Radikali,zasto to radite?

Za promenu , daj link gde je TOMA NAJAVIO kaolaiciju?
Nemoj iz Kurirovog "pouzdanog" izvora, daj nesto pouzdanije!

Биљо под наводницима, теби се исто поред имена може додати Лопата, зар не? Не могу ти дати линк, не могу ни из Курира (који си ти до скоро радо цитирала, а онда под притиском централе си престала), дакле, уживај и гледај, али добро памти шта пишеше овде, јер што каже Шешељ "после ћеш морати да лижеш сва говна која си изасрала", када уђе СНС у коалицију са ДС. Памет у главу

Ostali siti?
Zasto onda ne odu?
Najeli se, napili, nafatirali, mogli bi da konacno ustanu od stola, zasto se tako grcevito bore da ostanu na vlasti, tako siti i presiti? Stomak im supalj i oci gladnje? Vrlo je moguce, ali zato su im dzepovi deset puta usiveni, prokvircani, istepani, ma otvaraju se samo kad ih treba napuniti, a onda automatic-zatvarci!

Pa ja neću glasati ni za "ostale", mada bih voleo da je SNS realna opcija, jer je
stvarno vreme da sa vlasti odu žuti i Gej17+, rezultati su im katastrofalni. Ali da
glasam za Tomu Grobara, Acu Lažova, Selju Ilića, Aleksandra Jul Vulina ili Milanku
Karić? Oni će da izvuku Srbiju iz mulja? Kako da ne...

Pa ja neću glasati ni za "ostale", mada bih voleo da je SNS realna opcija, jer je
stvarno vreme da sa vlasti odu žuti i Gej17+, rezultati su im katastrofalni. Ali da
glasam za Tomu Grobara, Acu Lažova, Selju Ilića, Aleksandra Jul Vulina ili Milanku
Karić? Oni će da izvuku Srbiju iz mulja? Kako da ne...

Гласајући за СНС ти гласаш за коалицију са ДС, па ти види.

Биљо под наводницима, теби се исто поред имена може додати Лопата, зар не? Не могу ти дати линк, не могу ни из Курира (који си ти до скоро радо цитирала, а онда под притиском централе си престала), дакле, уживај и гледај, али добро памти шта пишеше овде, јер што каже Шешељ "после ћеш морати да лижеш сва говна која си изасрала", када уђе СНС у коалицију са ДС. Памет у главу

Nek sam i lopata, sto je to tvoj problem?
Stalno pretitie tim Seseljem, sta?
Vi sad podrzavate DS, sutra se neki dogovaraju da razbiju miting, a ja da se kajem, nema sanse!
OVDE ste se udruzili s njima pa napadate kao vuci, lopata, ok, lopata, bicu sve sto JA pozelim, a ne ono sto mi drugi narede!

ОК, капирам да људи не желе да дођу и дај митинг не виде као антивладин, већ као страначки...легитимно право.
Само немојте да нас који желимо да дођемо сјутра да окарактеришете као лоше људе јер ми који сјутра долазимо желимо промјене.

Vi sad podrzavate DS, sutra se neki dogovaraju da razbiju miting, a ja da se kajem, nema sanse!
OVDE ste se udruzili s njima pa napadate kao vuci, lopata, ok, lopata, bicu sve sto JA pozelim, a ne ono sto mi drugi narede!
Увијек своји, никада страначки полтрони. Сале и ја сковасмо изараз партиопте-онај који оптира партију умјесто мозга.
Позз :)

Гласајући за СНС ти гласаш за коалицију са ДС, па ти види.

