RADIKALNO BOLJE?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paola:
Ма боли ме штикла за ТВОЈ ГРАД У КОМЕ СТАНУЈЕШ, ако ти не желиш да видиш пљачке по целој Србији, већ само сипаш мржњу по легитимној власти у свом граду, која ти није по вољи из политичких разлога, а не зато што лоше ради! Политичко слепило, због којег сипаш отров, може бити јак разлог за посете "Лази Л"

Niti sam slep, niti politički neobrazovan, niti sam za "Lazu"
I ne sipam mržnju, već činjenice koje TEBI nisu po volji. Zašto nisu? Pa iz političkih razloga:-D
Ti si spremnija da mene proglasiš ludim, nego da prihvatiš da oni kradu i krše zakon:-D
Evo upravo sada to rade8-)

I da dodam, opet se slažem sa tobom:D
Tebe, kao i opštinsku vlast zabole štikla za grad u kojem živim.
Uostalom, Pop Lazić ine ćivi u Zemunu, već na Banovom brdu.
I kako ona da ima boli odnos prema Zemunu, njoj je to samo prolazna stanica8-)
E, jesi čula da je zaposlila muća u Opštini, to jest u Poslovnom prostoru opštine Zemun?
Kad se to pročulo, brže- bolje je on sam raskinuo radni odnos:lol:

goxy:
DELL BOY ne daj se isprovocirati, ni oni sami ne veruju u to shto prichaju nego '' pale vatru'' pa posle kad udjesh u raspravu da mogu da kazu:'' Evo i oni su isti kao i mi''!

naravno da se ne dam8-)
Ali oni su takvi, nećemo im to zameriti, samo ćemo ih svesti u granicu preko koje ne bi trebalo da idu, ja bih, recimo, bio zadovoljan da se kreću u rasponu od 10-20%, to je sasvim podnošljivo:-D
Naravno da nismo isti, nećemo da se vredjamo:lol:

Teshko taj procenat...Mozda kad budemo ziveli u tzv. Evropskoj Srbiji(KAD BUDEMO U E.U.)...Shto se tiche njihovih uvreda to je kao kad pas najushi krv pa pobesni,Tako su oni nanjushili IZBORE,pa mobilizuju birachko telo.Pitam se shta su to koshtunjavi i toma prichali na otomanu:Ne samo o Kosovu?!Mislite o tome!

Koštunica, po mom mišljenju, jako uspešno iskorišćava radikale.
S jedne strane, ne kidišu na njega kao na ostale, a sa druge, šalje upozorenje ostalima iz demokratskog bloka.
Mislim da je to mudro, za vreme u kojem se nalazimo:wink:

Krstan:
Реци нам, а шта би кад се пробуди ? Да ли у Земуну беше још СРПСКИ РАДИКАЛИ, или, не дај, Боже, они што су КРАЛИ !?

U Zemunu, hvala na pitanju, kradu zajedno radikali, Karićevi i sps8-)
Evo, na primer, upali su u bivši bioskop central, isterali "Beograd film" koji je stari bioskop izdao u zakup nekoj agenciji i tamo je napravljen bazar.
Radikali su, kao , bili ogorčeni što tu nije bioskop, upali uz pomoć naoružanih ljudi iz "Inex" obezbedjenja, najurili zakupca i sada, umesto bioskopa, oni naplaćuju tezge u "Centralu":lol:
Da li je to kradja i obmana?
Da, jeste8)

DellBoy-011:
U Zemunu, hvala na pitanju, kradu zajedno radikali, Karićevi i sps8-)
Evo, na primer, upali su u bivši bioskop central, isterali "Beograd film" koji je stari bioskop izdao u zakup nekoj agenciji i tamo je napravljen bazar.
Radikali su, kao , bili ogorčeni što tu nije bioskop, upali uz pomoć naoružanih ljudi iz "Inex" obezbedjenja, najurili zakupca i sada, umesto bioskopa, oni naplaćuju tezge u "Centralu":lol:
Da li je to kradja i obmana?
Da, jeste8)

Поштовани господине,

Ви очито немате појма како је организована локална самоуправа и какве су надлежности локалне власти. Пошто бејах први председник ИО СО у општини где су СРПСКИ РАДИКАЛИ ДОБИЛИ власт 1992. године понешто знам које су надлежности извршне власти. Биоскопи су свакако у надлежности општинске власти. Уколико је неко ко је управљао биоскопом, конкретан случај не познајем, већ говорим о поступку, то чинио супротно од општинске одлуке, или уколико је то дао неком другом правном или физичком лицу без знања оснивача наравно да је такав уговор ништаван. То наравно да није никаква крађа, већ улазак у посед своје имовине. Шта бисте Ви урадили када би се неко договорио са Вашим комшијом и ушао у Ваш стан? Да ли би му запевали серенаду на увце, или бисте га најурили ? То је само доказ више да СРПСКИ РАДИКАЛИ раде све оно што им закон једноставно налаже - добро господаре са оним ресурсима који су у власти општине Земун...

