igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.957
Pa dobro svi oko nas jos uvek u NATO tako da nismo zakasnili sigurno.
Nismo ali je razlika kako ulazis i kad od toga zavisi kako ge te tretirati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro svi oko nas jos uvek u NATO tako da nismo zakasnili sigurno.

Inače znate li da je Dačić potpisao sporazum sa BiH gde se obavezuje da ne bude trke u naoružanju?
To je prošlo kao sasvim benigna vest u senci jedne od afera pre više meseci.
Problem je sto ova bagra na vlasti ne razume proste stvari ..Da se Srbija okene Rusiji koliko sutra bi dobila ulazak u EU po nalogu Amerike ako je to ono sto narod zeli..Србији је потребан тајмаут од 10 год., да се опорави и да ојача. Да не троши снагу на испуњавање бесконачних услова за улазак у ЕУ, већ да се посвети себи и да ојача привреду и одбрамбену способност.
После тога да пита Брисел: где оно стадосмо?
Ни тада неће бити касно, јер Србија улази у ЕУ заједно са Косовом. Другачије не може бити, јер ако ми будемо у ЕУ, Косово никада неће ући у то друштво док не испуни услове које би им ми диктирали. То ЕУ зна и намерно нас мрцвари годинама.
У том смислу би Русија била идеална заветрина.
Hvala braco .
Videcemo ko je vera , a ko je nevera - ovakva istorijska sansa se jednostavno ne sme propustiti .
Зашто изврћеш чињенице?Verovacu da su dosli kada dodju.
Do sada smo od prakse imali samo izreku "nada umire poslednja". 15 godina cekamo.
Ne treba nama niko.Mi treba da se okrenemo svojim prirodnim resursima
Ово је више него површно гледање на ствари.Ne treba nama niko.Mi treba da se okrenemo svojim prirodnim resursima.A to su: Stocarstvo,poljoprivreda u celini.Vocarstvo je nasa buducnost.Nasi izvori
dobre vode.To treba da budu nasi strateski interesi.Ali ne.Mi hocemo auto-industriju,zeljezare,tesku industriju....to su sve glupe opsesije,koje nam je Broz
ostavio.On je unistio pojloprivredu u celini,u nasoj zemlji.On je bio megaloman,kako u pogledu svoje licnosti,tako i u pogledu razvoja,cele zemlje.
Ali,sta ocekivati od coveka,koji je u Prvom svetskom ratu,postao narednik,ratujuci protiv Srbije.U drugom pak svetskom ratu,desetak ljudi u selu Jajcu !
proglasilo je tog bivseg narednika,,,,,u Marsala.Kakav je on bio marsal,tako je i zemlju pretvorio u najsiromasniju u evropi.
Rekao PM AV da nema nista od te saradnje. Da Srbija nece kupovati S-300 jer veruje da su nam svi u regionu odani prijatelji.
Hvala braco .
Videcemo ko je vera , a ko je nevera - ovakva istorijska sansa se jednostavno ne sme propustiti .

Ne treba nama niko.Mi treba da se okrenemo svojim prirodnim resursima.A to su: Stocarstvo,poljoprivreda u celini.Vocarstvo je nasa buducnost.Nasi izvori
dobre vode.To treba da budu nasi strateski interesi.Ali ne.Mi hocemo auto-industriju,zeljezare,tesku industriju....to su sve glupe opsesije,koje nam je Broz
ostavio.On je unistio pojloprivredu u celini,u nasoj zemlji.On je bio megaloman,kako u pogledu svoje licnosti,tako i u pogledu razvoja,cele zemlje.
Ali,sta ocekivati od coveka,koji je u Prvom svetskom ratu,postao narednik,ratujuci protiv Srbije.U drugom pak svetskom ratu,desetak ljudi u selu Jajcu !
proglasilo je tog bivseg narednika,,,,,u Marsala.Kakav je on bio marsal,tako je i zemlju pretvorio u najsiromasniju u evropi.
Verovacu da su dosli kada dodju.
Do sada smo od prakse imali samo izreku "nada umire poslednja". 15 godina cekamo.
Ne treba nama niko.Mi treba da se okrenemo svojim prirodnim resursima.A to su: Stocarstvo,poljoprivreda u celini.Vocarstvo je nasa buducnost.Nasi izvori
Ja bih da mi sačekamo da ta ponuda stigne, pa da vidimo šta ćemo. Ovo ... izdao nalog saradnicima da sačine ponudu.......bla, bla, bla....naslušali smo se već ponuda, dosta nam je. Pare i oružje na sunce pa da pregovaramo.
Verovacu da su dosli kada dodju.
Hvala rusima. ali neće da može
zbog ulaska u Eurupu na svetoga Živka 2039 godine
Nepismenoj Srbiji je uvaljen svojevrstan politički paradoks, neka vrsta parodije na nesvrstanost.
Gledam juče kakve poruke režimska televizija šalje narodu.
Jedna vest je potpisana:
SRBIJA NEĆE PRIZNATI KOSOVO
Druga:
NASTAVLJAMO PUT KA EU
Što znači, taj put nema kraja.
Zahvaljući činjenici da nas vode nesposobni kapitalisti i jednako nesposobna i korumpirana politička elita koje su zadovoljne svojim statusom čitav narod je taoc održavanja njihovog standada ali i činjenice da nas Evropa neće ali zato čini sve da se ne priklonimo Rusiji.
Savez sa Rusijom bi omogućio nekakav prosperitet, čelični zagrljaj EU samo dalje propadanje i zaduživanje.
Ali zaglupljeni narod to ne razume.
...
Nepismenoj Srbiji je uvaljen svojevrstan politički paradoks, neka vrsta parodije na nesvrstanost.
Gledam juče kakve poruke režimska televizija šalje narodu.
Jedna vest je potpisana:
SRBIJA NEĆE PRIZNATI KOSOVO
Druga:
NASTAVLJAMO PUT KA EU
Što znači, taj put nema kraja.
Zahvaljući činjenici da nas vode nesposobni kapitalisti i jednako nesposobna i korumpirana politička elita koje su zadovoljne svojim statusom čitav narod je taoc održavanja njihovog standada ali i činjenice da nas Evropa neće ali zato čini sve da se ne priklonimo Rusiji.
Savez sa Rusijom bi omogućio nekakav prosperitet, čelični zagrljaj EU samo dalje propadanje i zaduživanje.
Ali zaglupljeni narod to ne razume.
Aha !
Znači sačekali smo Ruse kad im je gusto,
i sad, drpaj !
Pa ne ide bre to tako Boroooo !!!