Radikali,zasto to radite?

Хеј раја...
Ко то плаћа за пљување на форуму...?
Ево...ја се јављам...да ућарим који динар...
А инспирације имам за неколико странака
како на власти тако и опозицији....
ДАЈТЕ ЛОВУ...ПА ДА УДАРИМ....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Presretac , sredicemo mi to ... samo da ih razguzimo sutra ...

Једино ако си ти Томо или Александре па да ти поверујем овако тешко јер се СНС као и све партије у Србији заснивају на ауторативном принципу, а чланови служе само као гласачко тело које никакав утицај на одлуке ауторитета нема.

Хеј раја...
Ко то плаћа за пљување на форуму...?
Ево...ја се јављам...да ућарим који динар...
А инспирације имам за неколико странака
како на власти тако и опозицији....
ДАЈТЕ ЛОВУ...ПА ДА УДАРИМ....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Јави се у централу СНС... Проверено знам да поједини форумаши јесу за СНС, али пљују по истој, по налогу Томе Лопате, како би му се подигао рејтинг, јер нема шта друго... Ако овако наставе, Тома ће имати величанствених 90%

Једино ако си ти Томо или Александре па да ти поверујем овако тешко јер се СНС као и све партије у Србији заснивају на ауторативном принципу, а чланови служе само као гласачко тело које никакав утицај на одлуке ауторитета нема.

Nisam ... al nece taj tandem dugo .... sve po redu - sad treba da razguzimo zute .. a posle ce da vidimo .. :D

Па зна се с ким ће. Са Тадићем. Све договорено. Па то му је једини начин да буде премијер, а то жели више него било шта на свету

Ne, ne, ne ... on bi da bude predsednik, to mu je intimna želja koja će ostati neostvarena jer sam ne može nikoga da pobedi 1 na 1.
Zato će iskorititi koalicioni potencijal da bude makar premijer i tako malo pothrani sujetu.

Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.:mrgreen:
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda. :mrgreen:
Radikali,zasto to radite? :think: Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji? :think:
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI! :sad2:
Свакоме ко опструише сјутрашњи митнг, који није митинг СНС, већ антивладин митинг, треба судити као велеиздајнику !

Kako te ne mrzi više :think: ta žvaka koja je plasirana direktno od Tadića,odavno je potrošena :) ne pali to više kod raje :D
Raja je progledala !:worth::worth::worth:
Koliko jos sutra ćeš sve vrlo slikovito da vidiš i čuješ!:worth:

Zasto bi me mrzelo da iznosim svoje misljenje? :dontunderstand: Valjda svako ima pravo da kaze sta misli.

Da li ti zelis da me svrstas u grupu forumskih placenika?
I btw, ko je platio te placenike?

Tom logikom ni Tadića ne treba napadati jer ga je narod birao.
Narod često greši i biva zaveden obećanjima političara a Toma 5.2 želi to da iskoristi zbog lične koristi. Nema razlike između njega i ovi na vlasti.
Radikali nemaju šta da traže na tom mitingu jer su već zakazali sopstveni za 24.2, 12.2 imaju slavu a 19.2 naučni skup. Samo im još Toma fali kao kec na jedanaest.

Jel i kod vas mrtvaci glasaju?

Back