Rad na prekookeanskim brodovima

Da mozda ovo proveris!!!
Ako je imao mogucnost zaposle nja tada mozda ima i sada neke sanse za tebe.

PRODUZEN KONKURS!!!
Ako znas nekog ko bi radio na prekookeanskom brodu kao fotograf neka mi se javi na
+38164/93-23-862, putem FB-a https://www.facebook.com/miroslawozar ili na mail miroslawozar@live.com
sa nadznakom "Rad na prekookeanskom brodu kao fotograf"
uslovi i osnovne informacije:
* 21 - 31 god.
* kandidat ne sme biti krivicno gonjen
* dobro poznavanje engleskog jezika + pozeljno znanje jos nekog stranog jezika
* osnovno poznavanje fotografije
* minimalan ugovor na 8 meseci
* ne snosite nikakve troskove ako ne dobijete posao
* placanje nakon dobijanja posla (oko 500e)
* avio karta placena od strane kompanije
* obezbedjen besplatan smestaj i hrana
* prosecna plata 1200$
* organizovane besplatne pripreme za intervju
* interview krajem septembra

Pozdrav, po struci sam diplomirani inzenjer masinstva, nedavno sam naisao na temu o iskustvima i radu na brodovima sto me je privuklo. Interesuje me sta mi je potrebno da konkurisem za posao inzenjera na brodu. Da li su mi potrebne neke dozvole, kako doci do njih, gdje da se obratim i sl? Sve informacije su vise nego dobrodosle.
Hvala unaprijed

Da mozda ovo proveris!!!
Ako je imao mogucnost zaposle nja tada mozda ima i sada neke sanse za tebe.

PRODUZEN KONKURS!!!
Ako znas nekog ko bi radio na prekookeanskom brodu kao fotograf neka mi se javi na
+38164/93-23-862, putem FB-a https://www.facebook.com/miroslawozar ili na mail miroslawozar@live.com
sa nadznakom "Rad na prekookeanskom brodu kao fotograf"
uslovi i osnovne informacije:
* 21 - 31 god.
* kandidat ne sme biti krivicno gonjen
* dobro poznavanje engleskog jezika + pozeljno znanje jos nekog stranog jezika
* osnovno poznavanje fotografije
* minimalan ugovor na 8 meseci
* ne snosite nikakve troskove ako ne dobijete posao
* placanje nakon dobijanja posla (oko 500e)
* avio karta placena od strane kompanije
* obezbedjen besplatan smestaj i hrana
* prosecna plata 1200$
* organizovane besplatne pripreme za intervju
* interview krajem septembra

Ne verujem ovom liku nista! Nikad se ne bi prijavila a da nije neka proverena agencija...Ja sam isla preko safe cruise i vec 5 god sam na brodu

Može li mi neko reći koliko u proseku treba da se izdvoji keša dok se dođe do ugovora za posao?

Troškovi variraju u zavisnosti od agencije, posla, potrebe ...
Evo ovo su neke cifre koje su ljudi platili:

troskoviodlaskanabrod.jpg

Ostatak Informacija ovdje: Troškovi odlaska na brod

Au, pa to treba izdvojiti lepe pare... Nego interesuje me koliko je zagarantovan rad na brodu, jel lako otici ili je kao kod nas na birou? I to sezonski sto se radi 6 meseci, jel se to moze produziti pa nastaviti sa radom odmah? I jos jedno pitanje vezano za inostranstvo, da li se moze dobiti strano drzavljanstvo nakon par godina rada za stranu agenciju?

Da li postoji neka agencija koja ne uzima pare unapred jer da se razumemo 1000 eura je velika cifra. Pa da se napravi ugovor da uzmu pare kad se zavrsi taj posao ili odmah posle prve isplate ???
Ako postoji da li bih mogao da saznam kako se zove ta agencija. Unapred hvala

Ja sam dva puta isla preko Employment powera i jedino sto traze je 250e za njihove usluge ali mozete da probate da se dogovorite da platis to kasnije . Inace sa njima samo treba biti opusten i kez je obavezan kasnije vas oni upucuju na razgovor sa poslodavcem koji je u njihovoj agenciji ali i ti ljudi su jako fini.

Sta god i koliko god citali iskustva ovde necete nikad biti spremni na ono sto vas ceka tamo,tako da opusteno najgore sto moze da se desi je da vas posalju kuci sto i nije tako strasno... :D

Back