Putnici svih zemalja ujedinimo se

Nije istina da te niko ne voli.
Julija me dva puta pitala za tebe krivo joj sto te nema.
Ja sam bila mrtvosana danas al sam se dobacila do Usca kupila Top 10 Beč , mnogo volim Top 10 nema veze sto mi en treba za Bec :lol: , odradila sam sve sto je trebalo u Travel Housu i sto se mene tice jos da popakujem pinkle i ja ODO !

Necu bre da vam se javljam 5 dana , necu da vas volim, ni da mislim na vas i necu da vam pisem.
Idem da se Becim posle okruglo 14 godina vracam se u "moj" grad da malo udahnem onog vazduha.

Bas sam srecna srecna.

A onda ....ako budem pametno odradila neke stvari...ima da izmaltretiram muza za Rim oko uskrsa.
Al necu nista da pricam da ne ureknem.
Napalio se na putovanje kolima kaze mi danas "Zeno biraj sledeci grad gde moze kolima da se ideal aj sad ka Italiji malo" mislim se ....ahaaaaaaaaaaaaaaa....i rezerisah avio karte :mrgreen:
Salim se nisam al ako sve bude ok hocu.

Al aj prvo iz Beca da se vratim ...

Nego jel treba nekom nesto ?

Nije istina da te niko ne voli.
Julija me dva puta pitala za tebe krivo joj sto te nema.
Ja sam bila mrtvosana danas al sam se dobacila do Usca kupila Top 10 Beč , mnogo volim Top 10 nema veze sto mi en treba za Bec :lol: , odradila sam sve sto je trebalo u Travel Housu i sto se mene tice jos da popakujem pinkle i ja ODO !

Necu bre da vam se javljam 5 dana , necu da vas volim, ni da mislim na vas i necu da vam pisem.
Idem da se Becim posle okruglo 14 godina vracam se u "moj" grad da malo udahnem onog vazduha.

Bas sam srecna srecna.

A onda ....ako budem pametno odradila neke stvari...ima da izmaltretiram muza za Rim oko uskrsa.
Al necu nista da pricam da ne ureknem.
Napalio se na putovanje kolima kaze mi danas "Zeno biraj sledeci grad gde moze kolima da se ideal aj sad ka Italiji malo" mislim se ....ahaaaaaaaaaaaaaaa....i rezerisah avio karte :mrgreen:
Salim se nisam al ako sve bude ok hocu.

Al aj prvo iz Beca da se vratim ...

Nego jel treba nekom nesto ?

ma ne mogu kod Julije kad imam upalu grla i temperaturu
a nemam ni volje bas :(

a meni mozes da doneses magnet
za moj novi frizider

skkromna sam,sta cu :)

...Terme Chatezh...:whistling:...provaljena varijanta...OvO je mnogo bolje...http://www.terme-olimia.com/hr/hotels/ ( biliv mi )

...umesto boldovanog celokupnog ( tvog ) posta...

... Terme ( koje predlozhih ) po ceni su egal sa Chatezhom...a sve je bolje...i u tome se ogleda moja iskrena pomocc tebi, koju nikako da uvidish...;)

dakle jucer sam napisao jpos ovo ali mi je nesalo,kada sam htio da postavim a mrzelo me da ponavljam ..no danas ipak ocu jer ne bi trebalo da se ne zna sledeece
.
Bio na oba mesta mnogo puta..mislim jedne3 i druge terme ..
...
Ako se gleda terme kao terme mislim da niosi u pravu ..catez je daleko opremljenjiji i u zatvorenom i otvorenom prostoru ..to je grad na vodi ima mnogo raznog sadrzaja i raznih igara i efekta a i dalrko jer vrci ..no ni olimije nisu za baciti isto su ok vanjski prostor vise unutarnji manje

Ali osobno preferiram Olimije ..ne zbog samih terma vec i zbog samih olimij koje prizaju veliku mogucnost uzivanja u razlicitostima ...Od malr tvornice cikolade ..golfa ..jahanja originalnih pivnica i restorana ..a na kraju i Jelenov grebenj ..predivno mjrsto za odmor i opustanje ..
Inece to je privatna kmetija ili veliko seljacko gospodarstvo koje prostire na desetah hektara na vrhu brega iznad samih olimija na kojem ima mnogo divljih životinja koje slobodno pasu i šecu se po imanju
Toliko su pitome da jedu i turistima iz ruke ...uz izvrsnu domacu hranu smnjestaj je prvoklasan sa popratnim sadzajima fitnes sauna i bazen sve lepo ukomponovano ...Secam se da sam izasavsi jede zimske noci na balkon uzivao u prizoru kako te lepe divlje zivotinje lagano pasu ispod balkona ..

