Radikali,zasto to radite?

Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

Ma ne uopshte nije miting SNS, samo malo... :lol:

Naravno da ga opstruishe svako normalan... shto bi bilo ko hteo da na vlast doce Toma, dojucherashnji radikal a danashnji evropejac!?

Vlasnik krstarice,koji je ustvari sef DB-a!:mrgreen:

Vrlo bitno .. tamo je ruski kokus nenadhebiv ...
sm201.gif

Био бих...уосталом са ДССовцима се одлично слажем, па бих вјероватно и био на скупу са неким од присталица ДСС.

И ово си слагао, али нема везе. Ко онако нешто напише, да би требало судити онима који су против СНС митинга, тај треба да се обрати под хитно некој надлежној институцији.

[Ne_Vazim_Se];16734186:
Pa Toma i Bota su u dilu to je ochigledno nego mi je do jaja interesantno kako naprednjaci nabacuju radikalima da su u dilu sa vlasti a oni shatro opozicija... :hahaha:

Shou.

Па гледај ти бре како ону лажу по форуму. ПА то ће ти бити исто као што су се СПС и ДС до скоро пљували, а сада су у љубави. Кад направе владу СНС и ДС, видећеш загрљене форумаше овде како балаве

[Ne_Vazim_Se];16734162:
Ma ne uopshte nije miting SNS, samo malo... :lol:

Naravno da ga opstruishe svako normalan... shto bi bilo ko hteo da na vlast doce Toma, dojucherashnji radikal a danashnji evropejac!?
Није јер СНС није једини учесник...учествују и НС, ПС, ПСС.
Друго, ја не желим да Тома сјутра освоји власт, желим изборе, па нека народ гласа...СНС није једина опозициона странка, нити може сама да скупи 51 %, без нпр. ДСС.

Није јер СНС није једини учесник...учествују и НС, ПС, ПСС.
Друго, ја не желим да Тома сјутра освоји власт, желим изборе, па нека народ гласа...СНС није једина опозициона странка, нити може сама да скупи 51 %, без нпр. ДСС.

А ДСС неће са СНС, јер су схватили да СНС иде са ДС

Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

Па СНС нема право монопола над патриотизмом и свако самопроглашење неким патриотским покретом је за СНС контрапродуктивно.
Ти си млад па си погодан за манипулацију исто се СПО самопрогласио неком српском патриотском снагом да би њен председник сад позивао на дизање руку од највећег српског проблема Косова и Метохије.
Да би се неки покрет позивао да је заштитник српских националних интереса, прво се морају прокламовати национални интереси Србије, а затим обезбедити консензус по том питању у народу.
СНС све то нема нити је у стању тако нешто да обезбеди, а став СНС-а о интеграцију у Европску унију дирекно је у супротности са тежњама већег дела српског народа.

Никада нећу подржати Власт ДС, па макар и Николић направио владу са њима. Забележите овај пост негдје...

Када би ми бележили сваку глупост коју си ти писао овде, давно би морали да купујемо по три хард диска само за ту сврху. Нека. Запамти шта си рекао.

Па СНС нема право монопола над патриотизмом и свако самопроглашење неким патриотским покретом је за СНС контрапродуктивно.
Ти си млад па си погодан за манипулацију исто се СПО самопрогласио неком српском патриотском снагом да би њен председник сад позивао на дизање руку од највећег српског проблема Косова и Метохије.
Да би се неки покрет позивао да је заштитник српских националних интереса, прво се морају прокламовати национални интереси Србије а затим обезбедити консензус по том питању у народу.
СНС то нема нити је у стању тако нешто да обезбеди, а став СНС-а о интеграцију у Европску унију дирекно је у супротности са тежњама већег дела српског народа.

Па чак је и сам Тома Лопата рекао да Србија треба да се мало дистанцира од проблема Косова и Метохије, ако је то услов за улазак у ЕУ

Јеси ли 100 % сигуран у то ? Ионако се двоумим између ДСС и СНС...
Ја има другачије инфо али добро, свако има своје изворе...

Имаш другачије информације, јер си у СНС. Зато вам пуне главе. Иначе, ако мало погледаш, схватићеш да нико из ДС ништа лоше не прича о СНС.

Што се тиче ЕУ и НАТО...ја сам недвосмислено против уласка у НАТО, што се тиче ЕУ, не мислим да су ЕУ интеграције нешто што спречава нас да остваримо националне интересе, већ наши корумпирани политичари.
Што се мене тиче, ја сам лично за заједничку државу са РС и ЦГ, наравно Србију рачунам са Рашком, Војводином и Косметом.

Што се тиче ЕУ и НАТО...ја сам недвосмислено против уласка у НАТО, што се тиче ЕУ, не мислим да су ЕУ интеграције нешто што спречава нас да остваримо националне интересе, већ наши корумпирани политичари.
Што се мене тиче, ја сам лично за заједничку државу са РС и ЦГ, наравно Србију рачунам са Рашком, Војводином и Косметом.

Без Црне Горе.

Карићев ПСС и Покрет Социјалиста, као и Нова Србија јесу у извјесној коалицији са Николићем.
Шта лично мислим о томе, не бих овдје износио...

Back