Putnici svih zemalja ujedinimo se

Putujem u Rim na desetak dana. Reyervisao renta kar da obidjem Pompeju, Firencu i Sienu. Da li mi treba medjunarodna vozacka dozvola ili mogu ovako ... sa ovom nasom?

Međunarodna ne treba, mada sam je imao. Ova naša dozvola je međunarodna. Bacio sam 2.000 din. Niko mi nije tražio međunarodnu, samo ovu standardnu voz. dozvolu.

Što se tiče Italije svi već znamo klasiku Firenca, Rim, Venecija, ali preporučujem Sienu. To je najlepši grad na svetu, Piazza del Campo je i zvanično najlepši trg na svetu. Siena je čudo jer je tamo vreme stalo. Nalazi se 70 km južno od Firence, pa ko ide autoputem Firenca-Rim obavezno da svrati u Sienu. Osim toga preporučio bih i Popmpeju i Herculaneum.

Ako ces za Madrid , proprati malo Lufthansu jer u zavisnosti kad ides i koliko ostajes ... mozda nadjes i nesto izmedju 150 i 180 e .
Mislim da nemoze manje jer se preseda u svakom slucaju i karte poskupljuju aerodromske takse . Ali to je najelegantnija varijanta ..
Da slabo smo povezani sa Spanijom ... ili da sacekas , moguce da ce nase agencije ponovo raditi Barsu a odatle imas voz ili gomilu njihovih avioprevoznika .
Jos jedan dan traje promocija Vueling ... gde za oko 30 e imas letove po celoj Spaniji

Ako ces za Madrid , proprati malo Lufthansu jer u zavisnosti kad ides i koliko ostajes ... mozda nadjes i nesto izmedju 150 i 180 e .
Mislim da nemoze manje jer se preseda u svakom slucaju i karte poskupljuju aerodromske takse . Ali to je najelegantnija varijanta ..
Da slabo smo povezani sa Spanijom ... ili da sacekas , moguce da ce nase agencije ponovo raditi Barsu a odatle imas voz ili gomilu njihovih avioprevoznika .
Jos jedan dan traje promocija Vueling ... gde za oko 30 e imas letove po celoj Spaniji

najbolje bi bilo kraj avgusta pocetak septembra. sve sto sam trazila nije bilo ispod 200 e. za nekih 200 e je bilo preko alitalie, ali danas kada sam pogledala karta od 97 e prema madridu je nestala, sad je najjeftinija 119, a povratna 103. sad sam pogledala njihovu ponudu koju si mi rekla...sve je super, ali ja treba da stignem do spanije, a koliko sam videla, najblizi gradovi su mi bukurest i sofija.znam da nema letova, nabola sma barsu za 185 e povratnu isto sa presedanjem preko beca. i posle barse mi se naprasno javila zelja da odem u madrid. :lol: a rim mi je od ranije. mada u igri je i venecija i jedino mi odgovara autobusom fudexovim, ali ne znam koliko su oni tacni. ide ili rim ili madrid ili venecija. padalo mi je na pamet da idem rim i venecija sve o istom trosku avionske karte tjah vozom iz rima do mestrea. :think:

koje nase agencije? mislis turisticke?

Puno pitanja ...
period kad planiras pada u sezonu , tako da samim tim tesko ces naci nesto jeftinije
Poenta je da shvatis sta je pristupacna cena ... i kad nadjes ODMAH da reagujes , jer vec za 10 minuta toga mozda vise ne bude .
Registruj se na razne avio kompanije i obelezi da ti salju njihove novosti , snizenja i sta vec
Poneka kombinacija moze da bude na kraju skuplja nego regularna karta .
Mozes preko Rima ... al moras da nocis na aerodromu da bi ujutro hvatala let do Barse .. i onda dalje
ceo dan na aerodromu jer law costeri uglavnom idu u neka nevremena ili zorom ili kasno uvece
Znaci , negde ili placas smestaj ili se mucis po stolicama i placas hranu i pice u svakom slucaju .
Da presedas moras kako god da okrenes , nema nista direktno ...
Avion nije autobus ili voz .... povratna i od 200 nije puno ... i bolje kombinuj dok ima ... jer sto se vise priblizava sve je skuplje .
Rayan je malo specifican ... ne mozes nista izbeci ako zelis doci do relevantnih cena ... i nije jeftin na kraju
I da ... mozes iz Venecije ... lete spanci odatle ... ali ... kad sve iskombinujes ... nisam sigurna da je jeftinije ... probaj , igraj se :)

