Rad na prekookeanskim brodovima

PRODUZEN KONKURS!!!
Ako znas nekog ko bi radio na prekookeanskom brodu kao fotograf neka mi se javi na
+38164/93-23-862, putem FB-a https://www.facebook.com/miroslawozar ili na mail miroslawozar@live.com
sa nadznakom "Rad na prekookeanskom brodu kao fotograf"
uslovi i osnovne informacije:
* 21 - 31 god.
* kandidat ne sme biti krivicno gonjen
* dobro poznavanje engleskog jezika + pozeljno znanje jos nekog stranog jezika
* osnovno poznavanje fotografije
* minimalan ugovor na 8 meseci
* ne snosite nikakve troskove ako ne dobijete posao
* placanje nakon dobijanja posla (oko 500e)
* avio karta placena od strane kompanije
* obezbedjen besplatan smestaj i hrana
* prosecna plata 1200$
* organizovane besplatne pripreme za intervju
* interview krajem septembra

Evo ovako stoje stvari:
Posto sam imao najruznije moguce iskustvo sa kojekakvim agencijama koje navodno salju ljude na brod,vreme je da napisem par reci.
Pokusavao sam dve godine da stignem na brod da radim,sve i pored toga sto sam imao para da platim sve troskove koji su neminovni nisam uspevao.Svi uzimaju barem neki kes unapred i pricaju price da ce se ici za par meseci.Naravno posle tih par meseci kazu da je bilo manjih problema ali se sve resilo i bice siguro polazaka opet za par meseci.Ti ljudi u stvari obrcu novac i na kraju kada trazite pare nazad oni uglavnom vracaju jedan deo a drugi zadrzavaju.
Poenta je da sam ja ipak stigao na brod preko coveka koji to radi 13godina i to za mesec dana od kada smo prvi put kontaktirali a ovu temu sam postavio zato sto ko god zeli ja cu mu dati i brojeve telefona i sve sto mu treba da izbegne neprijatnosti,koje sam ja imao.
Veliki pozdrav svima i mirno more
Nisam poslodavac i nenudim posao:)

Ja bih zeljela da mi das, te brojeve, ako ti nije problem. :) Hvala

Srdačan pozdrav svima.
Interesuje me na koji način bi mogao da radim na prekookeanskim brodovima,imam diplomu brodskog električara,solidno znanje engleskog jezika,oko 2 godine radnog iskustva u mašinskom prostoru na brodovima ratne mornarice,39 godina života,završio sam Pravni fakultet u Novom Sadu,imam oko 10 godina radnog iskustva na poslovima pravne struke u pravosuđu.
Kome bi trebao da se obratim,odnosno kojoj agenciji,da li imam šanse da radim na električarskim poslovima na brodu ili na nekim drugim poslovima,koliko se radi u mašinsom prostoru dnevno i kolika je zarada.
HVALA

Pozdrav za sve,

ja sam 2005. poceo da predajem srpski jezik u jednoj osnovnoj skoli u Banatu, zavrsio sam knjizevnostu BGu, paralelno sa tim sam poceo da drzim casove i za jednu privatnu skolu stranih jezika u Zrenjaninu, i godinama sam se vec dvoumio ima li sve to smisla, a onda su mi izbori i kombinacija Dacic, Vucic, Nikolic konacno otvorili oci. Vreme je da i definitivno odem iz Srbije, tako da sam u decembru konkurisao i dobio USA turisticku vizu na deset godina. Ali nesto kapiram da je nezgodno tek tako otici, bez kinte, na crnjaka, i nadati se najboljem. Pa sam se onda vratio jednoj staroj ideji iz 2008, kad sam planirao da idem na prekookeanske brodove, ne bih li na njima zaradio kakvu kintu, pa se onda sa tim kapitalom ( a mozda i smuvanom nekom mladom-a-debelom USA majkom) skrasio u USi...e sad, cimao sam tog lika Dejana iz Sea agency iz BGa jos od decembra, ali mi to ide nesto toliko sporo, taj lik mi deluje jako nepouzdan, zvao sam ga barem 5-6 puta i svaki put sam po njegovom glasu shvatao da opet nema pojma sa kim prica. Poslao sam mu CV joj u novembru, zvao da vidim sta se desava, pa mi je bio rekao da ce mi poslati aplikacioni formular, sam oda ga podsetim preko neta, pa sam mu 3 puta slao podsetnik i nista, sve dok ga danas ponovo nisam zvao telefonom i sad mi je, kao , poslao...
posto vec 7 godina radim u osnovnoj skoli, ergo imam puno iskustva sa klincima, i godinama radim ili za privatne skole engleskog ili drzim individualne casove ( kapiram da mi je nivo negde oko C1), on mi je napomenuo da bih mozda mogao da radim kao youth stuff...
sta vi mislite o svemu tome, i o inertnom i pogubljenom Dejanu, i o youth stuffu? I koliko se sve to ceka, da li sad ja treba svakih 5-6 dana da ga zovem telefonom? Kako se zakazuje intervju? Lik mi deluje totalno neodgovorno i plasim se da mozemo da se razvlacimo jos godinu dana..

