gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Што, јесмо ли ми мање Срби од вас ?Без Црне Горе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што, јесмо ли ми мање Срби од вас ?Без Црне Горе.
DS je u agoniji,razumljivo,imaju preca posla: pakovanje kofera,da iskalkulisu sve racune po svetu,gde je koji,pasosi.....nije im lakoПа хоће га демократе. Зар не видиш да нико из ДС не прича против Томе Лопате?
[Ne_Vazim_Se];16734311:Ne gledam TV... shta, pokret salatara je to PS?![]()
Ja sam strani plaćenik.
DS je u agoniji,razumljivo,imaju preca poslaakovanje kofera,da iskalkulisu sve racune po svetu,gde je koji,pasosi.....nije im lako
A vi nekad casni radikali,razboleli ste se od ljubomore i zavisti zbog Tome kome ce da klice cela Srbija![]()
Покрет Социјалиста Александра Вулина.ПСС покрет снага Србије, а ПС ко то зна шта је
Покрет Социјалиста Александра Вулина.
Divno zapazanjeNije ti potrebno ovo L.

Што се тиче ЕУ и НАТО...ја сам недвосмислено против уласка у НАТО, што се тиче ЕУ, не мислим да су ЕУ интеграције нешто што спречава нас да остваримо националне интересе, већ наши корумпирани политичари.
Што се мене тиче, ја сам лично за заједничку државу са РС и ЦГ, наравно Србију рачунам са Рашком, Војводином и Косметом.
Нисам пресрећан због тога јер сам десно оријентисан али и у садашњој влади сједе љевичарски ДС, СПС, ЈС...контам да Вулин не може бити гори од њих.Иди бегај. Па зар је бивши ЈУЛ-овац са вама у коалицији?
Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda.
Radikali,zasto to radite?Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji?
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI!![]()
Ako mislis da se isplati da se jos vise brukate,jajaПостоји предлог да на митингу гађају Николића поквареним јајима и каменицама док буде говорио. Толико о томе да ће тамо бити присталице Томе Лопате
ima ko da ih fata Може бити. Више сам познавалац источне хемисфере (Русија и руске земље + Индија), што је и логично за мене као русофила и индофила. Ти си свестранији, па проучаваш и противничку странуСлабо познајеш систем безбедности Европске уније, он се заснива на НАТО пакту као гаранту колективне безбедности, једно без другог не иде зато Швајцарска није ни члан Европске уније.

Нисам пресрећан због тога јер сам десно оријентисан али и у садашњој влади сједе љевичарски ДС, СПС, ЈС...контам да Вулин не може бити гори од њих.
Ово је црногорски дијалекат србског језика...ја сам Србин родом из ЦГ, тако да...Ја бих те молио да користис срБски језик кад већ куцаш ћирилицом. Друго, и СНС је лево оријентисан
Ја бих те молио да користис срБски језик кад већ куцаш ћирилицом. Друго, и СНС је лево оријентисан

levo

Ово је црногорски дијалекат србског језика...ја сам Србин родом из ЦГ, тако да...
Cista demagogijaOvi iz SNS-a su jedino gladni vlasti...

Напредни опет лупетају, као по обичају. Нико није овде против срБског народа, нико није против промене власти, али смо против Томе Лопате, који је најавио коалицију са ДС.

A,ti si nesto pitala?Ja i dalje cekam odgovor na svoja pitanja![]()
Koga? 
Ovi iz SNS-a su jedino gladni vlasti...