Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Видели смо ми у Арени како Николић подмеће дупе америчкој багри
Nema veze - videli smo kako su prosli americki i ruski ambasador ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видели смо ми у Арени како Николић подмеће дупе америчкој багри

Presretac , sredicemo mi to ... samo da ih razguzimo sutra ...
Ja nisam cicija,naročito ako ćeš ti meni bit' još LJepšijiBiljo ne zabusavaj - udeli repku , raskrinko sam ih ...![]()
Хеј раја...
Ко то плаћа за пљување на форуму...?
Ево...ја се јављам...да ућарим који динар...
А инспирације имам за неколико странака
како на власти тако и опозицији....
ДАЈТЕ ЛОВУ...ПА ДА УДАРИМ....![]()
![]()
![]()
Једино ако си ти Томо или Александре па да ти поверујем овако тешко јер се СНС као и све партије у Србији заснивају на ауторативном принципу, а чланови служе само као гласачко тело које никакав утицај на одлуке ауторитета нема.
Па зна се с ким ће. Са Тадићем. Све договорено. Па то му је једини начин да буде премијер, а то жели више него било шта на свету
Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda.
Radikali,zasto to radite?Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji?
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI!![]()
A normalan si prvo ti,pa onda ide ovako:Tadic,Cvetkovic,Cedica,Tomica,razni Dulici,Dinkici,Dacici.....![]()
Ako je za tebe Toma Grobar normalan i onaj njegov silikonac normalno onda si ti za Lazu ili 

Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

Blago Seselju sa nekim kao sto si ti i tebi slicnimНапредни опет лупетају, као по обичају. Нико није овде против срБског народа, нико није против промене власти, али смо против Томе Лопате, који је најавио коалицију са ДС.

Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

Kako te ne mrzi višeta žvaka koja je plasirana direktno od Tadića,odavno je potrošena
ne pali to više kod raje
Raja je progledala !
Koliko jos sutra ćeš sve vrlo slikovito da vidiš i čuješ!![]()
Valjda svako ima pravo da kaze sta misli.Tom logikom ni Tadića ne treba napadati jer ga je narod birao.
Narod često greši i biva zaveden obećanjima političara a Toma 5.2 želi to da iskoristi zbog lične koristi. Nema razlike između njega i ovi na vlasti.
Radikali nemaju šta da traže na tom mitingu jer su već zakazali sopstveni za 24.2, 12.2 imaju slavu a 19.2 naučni skup. Samo im još Toma fali kao kec na jedanaest.
Blago Seselju sa nekim kao sto si ti i tebi slicnim![]()
Ау, па ви радикали сте обољели од тог странчарења опасно...кажем и да ДСС организује, дошао бих.
Zasto bi me mrzelo da iznosim svoje misljenje?Valjda svako ima pravo da kaze sta misli.
Da li ti zelis da me svrstas u grupu forumskih placenika?
I btw, ko je platio te placenike?
Ау, па ви радикали сте обољели од тог странчарења опасно...кажем и да ДСС организује, дошао бих.
I btw, ko je platio te placenike?

Sa tobom mogu da se dovikujem preko teraseВидели смо ми у Арени како Николић подмеће дупе америчкој багри

За странчарење или за ДСС ?Не лажи ...