Radikali,zasto to radite?

Па хоће га демократе. Зар не видиш да нико из ДС не прича против Томе Лопате?
DS je u agoniji,razumljivo,imaju preca posla: pakovanje kofera,da iskalkulisu sve racune po svetu,gde je koji,pasosi.....nije im lako ;)
A vi, nekad casni radikali,razboleli ste se od ljubomore i zavisti zbog Tome kome ce da klice cela Srbija :D

DS je u agoniji,razumljivo,imaju preca posla:pakovanje kofera,da iskalkulisu sve racune po svetu,gde je koji,pasosi.....nije im lako ;)
A vi nekad casni radikali,razboleli ste se od ljubomore i zavisti zbog Tome kome ce da klice cela Srbija :D

Постоји предлог да на митингу гађају Николића поквареним јајима и каменицама док буде говорио. Толико о томе да ће тамо бити присталице Томе Лопате

Што се тиче ЕУ и НАТО...ја сам недвосмислено против уласка у НАТО, што се тиче ЕУ, не мислим да су ЕУ интеграције нешто што спречава нас да остваримо националне интересе, већ наши корумпирани политичари.
Што се мене тиче, ја сам лично за заједничку државу са РС и ЦГ, наравно Србију рачунам са Рашком, Војводином и Косметом.

Слабо познајеш систем безбедности Европске уније, он се заснива на НАТО пакту као гаранту колективне безбедности, једно без другог не иде зато Швајцарска није ни члан Европске уније.

Иди бегај. Па зар је бивши ЈУЛ-овац са вама у коалицији?
Нисам пресрећан због тога јер сам десно оријентисан али и у садашњој влади сједе љевичарски ДС, СПС, ЈС...контам да Вулин не може бити гори од њих.

Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.:mrgreen:
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda. :mrgreen:
Radikali,zasto to radite? :think: Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji? :think:
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI! :sad2:

Ovi iz SNS-a su jedino gladni vlasti...

Слабо познајеш систем безбедности Европске уније, он се заснива на НАТО пакту као гаранту колективне безбедности, једно без другог не иде зато Швајцарска није ни члан Европске уније.
Може бити. Више сам познавалац источне хемисфере (Русија и руске земље + Индија), што је и логично за мене као русофила и индофила. Ти си свестранији, па проучаваш и противничку страну :)

Нисам пресрећан због тога јер сам десно оријентисан али и у садашњој влади сједе љевичарски ДС, СПС, ЈС...контам да Вулин не може бити гори од њих.

Ја бих те молио да користис срБски језик кад већ куцаш ћирилицом. Друго, и СНС је лево оријентисан

Ово је црногорски дијалекат србског језика...ја сам Србин родом из ЦГ, тако да...

Као што смо имали прилике да видимо, црногорци су се изјаснили да говоре својим језиком, па су у Београд послли брже боље и судског тумача за црногорски језик. С тим у вези, све ово што си ти написао нема никакве везе.

Напредни опет лупетају, као по обичају. Нико није овде против срБског народа, нико није против промене власти, али смо против Томе Лопате, који је најавио коалицију са ДС.

Za promenu , daj link gde je TOMA NAJAVIO kaolaiciju?
Nemoj iz Kurirovog "pouzdanog" izvora, daj nesto pouzdanije!

Ovi iz SNS-a su jedino gladni vlasti...

Ostali siti?
Zasto onda ne odu?
Najeli se, napili, nafatirali, mogli bi da konacno ustanu od stola, zasto se tako grcevito bore da ostanu na vlasti, tako siti i presiti? Stomak im supalj, oci gladnje? Sigurno, ali zato su im dzepovi deset puta usiveni, prokvircani, istepani, ma otvaraju se samo kad ih treba napuniti, a onda automatic-zatvarci!

Back