Peeedja a video sam na sajtu sea agency pise general aplication i tamo pise da se upise broj pasosa da li to sve treba ili mogu direktno da zovem tog Dejana i da pitam hocu za to i to da konkurisem? Da li se mora imati iskustvo ili mozes otici bez iskustva,radim u supermarketu pa zato pitam...

Pozdrav za sve,

ja sam 2005. poceo da predajem srpski jezik u jednoj osnovnoj skoli u Banatu, zavrsio sam knjizevnostu BGu, paralelno sa tim sam poceo da drzim casove i za jednu privatnu skolu stranih jezika u Zrenjaninu, i godinama sam se vec dvoumio ima li sve to smisla, a onda su mi izbori i kombinacija Dacic, Vucic, Nikolic konacno otvorili oci. Vreme je da i definitivno odem iz Srbije, tako da sam u decembru konkurisao i dobio USA turisticku vizu na deset godina. Ali nesto kapiram da je nezgodno tek tako otici, bez kinte, na crnjaka, i nadati se najboljem. Pa sam se onda vratio jednoj staroj ideji iz 2008, kad sam planirao da idem na prekookeanske brodove, ne bih li na njima zaradio kakvu kintu, pa se onda sa tim kapitalom ( a mozda i smuvanom nekom mladom-a-debelom USA majkom) skrasio u USi...e sad, cimao sam tog lika Dejana iz Sea agency iz BGa jos od decembra, ali mi to ide nesto toliko sporo, taj lik mi deluje jako nepouzdan, zvao sam ga barem 5-6 puta i svaki put sam po njegovom glasu shvatao da opet nema pojma sa kim prica. Poslao sam mu CV joj u novembru, zvao da vidim sta se desava, pa mi je bio rekao da ce mi poslati aplikacioni formular, sam oda ga podsetim preko neta, pa sam mu 3 puta slao podsetnik i nista, sve dok ga danas ponovo nisam zvao telefonom i sad mi je, kao , poslao...
posto vec 7 godina radim u osnovnoj skoli, ergo imam puno iskustva sa klincima, i godinama radim ili za privatne skole engleskog ili drzim individualne casove ( kapiram da mi je nivo negde oko C1), on mi je napomenuo da bih mozda mogao da radim kao youth stuff...
sta vi mislite o svemu tome, i o inertnom i pogubljenom Dejanu, i o youth stuffu? I koliko se sve to ceka, da li sad ja treba svakih 5-6 dana da ga zovem telefonom? Kako se zakazuje intervju? Lik mi deluje totalno neodgovorno i plasim se da mozemo da se razvlacimo jos godinu dana..

Aууууу! Дејан из сеа ејџенси? Ау! Деки превара? Није ваљда да преко њега идеш?

Бежи од њега у три ***** материне! Жестоки преварант. Изварао силне људе за паре, тражио неке авансе и депозите, нико преко њега никад није отишао на брод. Ено га у Страхињића Бана сваки дан, чашћава спонзоруше, носи фирмирану гардеробу и пије коктеле. Док је оваца биће и масти!

Бежи од тог Дејана што даље, осим ако те већ није преварио за лову.

Back