„Slažem se sa Vučićem“: Šta je sve Putin juče rekao o Srbiji?

Da li stvarno veruješ u ovo što pišeš ili ipak prosto veruješ da možeš da povučeš za nos nekog kome je više stalo do Srbije nego do “AVNOJA” da vam pomogne da se dokopate vlasti pa rasformirate i ovo što je preostalo od Srbije?

Imaš podršku od ovakvih, iz Zagreba, Sarajeva i od Kurtija. Misliš da je neko slep?
Šta je ostalo da se rasformira što Vučić nije rasformirao ili je već započeo?
Njega EU drži na vlasti jer im je od velike koristi, dakle što bi oni njega menjali?
Njihovo ćutanje na njegove mafijaše, batinase, krimogene aktivnosti i slično sve govore.
Nego, kad ces kući? :kafa:

Baš zato što sam u situaciji da znam odakle su članovi, jako mi je zanimljiv vaš stav o tome da je prisustvo članova iz Šumadije lažno. Oseća li se to strah od jedinstvene Šumadije pa stoga i provokacije upućene drugima...
Imputiraš: konstatujem činjenicu da Google lako prevodi sa okolnih jezika na srpski, a da mnogi okolni neutešni velikodržavni vrlo slabo poznaju geografiju Srbije pa kad se lažno predstavljaju i glume nekakve “srbijanske rodoljube” zabrinute zbog prodora nekakvih “pravoslavnih Bosanaca” od reda tvrde da su “iz Šumadije”.

Šumadija je inače pomenuta zbog izvesnog bugarskog mita da samo “šumadinski Srbi” smetaju njihovom projektu zaposedanja pola Srbije i Makedonije - ono kad pišu o nečemu o čemu nemaju nikakvu predstavu osim wishful thinking: nekakva nova “Jugoslavija” s Bugarskom bi možda prošla u Beogradu, ali takva šarena laža u Nišu i Leskovcu ne bi imala baš nikakvih izgleda.

Ne vidim zbog čega si se sad osetila prozvanom. Uostalom, sama si uhvatila onog bugarskog entuzijastu Nenada pa si ga više puta zezala oko toga da je svaki čas iz nekog drugog dela Srbije pa zna gde sve “ima Bugara mnogo više nego na popisu”. Zar ga nisi sama više puta šahirala oko lažnog predstavljana, čovek bio iz baš svakog grada u Srbiji.
Baš zato što sam u situaciji da znam odakle su članovi, jako mi je zanimljiv vaš stav o tome da je prisustvo članova iz Šumadije lažno. Oseća li se to strah od jedinstvene Šumadije pa stoga i provokacije upućene drugima...
Kakve veze ima ovaj spin sa mojim konstatacijama iznad?

Ne podmeći!!!

😡 😡 😡

Nikada Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, nije, niti će priznati Kosovo!

1000011233.png

Oni (mladi u Srbiji) pre svega su patriote. I oni moraju da shvate šta je bolje za njihovu zemlju – takve revolucionarne transformacije ili evolutivne promene uz njihovo učešće, naravno.

Da li stvarno veruješ u ovo što pišeš ili ipak prosto veruješ da možeš da povučeš za nos nekog kome je više stalo do Srbije nego do “AVNOJA” da vam pomogne da se dokopate vlasti pa rasformirate i ovo što je preostalo od Srbije?

Imaš podršku od ovakvih, iz Zagreba, Sarajeva i od Kurtija. Misliš da je neko slep?
Мислиш да ли верујем да је Путин у праву када каже да су млади у Србији пре свега патриоте?
Ето, верујем ;)

Мислиш да ли верујем да је Путин у праву када каже да су млади у Србији пре свега патриоте?
Ето, верујем ;)
Svejedno, definitivno su nečiji patriote, ako nisu srpski time automatski postaju avnojevski, zero sum game.

Antinacionalizam je samo borba za ciljeve susednih nacionalizama.

Svejedno, definitivno su nečiji patriote, ako nisu srpski time automatski postaju avnojevski, zero sum game.

Није свеједно :mrgreen:
Добро, Путин и ја мислимо да су млади у Србији српске патриоте, ти из тамо неких америка? не мислиш тако...
Битно да се Путин и ја слажемо ;)

Ето, верујем ;)

Није свеједно :mrgreen:
Добро, Путин и ја мислимо да су млади у Србији српске патриоте, ти из тамо неких америка? не мислиш тако...
Битно да се Путин и ја слажемо ;)
Misliš da ovakvim foliranjem možeš da privučeš još nekog? Malo teže…

Misliš da ovakvim foliranjem možeš da privučeš još nekog? Malo teže…
Немам жељу никога да привлачим.
Схватам да ти то не можеш да разумеш, али мени је сасвим довољно то што износим истину

Back