:bye:

ja da se pohvalim da sam napokon nasla smestaj u rimu, posto idemo za uskrs kad je najveca guzva. 90% stanova je vec bukirano, pa je meni osstala ova koliba:mrgreen:

http://www.rentalinrome.com/artisti_cottage/artisti.htm

sad lepo ne mogu da docekam:D

...unapred se izvinjavam na "pametovanju" ( po nekima ), ali, ako sam dobro video cene apart-a, mislim da si mogla i u hotelu koji je blizhe centru Rima. Apart je sjajan, verovatno se ni parking ne placca, ali sudecci po prochitanom, daleko je od centra...ovaj link protumachi kao dobronamerno "pametovanje"...:)...http://www.accorhotels.com/gb/booking/hotels-list.shtml ( Mercure Roma Corso Trieste, Adagio Roma Dehon )

...i prva 3 sa ovog linka...http://www.medhotels.com/SearchResults.aspx

Poslednja izmena:
dakle jucer sam napisao jpos ovo ali mi je nesalo,kada sam htio da postavim a mrzelo me da ponavljam ..no danas ipak ocu jer ne bi trebalo da se ne zna sledeece
.
Bio na oba mesta mnogo puta..mislim jedne3 i druge terme ..
...
Ako se gleda terme kao terme mislim da niosi u pravu ..catez je daleko opremljenjiji i u zatvorenom i otvorenom prostoru ..to je grad na vodi ima mnogo raznog sadrzaja i raznih igara i efekta a i dalrko jer vrci ..no ni olimije nisu za baciti isto su ok vanjski prostor vise unutarnji manje

Ali osobno preferiram Olimije ..ne zbog samih terma vec i zbog samih olimij koje prizaju veliku mogucnost uzivanja u razlicitostima ...Od malr tvornice cikolade ..golfa ..jahanja originalnih pivnica i restorana ..a na kraju i Jelenov grebenj ..predivno mjrsto za odmor i opustanje ..
Inece to je privatna kmetija ili veliko seljacko gospodarstvo koje prostire na desetah hektara na vrhu brega iznad samih olimija na kojem ima mnogo divljih životinja koje slobodno pasu i šecu se po imanju
Toliko su pitome da jedu i turistima iz ruke ...uz izvrsnu domacu hranu smnjestaj je prvoklasan sa popratnim sadzajima fitnes sauna i bazen sve lepo ukomponovano ...Secam se da sam izasavsi jede zimske noci na balkon uzivao u prizoru kako te lepe divlje zivotinje lagano pasu ispod balkona ..

...Kompa,

...i pored ne baš pravilnog ( ne samo tvog ) prevoda moje preporuke, apsolutno si u pravu... dodao bih u korist Čateža i njegovu "pljuc" udaljenost od autoputa...ali...kao što si sam napisao ( boldovano ), a i ja pre tebe, Olimija je za dušu...pa sad, ko je "traži", naći će je ( pre ) tamo...

...:bye:

...Kompa,

...i pored ne baš pravilnog ( ne samo tvog ) prevoda moje preporuke, apsolutno si u pravu... dodao bih u korist Čateža i njegovu "pljuc" udaljenost od autoputa...ali...kao što si sam napisao ( boldovano ), a i ja pre tebe, Olimija je za dušu...pa sad, ko je "traži", naći će je ( pre ) tamo...

...:bye:

ispricavam se ako se shvatilo da te kritiziram ..ne uopce ..svatko ima svoj ukus i svatko ocekuje nesto drugo

ja sam samo htio da kazem nesto o ta dva rekao bi vodena parka za uživanje ...i jedan je stvarno uz bsam autoput a onaj malo dalje no i jedan i drugi imaju svoje cari ... mogu reci kao rucak kod Kurte na jednoj lepoj vasoj planini ..

da Olimija ima stvarno dusu ... a i put vredi da se ucini

i samo mala digresija ..ako se dolazi iz hrvatke preko zagorja u Olimije ..prije same granice postoji jedno brdasce na kojem je jedan restoran koji ako ste tamo treba posjetiti ..jer se u njemu moze naci sve ono sto s nekad jelo ..a zove se Gresne gorice

E Muskokrk, super sto si tu.
Treba mi jos jedna procena lokalnih ljudi :)
Dakle, Unije - porodicno letovanje sa malim detetom.
Sve me zanima
Hvala!

Treca sreca

Unije ..otok mjesto ...porodicno letovanje sa malim deteto ...uvjeren sam da nećete pogresiti ..

Unije malen otok s vanjske starane Losinja ...sta da kazem .ako zelite uzivati u miru moru ..kupanju ..prirodi odmoru ..e za to je ..

sve je na pet minuta peske ..od trgovine kavane ..plaze i smjestajaq

nema vreve buke nervoze prometa ..no to treba zeljeti .da bi se uzivalo .
otocani ..BODULI ..malo siroviji stariji ljudi ..ali kao domacini ljubazni i susretljivi ..necete imati nikakve probleme ..tamo..rekao bi da necete ni znati da ste u Htrvatskoj

ako stvarno zelite da tamo provedete letovanjue na posao i potraziti smjestaj sto prijen ..jer kapaciteta nema na bacanje

sve ima na internetu a ako ima problema samo recite

po meni najbolje razdoblje je druga polovica juna i jul a i prvih 15 dana u augustu

Plaže od finog peska do kamenih oblutaka

i nisam mogao da ne odolim ovako ja dozivljavam Unije

sto god treba samo pitaj ..

.

Poslednja izmena:

Back