blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.982
Ja bio na kafi u Futogu prošle godine,imaju robota konobaraBio sam sad u maju u Kini i bio sam u radnji (konceptualnoj, doduše) gde humanoidni robot prodaje proizvode.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bio na kafi u Futogu prošle godine,imaju robota konobaraBio sam sad u maju u Kini i bio sam u radnji (konceptualnoj, doduše) gde humanoidni robot prodaje proizvode.
Westinghouse je pravio Krško, mogu i oni, nije problem, ali školovan kadar je srpski u Rusiji. Problem je kako će se velike sile oko toga sporazumeti. Ako bude podela interesnih zona, onda je stvar završena. Pozitivna stvar je što imamo uranijuma pa ne treba da ga uvozimo.Praviti nuklearnu elektranu je kao praviti nuklearnu bombu
Salim se, nije isto, ali ima istu reputaciju.
Ako ti to rade Rusi, onda si njihov. I..... ako ste spremni da nikad vise ne budemo deo Evrope, da izgubimo beli sengen, sav novac, ... onda samo napred.
Ja se samo nadam da taj vucic ima barem jos nekog normalnog savetnika koji ce mu reci da to nisu igracke.
Kaka je to EU kada nas uslovljava sa ulaskom u EU i ostalim sa time kako ćemo i na koji način da otvorimo elektranu !?Zasto bih se ja brinula za EU? Brinem za nas, sto nas vode ljudi koji vode u propast
A sta kazu glasaci Dveri i onog francuskog goveda koje vodi novu DSS? Oni su za zvaloustog? Ali znamo da su protiv EU a za Put.tlera...Ade malo razmisli, mozes ti i bolje. Podrska Putka mu znaci mnogo, jer tako odrzava podrsku prorusko orjentisanih glasaca.
Ne, sankcije na prenos ruske (sovjetske) tehnologije i ulazak pod veci ruski uticaj i totalnu ovisnost Srbije o ruskim energertskim izvorima. Ne bi Srbija prodavala elektricnu energiju EU, proizvodila bi je za svoje potrebe. Dajes 10-15 milijardi eura Rusiji - nema EU novca (sto je i logicno, uzimas novac od mene i dajes ga mom neprijatelju). U krajnjem slucaju sem EU nuklearnih tehnologija (francske, nemacke) postoji i UK i USA niklearna tehnologoja.На шта санкције, на исту ту енергију која им је преко потребна?
Iako se slažem sa većinom što pišeš nažalost ovde grešiš (možda u slučaju da ne živiš u Srbiji nemaš baš uvid). Većina Srba podržava Putina i njegove ratove. Većina Srba ne želi u EU (samo 33% prema poslednjem istraživanju) i ne razmišlja mnogo o perspektivi potomaka. Pritom, za Putina su i mnogi visokoobrazovani Srbi. Nažalost, Srbi su previše zaglibili u tom mentalitetu i bojim se da je to put bez povratka.A sta kazu glasaci Dveri i onog francuskog goveda koje vodi novu DSS? Oni su za zvaloustog? Ali znamo da su protiv EU a za Put.tlera...
Imas gomilu ljudi ovde na forumu koji svakodnevno agituju za Put.tlera, za NE u EU i za NE priznavanju Kosova ali su zestoko protiv AV ( na prvu mi padaju na pamet nesko, mario...). Pa sad ti razmisli malo bolje, vecinu stanovnika Srbije zabole raspolodni organ za Put.tlera, vise vole EU novac od imaginarne Rusije i Put.tlera a realno razmisljaju i o perspektivi svojih potomaka. To nesto % zaludjenika u Rusiju je uglavnom u te 2-3 stranke koje se bore za cenzus a svi ostali nisu
Nemam pojma kako je stvarno stanje sa podrzavanjem Put.tlera u Srbiji ali od realnih (ne onih sa interMeta) ljudi u Srbiji sa kojima sam ja u kontaktu ja znam mozda dvojicu koji se i dan-danas kunu u Rusiju, rusko oruzje i Put.tlera, svi ostali naginju da li EU, da li USA. E sad pitanje je KO radi te ankete, da li su te ankete u Srbiji narucene prema potrebama onoga ko ih plati ili ih "izvodac" radi iz svojih politickih uverenja. Takodje, dve nedelje realnih informacija o Rusiji bi okrenuli javno mnenje, dve nedelje zajednickog politickog stava svih vidjenijih srpskih politicara da smo za EU a protv ruske politike bi okrenuli javno mnenje cak i da je za Put.tlera.Iako se slažem sa većinom što pišeš nažalost ovde grešiš (možda u slučaju da ne živiš u Srbiji nemaš baš uvid). Većina Srba podržava Putina i njegove ratove. Većina Srba ne želi u EU (samo 33% prema poslednjem istraživanju) i ne razmišlja mnogo o perspektivi potomaka. Pritom, za Putina su i mnogi visokoobrazovani Srbi. Nažalost, Srbi su previše zaglibili u tom mentalitetu i bojim se da je to put bez povratka.
Ovo gore što sam napisao je i na osnovu mog ličnog iskustva (privatno i poslovno okruženje) - većina podržava Rusiju protiv Ukrajine ili barem ima razumevanja. Takođe, skoro svi su protiv sankcija Rusiji.Nemam pojma kako je stvarno stanje sa podrzavanjem Put.tlera u Srbiji ali od realnih (ne onih sa interMeta) ljudi u Srbiji sa kojima sam ja u kontaktu ja znam mozda dvojicu koji se i dan-danas kunu u Rusiju, rusko oruzje i Put.tlera, svi ostali naginju da li EU, da li USA. E sad pitanje je KO radi te ankete, da li su te ankete u Srbiji narucene prema potrebama onoga ko ih plati ili ih "izvodac" radi iz svojih politickih uverenja. Takodje, dve nedelje realnih informacija o Rusiji bi okrenuli javno mnenje, dve nedelje zajednickog politickog stava svih vidjenijih srpskih politicara da smo za EU a protv ruske politike bi okrenuli javno mnenje cak i da je za Put.tlera.
I svi su protiv EU? Cak iako znaju da im je tamo bolje, cak iako znaju da bi Srbija pukla bez EU? Hmm.. Rekoh, ja imam 6-7 ljudi sem bliske porodice sa kojima sam relativno cesto u kontaktu i samo njih dvojica naginju Rusiji ali u skladu sa tim da "Rusija ne da se Kosovo definitivno otcepi od Srbije i brani Srbiju u medjhunarodnoj zajednici".Ovo gore što sam napisao je i na osnovu mog ličnog iskustva (privatno i poslovno okruženje) - većina podržava Rusiju protiv Ukrajine ili barem ima razumevanja. Takođe, skoro svi su protiv sankcija Rusiji.
Prema istraživanjima samo je trećina aktivno za EU, možda ima i neutralnih. U svakom slučaju, nemoj misliti da srpski narod razmišlja mnogo racionalno. Dobar deo voli Rusiju i to im je dovoljno. Takođe, mnogi mrze Zapad.I svi su protiv EU? Cak iako znaju da im je tamo bolje, cak iako znaju da bi Srbija pukla bez EU? Hmm.. Rekoh, ja imam 6-7 ljudi sem bliske porodice sa kojima sam relativno cesto u kontaktu i samo njih dvojica naginju Rusiji ali u skladu sa tim da "Rusija ne da se Kosovo definitivno otcepi od Srbije i brani Srbiju u medjhunarodnoj zajednici".