Činjenica je da su aktivno i neposredno podršavali SPS i ušasno mi smeta što sada kritikuju podršku manjinskoj vladi.
Činjenica je da zaista imaju najbolji politički program ali ga sprovode parcijalno.
Činjenica je da vema lako,sa disciplinovanim biračkimtelom mogu da preuzmu vlast.
Ali preutimanjem vlasti preuzimaju i odgovoranost za Hag Kosivo ....
Ovako je lakše da sve drugi odrade za njih uključujući i tranziciju,restruktuiranje i td.
I to govori da nije u pitanju samo politička mudrost već strah
Strah od vršenja vlasti
.....
Krstan:Поштовани господине,
Ваша прича је заиста веома смешна. Побогу брате, да је било било каве неправилности, не верујем да је неко могао да раскине уговор стар тридесет година, општинско правобранилаштво би сигурно реагирало. То су приче за малу децу, поштовани господине...
lider:Da mislim na tu zgradu koja je bila u sastavu NP.
Sada se to zove Madlenijanum po Madleni Cepterovoj ženi i nju su za vreme Željka Simića i radikala iznajmili ....
A vratiće je nikad.
eremita:Па то је скандал... то је јединствен случај у Србији... али колико знам ни једно позориште у Бгд.у није на буџету општине него Града Београда - дакле ако заиста постоји таква одлука њу су морале донети градске власти. Сва позоришта су још увек државне установе и на буџету града осим Народног које је на буџету Републике...![]()
Не знам како су то радикали могли да смућкају... а ако јесу стварно су болиди... уосталом баш они много знају шта је позориште - примитивци...![]()
Strela:Eremita, za tvoju informaciju, sva pozorišta, su na gradskom budžetu, osim Narodnog pozorišta, koje je na republičkom budžetu, dakle scena u Zemunu je bila deo Narodnog pozorišta. Dakle da zaključim, radikali nisu nikad imali ingerenciju nad scenom u Zemunu, jer je u pitanju vlasništvo republike.
eremita:Тачно је то што наводиш... имам једног другара радикала који је арлаукао када су у Земуну изгубили власт, али то је било само зато што је његов брат изгубио место за киоск јер су демократе укинули њихове и поставили своје... у томе је ствар, с тим што се радикали где год дођу на власт (на локалу) понашају отимачки као '45.
lider:Da mislim na tu zgradu koja je bila u sastavu NP.
Sada se to zove Madlenijanum po Madleni Cepterovoj ženi i nju su za vreme Željka Simića i radikala iznajmili ....
A vratiće je nikad.
DellBoy-011:A kako su ga onda izdali na 30 godina?
I uzeli pare?
Ili ćeš reći da nisu tj da mi sad lažemo?
DellBoy-011:Iz intervjua Aleksandra Vučića u predizbornoj kampanji za gradonačelnika:
B92: Interesantno je, recimo, rešenje koje ja ovde imam, jedan dokument po kome se Dušanu Spasojeviću iz Novog Beograda ustupa na trajno korišćenje uz naknadu, a radi izgradnje porodične i stambene zgrade neizgrađeno građevinsko zemljište obuhvaćeno parcelom 2561, koje odgovara parceli 12455. I obavezuje se Dušan Spasojević da opštini Zemun u roku od tri dana od dana prijema rešenja uplati na ime naknade za ustupljeno zemljište u iznosu od 159.600 dinara, računajući po 150 dinara po metru kvadratnom.
Vučić: „Ne znam, je li stvar u Dušanu Spasojeviću ili u čemu?“
B92: Da, Šilerova ulica je u pitanju. Evo, ovde imam i ovaj geodetski crtež. Izuzetno je jeftino zemljište. Kako je to moguće da neko dobije tako...
Vučić: „Ja moram da vam kažem nešto. Dakle, to morate da pitate ljude koji su se time bavili. Ja ne znam o tom zemljištu kolika je cena bila i gde, niti sam to radio.“
CcccI sad ću ja da posumnjam da radikali imaju veze sa Spasojevićem i zemunskim klanom
![]()
A da je cena povoljna jeste....
I baš je bezveze što to pitaju Vučića, on stvarno nije ništa radio, ne zna, nema pojma8-)
Psihologue:Pa strelo svi muljaju kao shto znash verovatno..Neko pre padne a neko kasnije...
Strela:Ko je izdao pozorište na 30 godina? Moraš da imaš tačne informacije da bi o nečemu mogao da diskutuješ.

