gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
...zavidim ti...bash...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala, pogledaću i tamo
mada to su sve plaže koje se spominju svuda na netu, kao najznačajnije na rodosu, tu sam izdvojila nekoliko simatičnih, ali opet je većina za moj ukus velika i nekako bučna
zato bi mi značilo iskustvo nekog koje obilazio ostrvo i zna za male, skrivenije plaže : )
istocna obala rodosa ..
treba se voziti cestom koja ide uz obalu i dole se vide razne male i velike plaže ima mnogo praznih
..samo treba naci put kako sici ..
ima i dio koji ide skoro uz more ...
ko trazi i nađe
inace se u rodosu moze povoljno iznajmiti auto ..kao bagi ..otvoren bas za takvo iskustvo
no moze se i rentirati i motor ..skuter
![]()
...1. Da li na aerdromu u Memingemu mogu izvrsiti povracaj pdv-a u povratku, nisam uspela tu informaciju da nadjem nigde...?
...2. Interesuje me da li je jezivo popeti se na Zugspitze buduci da putujem sa osobom iskreno preplasenom visinom...i da li mi se isplati ekskurzija Minhen-Garmisch Partenkirchen - Zugspitze u jednom danu...
...3. Kako cu sama otici do Neuschwanstein dvorca, zanima me sledece - kada dodjem u Füssen vozom iz Minhena koji voz treba da uhvatim kako bih stigla do samog zamka...pominje se toliko opcija i kombinacija voza i autobusa da sam krajnje zbunjena sta je zapravo najbolji izbor...
...4. Da li vredi otici do Salzburg-a, znam da je put lako izvodljiv brzim vozom ali nisam sigurna da li vredi izgubiti dan u Minhenu, odnosno u Bavarskoj, zbog grada za koji nikako da se turisti usaglase da li im se svidja ili ne...
...5. Zanima me jos da li postoje organizovani obilasci Allianz arene (), ...ubih boga u forumasima, zahvalna sam za odgovore
![]()
Ujedinimo se putnici i osnujemo neku ne vladinu organizaciju koja ljude salje na letovanje radi provere uzivanja od mesta do mesta![]()
![]()
![]()
Αγιοι Θεόδωροι