Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Putujem u Rim na desetak dana. Reyervisao renta kar da obidjem Pompeju, Firencu i Sienu. Da li mi treba medjunarodna vozacka dozvola ili mogu ovako ... sa ovom nasom?
Međunarodna ne treba, mada sam je imao. Ova naša dozvola je međunarodna. Bacio sam 2.000 din. Niko mi nije tražio međunarodnu, samo ovu standardnu voz. dozvolu.
Što se tiče Italije svi već znamo klasiku Firenca, Rim, Venecija, ali preporučujem Sienu. To je najlepši grad na svetu, Piazza del Campo je i zvanično najlepši trg na svetu. Siena je čudo jer je tamo vreme stalo. Nalazi se 70 km južno od Firence, pa ko ide autoputem Firenca-Rim obavezno da svrati u Sienu. Osim toga preporučio bih i Popmpeju i Herculaneum.
ali mozes dosta da saznas o dogadjajima, preporukama, nadjes kul ljude i tako....
crna rupa na karti sveta.
a rim mi je od ranije. mada u igri je i venecija i jedino mi odgovara autobusom fudexovim, ali ne znam koliko su oni tacni. ide ili rim ili madrid ili venecija. padalo mi je na pamet da idem rim i venecija sve o istom trosku avionske karte tjah vozom iz rima do mestrea.

.
konfuzna sma, jer sma planirala italiju, a onda sam otisla u barsu i posle barse dobila zelju da idem u madrid.