Dve decenije ljudi glasaju za SRS, kad mislite da dodjete na vlast? Nemaju ljudi sto zivota da cekaju one kojima je dobro u debeloj opozicionoj 'ladovini, i koji SAD nece mitinge, ali hoce da razbijaju neki koji drugi organizuje, jer je narod sit ove vlasti. Pa TI vidi.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...a+Press:+Ako+se+mora,+mogu+i+sa+Tadićem!.html

Лопато, прочитај ово и не каки ... СНС сарађује са ДС. Ово је сам почетак њихоце сарадње, а види како је данас. Митинг организује СНС у сарадњи са ДС

Onaj njihov dzukac Djukanovic je toliki licemer da i pored toga sto je otkriven licno od Tome da je clan SNS i RIK-a i dalje se prenemaze i tvrdi da je samo simpatizer. Doslednost i obraz vodja te stranke ne treba ni komentarisati. Toma je obecao da se nece baviti vise politikom na jednim predsenickim izborima ako izgubi, izdao je kuma jer je video da postoji sansa da se isti i vrati iz Haga. Vucic je osvedocena lazovcina. Vulin, pa stvarno....produkt nacional boljsevizma, kao da ga je onaj derpe Limonov pravio. Velja, navinarska batina koji kraduckanje smatra normalnim. I na kraju Karici koji su odrpali svoje silne klijente banke.
Daj Boze da nam ti sednu na kicmu pa da SAV narod vidi ko se nudi za spasitelja.

Dve decenije ljudi glasaju za SRS, kad mislite da dodjete na vlast? Nemaju ljudi sto zivota da cekaju one kojima je dobro u debeloj opozicionoj 'ladovini, i koji SAD nece mitinge, ali hoce da razbijaju neki koji drugi organizuje, jer je narod sit ove vlasti. Pa TI vidi.

Народ јесте сит ове власти, али СНС продаје народу причу да неће са ДС. Лепо сам ти рекао, пази шта какиш, да не би после избора морала да лижеш то све, када будеш браила Тадића.

ОК, капирам да људи не желе да дођу и дај митинг не виде као антивладин, већ као страначки...легитимно право.
Само немојте да нас који желимо да дођемо сјутра да окарактеришете као лоше људе јер ми који сјутра долазимо желимо промјене.

Pa nećemo, vaše pravo da mitingujete i da budete naivni :)
Ja ću sutra da spavam ceo dan, samo ću uveče da upalim vesti da vidim šta je sve razbijeno i ko je poginuo.

Pa nećemo, vaše pravo da mitingujete i da budete naivni :)
Ja ću sutra da spavam ceo dan, samo ću uveče da upalim vesti da vidim šta je sve razbijeno i ko je poginuo.

ПА неће ништа бити разбијено, каже Тома Лопата. Имају и свје обезбеђење у СНС, које ће у сарадњи са полицијом ДС да туче народ.

Mozes misliti kad se u hajku ukljucila "vilaravOjla" - dosad je nije bilo, placaju zuti iz nasih dzepova, a hajka k'o hajka- nikad izvesna - u prevodu, hajakcima i jeste posao da hajkaju, za to su placeni, ali se desava da na kraju oni budu zrtve. Ne mogu zuti toliko da plate koliko mi koje niko ne placa mozemo da ih "lovimo", jer raditi nesto za novac- nije isto sto raditi nesto od srca:)
Pozdravce za drugaricu, miljenicu:heart:

Ima ozbiljnih indicija da je vilaravijojla licno Jelena Trivan!!

22959_0405-jelena-trivan_f.jpg

Onaj njihov dzukac Djukanovic je toliki licemer da i pored toga sto je otkriven licno od Tome da je clan SNS i RIK-a i dalje se prenemaze i tvrdi da je samo simpatizer. Doslednost i obraz vodja te stranke ne treba ni komentarisati. Toma je obecao da se nece baviti vise politikom na jednim predsenickim izborima ako izgubi, izdao je kuma jer je video da postoji sansa da se isti i vrati iz Haga. Vucic je osvedocena lazovcina. Vulin, pa stvarno....produkt nacional boljsevizma, kao da ga je onaj derpe Limonov pravio. Velja, navinarska batina koji kraduckanje smatra normalnim. I na kraju Karici koji su odrpali svoje silne klijente banke.
Daj Boze da nam ti sednu na kicmu pa da SAV narod vidi ko se nudi za spasitelja.

Odlično.:ok:

Back