Strela:Ti si "uspeo" ono što ni sud nije uspeo, da poveže zemunski klan sa radikalima... :-D :-D :-D
Međutim, budimo malo ozbiljni, zna se jako dobro ko se družio sa "zemuncima" i ko je redovno posećivao Šilerovu.... 8-)
Psihologue:@ delboy
Ajde im daj informacije o prodavanju ili davanju placeva po Petrovchicu i onom mestu zaboravih mu
ime kod Dobanovca gde ih je i bog zaboravio..
Druga stvrar nemoj zaboraviti MAGISTRAT !!!!
Pa ne zovu ga dzaba ACA LAZOV-jedan od najvecih demagoga nashe politichke scene, mislim zna se da politichari lazu ali i tu mora da postoji neka granica.Slazem se chovek stvarno nishta posebno nije radio , osim pinkija i famoznog MINISTARSTVA DEZINFORMACIJA....Setimo se kazni novinarima koje je izricao a sad ima obraza da brani kurir i slichnu mafijashku shtampu.....DellBoy-011:Iz intervjua Aleksandra Vučića u predizbornoj kampanji za gradonačelnika:
B92: Interesantno je, recimo, rešenje koje ja ovde imam, jedan dokument po kome se Dušanu Spasojeviću iz Novog Beograda ustupa na trajno korišćenje uz naknadu, a radi izgradnje porodične i stambene zgrade neizgrađeno građevinsko zemljište obuhvaćeno parcelom 2561, koje odgovara parceli 12455. I obavezuje se Dušan Spasojević da opštini Zemun u roku od tri dana od dana prijema rešenja uplati na ime naknade za ustupljeno zemljište u iznosu od 159.600 dinara, računajući po 150 dinara po metru kvadratnom.
Vučić: „Ne znam, je li stvar u Dušanu Spasojeviću ili u čemu?“
B92: Da, Šilerova ulica je u pitanju. Evo, ovde imam i ovaj geodetski crtež. Izuzetno je jeftino zemljište. Kako je to moguće da neko dobije tako...
Vučić: „Ja moram da vam kažem nešto. Dakle, to morate da pitate ljude koji su se time bavili. Ja ne znam o tom zemljištu kolika je cena bila i gde, niti sam to radio.“
CcccI sad ću ja da posumnjam da radikali imaju veze sa Spasojevićem i zemunskim klanom
![]()
A da je cena povoljna jeste....
I baš je bezveze što to pitaju Vučića, on stvarno nije ništa radio, ne zna, nema pojma8-)
DellBoy-011:Naravno da imam tačne informacije, ako me ne bude mrzelo rado ću ti to i dokumentovati8-)
Dakle na tvoje pitanje: Ko je izdano pozorište na 30 godina - odgovor je: radikali8-)
Letnja scena Gardoš?
Da, poznato mi je, prestala je da funkcioniše za vreme vladavine radikala 1996-2000. godine8-)
Obnovljeno je 2001. godine i od tada se redovno održavaju predstave:-D
Btw, ono čime su se radikali bavili na Gardošu (a to je prostor izmedju letnje scene, gardoš kule i zemunskog groblja) je organizovanje tzv" zabijačke"![]()
Znaš ta je to?
To je sremački običaj: klanje svinja, oštrenje noževa, pravljenje čvaraka i opijanje.
Eto so tu oni radili na Gardošu?
Veruješ-ne veruješ?
Radikalno kulturno![]()

DellBoy-011:Ma ne povezujem ja ništa, samo mi je malo čudno da niko ne postavlja pitanje odakle Spasojević i mafija u Šilerovoj u Zemunu![]()
Ko ih je tu doveo, jel bio raspisan konkurs za dodelu zemljišta ili šta![]()
I zašto tako jeftino kada je to baš lep kraj u Gornjem gradu, a i lep je plac.
Samo sam radoznao:-D

goxy:Au al se raspisa........:wink: