PUTIN NUDI SRBIJI SAVEZ

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih Putinu bio zahvalan da izvrsi samo neki jak politicki pritisak da ova vlast bude srusena a dovedena neka koja ce za pocetak samo izvrsavati naredjenja Moskve, dok se ne konsolidujemo kao drzava i narod, jer bi nam u ovom momentu duppe zavisilo iskljucivo od Rusa.

Браво. То се вероватно и спрема јер овако наоружавање нема сврхе.

Ми на власти имамо ПРОДАНЕ ДУШЕ - и Путин то врло добро зна ------ зато и НЕЋЕ ПРИМИТИ ВУЧИЋА НЕГО ЋЕ ОН ИЋИ ДА РАЗГОВАРА СА МЕДВЕДЕВИМ:

Vučić ne zaslužuje susret sa Putinom.

Vreme je za korenite promene.

- - - - - - - - - -

Zna li neko nesto konkretno
uvezi toga saveza?

MJK

EU uvek može da obnovi EEZ. Sve što je primljeno van EEZ kruga i onako su tržišta jeftine radne snage i tampon zona prema Rusiji.

Па зна се да је Медведев само портпарол.
А брат Путин само да домаћим лоповима разговара у 4 ока.
Тачније, даје избор или-или...
Ове гостујуће одсекса преко даљинског...

Rusija ili nato, naebaćemo kako god ako bi došlo do nekog kuršlusa jer smo na nepovoljnoj geografskoj površini.
Švabe smo uboli u oko 27 marta pa su nas za par dana silovali ko manijak maloletnicu.
Da li vi sebi postavljate ikada neka logička pitanja, i uzimate u obzir realnu situaciju, ili samo hrlite ka mami Rusiji kao muva na *****?
Okej je Rusija, ali vjerujem kao i svima, i njima je najpreči sopstveni interes, dakle mi nikada nećemo biti Rusija, a i da jesmo opet napominjem nepovoljan geografski položaj,
kao 1941 godine, danas smo takođe okruženi zemljama koje su skoro sve u nato savezu i sarađuju s njima, a mi okruženi? Da li je realno da bi mi mogli opstati ovde ako bi se nešto desilo i da izbjegnemo scenario iz WW2?

Neutralnost je najbolja, to je moja opcija, ali ko te pita,
uglavnom, ako šta bude, naebali smo to nam je zagarantovano...

Rusija ili nato, naebaćemo kako god ako bi došlo do nekog kuršlusa jer smo na nepovoljnoj geografskoj površini.
Švabe smo uboli u oko 27 marta pa su nas za par dana silovali ko manijak maloletnicu.
Da li vi sebi postavljate ikada neka logička pitanja, i uzimate u obzir realnu situaciju, ili samo hrlite ka mami Rusiji kao muva na *****?
Okej je Rusija, ali vjerujem kao i svima, i njima je najpreči sopstveni interes, dakle mi nikada nećemo biti Rusija, a i da jesmo opet napominjem nepovoljan geografski položaj,
kao 1941 godine, danas smo takođe okruženi zemljama koje su skoro sve u nato savezu i sarađuju s njima, a mi okruženi? Da li je realno da bi mi mogli opstati ovde ako bi se nešto desilo i da izbjegnemo scenario iz WW2?

Nema neutralnost,
ustvari nije nikad postojala
neutralnost
a to sto Njemacka nije 1945 slupana totalno
to nisu Srbi krivi

MJK

Da, taj rat kog si se očigledno prepao danas nije moguć a još manje zbog Srbije. Odnosno rat nuklearnim oružjem nikome nije od koristi. :lol:
Logično je valjda da u današnje vreme nije moguće biti neutralan.

Očigledno si promašio da konstatujem samo i koristim riječ "ako", što znači da dajem svoje skromno mišljenje daljeg razvoja situacije ako bi došlo do nečega.
Kakav rat nuklearnim oružjem? To ne mora biti opšti rat blokova, realnije je da će biti nešto na regionalnom nivou kao što se dešava po svijetu danas, mi smo odigrali loše svoj scenario 1999 godine kada su nam isprašili dupeta,
u tom slučaju opet su bitni veliki saveznici.

Očigledno si promašio da konstatujem samo i koristim riječ "ako", što znači da dajem svoje skromno mišljenje daljeg razvoja situacije ako bi došlo do nečega.
Kakav rat nuklearnim oružjem? To ne mora biti opšti rat blokova, realnije je da će biti nešto na regionalnom nivou kao što se dešava po svijetu danas, mi smo odigrali loše svoj scenario 1999 godine kada su nam isprašili dupeta,

Mediteransko more tu su usli
Kinezi, sigurno ne da love ribu
sa ratnim brodovima, a kako
ce Rusi reagirati to ne znam,
samo Kineze nece niko vuc
za nos

MJK

Poslednja izmena:

На Балкану се води борба за хегемонију још од поделе римског царства. Од поделе цркве, турског освајања и уплитања других сила Срби су вечито на мети као једини државотворни народ.
Распарчавани верски, територијално и национално. Ометани у ослобођавању и уједињавању и опет распарчавани.
На Балкану неће бити мира без нечије потпуне хегемоније. Запад нам је довољно показао, путем свих геополитичко варијирајућих супарништва и савезништва, како се уклапамо у њихове погледе на слободу, демократију, независност, самоопредељење и територијални интегритет. Већина њих је вечито или повремено учествовало у стварању околних вештачких нација.
Клали су се вековима међусобно док нису нашли заједничке интересе у ЕУ и евроатлантизму (по принципу избегавања батина и рангирања кучкица) и свима су сада прихватљиве околне хорде а ми испадосмо црне овце и јебена странка.
То остајемо уз вечито уцењивање и распарчавање.
Шта значи неутралност када смо вечито на мети шта год радили?
Све су се хијене, тренутно, ујединиле против Русије која никада, сразмерно, није јача била.
Преузела је иницијативу на свим странама и нивоима, данас сам схватио да су Руси у ствари навукли запад на Украјину (обрнули Авганистанску фору) и следи постепено цепање и дробљење.
Русија се брани свим потенцијалима и средствима (још увек непознатим) а ми да неутрално гајимо малине и обнављамо сточни фонд!
Амери су пукли, следи нова расподела и ми као стуб руске хегемоније на Балкану би се спасили даљег уцењивања, распарчавања и експлоатисања а вероватно би још и што шта повратили, ако не територијално макар обезбеђивањем права Срба у околним земљама. На то би Немачка, најзад природно ослоњена на Русију и Кину (сви полако схватају да нема даље вајде од америке) пристала ради даље хегемоније у ЕУ.
Како год, неутралност је заблуда.

Poslednja izmena:
На Балкану се води борба за хегемонију још од поделе римског царства. Од поделе цркве, турског освајања и уплитања других сила Срби су вечито на мети као једини државотворни народ.
Распарчавани верски, територијално и национално. Ометани у ослобођавању и уједињавању и опет распарчавани.
На Балкану неће бити мира без нечије потпуне хегемоније. Запад нам је довољно показао, путем свих геополитичко варијирајућих супарништва и савезништва, како се уклапамо у њихове погледе на слободу, демократију, независност, самоопредељење и територијални интегритет. Већина њих је вечито или повремено учествовало у стварању околних вештачких нација.
Клали су се вековима међусобно док нису нашли заједничке интересе у ЕУ и евроатлантизму (по принципу избегавања батина и рангирања кучкица) и свима су сада прихватљиве околне хорде а ми испадосмо црне овце и јебена странка.
То остајемо уз вечито уцењивање и распарчавање.
Шта значи неутралност када смо вечито на мети шта год радили?
Све су се хијене, тренутно, ујединиле против Русије која никада, сразмерно, није јача била.
Преузела је иницијативу на свим странама и нивоима, данас сам схватио да су Руси у ствари навукли запад на Украјину (обрнули Авганистанску фору) и следи постепено цепање и дробљење.
Русија се брани свим потенцијалима и средствима (још увек непознатим) а ми да неутрално гајимо малине и обнављамо сточни фонд!
Амери су пукли, следи нова расподела и ми као стуб руске хегемоније на Балкану би се спасили даљег уцењивања, распарчавања и експлоатисања а вероватно би још и што шта повратили, ако не територијално макар обезбеђивањем права Срба у околним земљама. На то би Немачка, најзад природно ослоњена на Русију и Кину (сви полако схватају да нема даље вајде од америке) пристала ради даље хегемоније у ЕУ.
Како год, неутралност је заблуда.

Ocigledno je americka ISIS
rat u Siriju izgubila, sad
je pitanje, kako dalje?

MJK

"Potrudićemo se da imamo dovoljno naoružanja"

684136_aleksandar-vucic-foto-oliver-bunic-2_f.jpg
Vučić i Dačić na današnjoj konferenciji

Premijer je na konferenciji najavio i put u Moskvu u ponedeljak, gde će se zadržati tri dana.

- Želimo da unapredimo saradnju sa Rusijom. Zahvalni smo na podršci koju nam pruža Rusija u zaštiti suverinetata i integriteta Srbije – objasnio je Vučić.

On je izjavio da će Srbija imatu uvek dovoljno oružja i oruđa da niko ne pomisli da može da izvrši agresiju na našu zemlju, i podvukao da Vlada Srbije na tom pitanju ozbiljno i dobro radi, i da će to biti jedna od tema razgovora u Moskvi.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/601040/Vucic-Imacemo-oruzja-da-niko-ne-pomisli-da-nas-napadne

PUTIN DAJE SRBIMA NAJMOĆNIJE TOPOVE: Rusija nam spremila milijardu evra

- - - - - - - - - -

Delegacija s Vučićem na čelu, u kojoj je 120 privrednika, otputovala na potpisivanje sporazuma o saradnji iz više oblasti, a važan segment posete biće i kupovina naoružanja
BEOGRAD - U naredna tri dana Vlada i privrednici Srbije, s premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu, spremaju ekonomski „napad“ na Rusiju, što bi Srbiji moglo da donese čak milijardu evra.

Uz to, kako saznaje Kurir, Srbija će u Moskvi pregovarati i o kupovini naoružanja od najmoćnije vojske na svetu, a ujedno će razmotriti i otvaranje prostora za saradnju u toj oblasti.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...ja-nam-spremila-milijardu-evra-clanak-1991935

sve si lepo napisao u prvoj recinici,cemu inda tupljenje u ostatku posta.Da Srbija izbere Rusiju za strateskog partnera, niko se u Evropi to ne bi potresao na to

pa nije bas tako. Mnogo jos vremena I dogadjaja kao sto su ovaj u Siriji treba da protekne da bi Srbija bila spremna da uzme rusko oruzje nove generacije. Ili treba da se zakuva neki vrlo blizak rat. Jer onda nece biti bitno to sto ce Evropa I Amerika odmah udariti sankcije Srbiji zbog kupovine ruskog naoruzanja. Oni zele da nas drze male I siromasne pod devizom ako niste sa nama onda ste Nam neprijatelji

Poslednja izmena:

Back