Puno pitanja ...
period kad planiras pada u sezonu , tako da samim tim tesko ces naci nesto jeftinije
Poenta je da shvatis sta je pristupacna cena ... i kad nadjes ODMAH da reagujes , jer vec za 10 minuta toga mozda vise ne bude .
Registruj se na razne avio kompanije i obelezi da ti salju njihove novosti , snizenja i sta vec
Poneka kombinacija moze da bude na kraju skuplja nego regularna karta .
Mozes preko Rima ... al moras da nocis na aerodromu da bi ujutro hvatala let do Barse .. i onda dalje
ceo dan na aerodromu jer law costeri uglavnom idu u neka nevremena ili zorom ili kasno uvece
Znaci , negde ili placas smestaj ili se mucis po stolicama i placas hranu i pice u svakom slucaju .
Da presedas moras kako god da okrenes , nema nista direktno ...
Avion nije autobus ili voz .... povratna i od 200 nije puno ... i bolje kombinuj dok ima ... jer sto se vise priblizava sve je skuplje .
Rayan je malo specifican ... ne mozes nista izbeci ako zelis doci do relevantnih cena ... i nije jeftin na kraju
I da ... mozes iz Venecije ... lete spanci odatle ... ali ... kad sve iskombinujes ... nisam sigurna da je jeftinije ... probaj , igraj se :)

shvatam sta je pristupacna cena, ali mi je kartica kojom radim rezervacije na obnovi. nova mi se izdaje za dva dana, zato i nisma radila rezervaciju odmah, nego samo pratila karte. a drugo nisam mislila da kombinujem madrid venecija, nego rim venecija...kombinacija vozom, a do rima avion beograd - rim. italija pod jednom avionskom kartom.

nije to punu pitanja.

Imas iz Rima sa FCO dobru avionsku vezu law costnera i do Venecije i do Spanije samo treba da pogledas dane da uklopis
mada koliko se secam , povratak ide preko Milana i odlicno se uklapa ... isto avionski sve

onda bi meni vise odgovarala venecija, a madrid neke sledece godine. :think: posto me ne bi bas radovao fudexov autobus, jer nisma sigurna koliko dobro funkcionisu.

Imas i druge buseve koji idu do Pule ... a odatle je lako
meni fudeks nije nesto siguran i komforan
ukucaj varijante ... pa ce ti izaci ;)
I da ... venecija nije ni malo jeftina ...

upravo pokusavam da izbegnem hrvatsku. :lol: da ne ulazimo u pricu dal je u hrvatskoj bezbedno ili ne, moje licno misljenje je da hrvatsku mogu samo da preletim i da cu radije letovati u siriji. :lol:

sve je to vec preracunato. jedino da se nadje povoljan prevoz i zaobidje hrvatska granica:mrgreen:.

zlozika :lol:
aj se odluči šta bi, kad bi(makar okvirno) i gde bi, pa mi napiši u pp
videću danas ako stignem da ti pogledam avio kombinacije;)

ja sam. :rumenka: konfuzna sma, jer sma planirala italiju, a onda sam otisla u barsu i posle barse dobila zelju da idem u madrid. :lol: problem s amadridom je sto hocu da idem kada im jos radi zabavni park punim kapaciteteom...u stvari ona dva zabavna parka. ne samo sto hocu da uporedim barsu i madrid, nego hocu da uporedim i port aventuru sa zabavnim parkovima madrida.

Barsa i Madrid su totalno razliciti i treba svaki videti kad si vec tamo ... evo majche ce ti pomoci ... ako ne, dodjem sa jos nekom idejom .
Obisla sam i napravila putesestvije ... tamo je uvek toplo i sve radi , za to ne brini

bas zato da vidim tu razliku barsa i madrid. znaci, nekako mi sve naginje da ce biti madrid na kraju. a rim neka ostane za iducu godinu zajedno sa venecijom, a more ako ga bude - bude, mogu da se suncam i na adi. izgleda da ja vise volim da obilazim nesto i da se vozam po zabavnim parkovima, nego da se kupam u moru. :lol:

izgleda da ce biti rim. u periodu kada bih isla nedostupna je kupovina ulaznica preko neta za borbe sa bikovima. e sad da rizikujem da odem tamo u prvoj polovini septembra, pa da ne odem na borbe s bikovima mi nekako bzvz. ceo septembar je tako. :(
sem ako se nisi bas bas popalila da vidis to, iskreno ti preporucujem da ne ides. mene bili nalozili i u istom tom madridu sam gledala 3 od 6 borbi, izasla sam sva istraumirana i ogorcena. znaci bas jedan od odvratnijih momenata.....

kad si isla u port aventuru, steta sto nisi i do tarragone svratila, simpa je gradic :)

Back