Поздрав,

Крстан Ђ. Ковјенић

Poštovani gospodine,
vrlo dobro znam šta je lokalna samouprava8-)
Što se tiče KONKRETNE stvari, bioskopa u Zemunu, opština je svojevremeno od preduzeća "Beograd film" dobila dva stana, a tom preduzeću dala prostorije bioskopa, dakle: sporazumno.
Radikali su sada, posle trideset godina jednostrano raskinuli taj sporazum.
Sada bi bilo logično da vrate ljudima njihove stanove, jel tako?
E pa vidite, oni neće da vraćaju.
To se zove kradja i nasilje8-)

DellBoy-011:
Poštovani gospodine,
Što se tiče KONKRETNE stvari, bioskopa u Zemunu, opština je svojevremeno od preduzeća "Beograd film" dobila dva stana, a tom preduzeću dala prostorije bioskopa, dakle: sporazumno.
Поштовани господине,

Ваша прича је заиста веома смешна. Побогу брате, да је било било каве неправилности, не верујем да је неко могао да раскине уговор стар тридесет година, општинско правобранилаштво би сигурно реагирало. То су приче за малу децу, поштовани господине...

DellBoy-011:
Poštovani gospodine,

Тачно је то што наводиш... имам једног другара радикала који је арлаукао када су у Земуну изгубили власт, али то је било само зато што је његов брат изгубио место за киоск јер су демократе укинули њихове и поставили своје... у томе је ствар, с тим што се радикали где год дођу на власт (на локалу) понашају отимачки као '45.

eremita:
Тачно је то што наводиш... имам једног другара радикала који је арлаукао када су у Земуну изгубили власт, али то је било само зато што је његов брат изгубио место за киоск јер су демократе укинули њихове и поставили своје... у томе је ствар, с тим што се радикали где год дођу на власт (на локалу) понашају отимачки као '45.

Господине, заборависте навести доказе ! Часна комуњарска више не пали, бар не код СРПСКИХ РАДИКАЛА...

Да ли Ти мислиш на оно позориште које је било део Народног позоришта - ту зграду није градио Цептер већ држава - не повезујем о чему се ради ?

lider:
Da mislim na tu zgradu koja je bila u sastavu NP.
Sada se to zove Madlenijanum po Madleni Cepterovoj ženi i nju su za vreme Željka Simića i radikala iznajmili ....
A vratiće je nikad.

Па то је скандал... то је јединствен случај у Србији... али колико знам ни једно позориште у Бгд.у није на буџету општине него Града Београда - дакле ако заиста постоји таква одлука њу су морале донети градске власти. Сва позоришта су још увек државне установе и на буџету града осим Народног које је на буџету Републике... :evil:

Не знам како су то радикали могли да смућкају... а ако јесу стварно су болиди... уосталом баш они много знају шта је позориште - примитивци... :roll:

Pa upravo je to u pitanju.
Zemunsko pozorište je bilo deo narodnog pa prema tome pod ingerencijom Republike.
Na predlog radikala sklopljen je dil sa Vladom...
I tako to da sad ne preterujem o pozorištu inače bih mogao do jutra o toj temi.

AU SVE BEZ ARGUMENATA..Nemam sa kim da se raspravljam...
@ KRISTAN nije dostojan protivnik
@ Paola zao mi devojke shto se sramoti javno ovde

DA VAM KAZEM RADIKALI SU SHTO SE BEOGRADA tiche dobili glasove unutrashnjosti a gradska podrucja onih civilizovanih dobile su evropske forme..
Lichno poznajem NIKOLICA dobar govornik ali nema ideju kako uvesti Srbiju u Evropu..

Dobro,da se razumemo na početku,ja nemam ništa protiv članova SRS.
Činjenica je da su već više od 15 godina posredno ili ne posredno u svim segmentima podele vlasti.
Činjenica je da su aktivno i neposredno podršavali SPS i ušasno mi smeta što sada kritikuju podršku manjinskoj vladi.
Činjenica je da zaista imaju najbolji politički program ali ga sprovode parcijalno.
Činjenica je da vema lako,sa disciplinovanim biračkimtelom mogu da preuzmu vlast.
Ali preutimanjem vlasti preuzimaju i odgovoranost za Hag Kosivo ....
Ovako je lakše da sve drugi odrade za njih uključujući i tranziciju,restruktuiranje i td.
I to govori da nije u pitanju samo politička mudrost već strah
Strah od vršenja vlasti
.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back