Putin nudi boravište u Rusiji svima koji žele da pobegnu od "neoliberalnih ideala"

Jesam rusofob, ne bježim od toga, ali držimo se mi na trenutak činjenica.

Npr. misliš li ti da bi na ijednom ruskom forumu koji je pod kontrolom državne vlasti, imao ovoliko prostora kritizirati vladajuću stranku?
Pohvalno je to što se toliko zalažeš za SNS, ja sam isti po pitanju HDZ-a, ali zucni nešto u Rusiji protiv vladajućih i ode glava.
Ali u Rusiji bi volio vladajuće, čemu kritika onda :lol:

Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.

https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi

Pogledajte prilog 1596544
Nece niko otici ,znas kako poslovica glasi, hvali Ruse ali drzi se zapada.

Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.

https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi

Gdje ce nas smjestiti, je li u Dombas Donjeck Krim ili u Sibir.

Rusofil = poluintelektualac koji barata poluinformacijama

Ili krace polusvet upitne dentalne higijene

Eno na Uscu igraju basket 3na 3,Ukrajinci protiv Rusa. I jedni i drugi pobegli od mobilizacije. Pitaju sto Rusi nece da se druze sa Srbima. Oni mrze Putina,on je njihov dusmanin. Kao sto je Ukrajincima u Srbiji, Zelenski najgori zlotvor. Ne razumeju kako Srbi mogu da vole Putina?
Dobar deo naroda i narodnosti Srbistana voli, obozava Vuçiça

Ako ti je ta nastrana osobina prihvatljiva, onda ne treba da gledas negativno ni na Kremaljskog Kepeca

A kakvo je stanje demokratije u Rusiji? A da, toga tamo nikad nije ni bilo.
Isto kao u merici, dve partije već 150 god. i tuce pobijenih predsednika ... aj batalite tu glupu floskulu "demokracija" ...
Nikada to nije bilo, niti će biti.
To su vas tako ovi neoliberalni izdresirali ... pustili vam maglu i žedne preveli preko vode.

Eno na Uscu igraju basket 3na 3,Ukrajinci protiv Rusa. I jedni i drugi pobegli od mobilizacije. Pitaju sto Rusi nece da se druze sa Srbima. Oni mrze Putina,on je njihov dusmanin. Kao sto je Ukrajincima u Srbiji, Zelenski najgori zlotvor. Ne razumeju kako Srbi mogu da vole Putina?
Pojam "Putin" je samo sinonim za opsti ustanak covecanstva protiv Rotschilda i njegovih instalacija.
Nisu srbi uz Putina zato sto je on rus, da je to bio i crnac Mangosute Butelezi srbi bi u ovoj borbi bili uz njega, jer je vazan cilj te borbe a ne ko je na celu borbe.
Naravno, oni sa IQ kokoske vide samo ono sto im Rotschildova propaganda usadi u tu njihovu kokosiju pamet........ukljucujuci i te izbegle ruse i ukrajince.

da sam mlađi otišao bi al cimanje je sad jbg da selim porodicu itd.. plus da l bi dobili posao i žena i ja, trebalo biu dete da mi uči ruski itd..nije baš jednostavno
al da imam 25 i da sam singl ili sa nekom devojkom bez razmišljanja bih otišao ako bi me zaposlili il još bolje da mi daju neku kuću u nekom selu da radim zemlju i stoku neku da imam..top

da sam mlađi otišao bi al cimanje je sad jbg da selim porodicu itd.. plus da l bi dobili posao i žena i ja, trebalo biu dete da mi uči ruski itd..nije baš jednostavno
al da imam 25 i da sam singl ili sa nekom devojkom bez razmišljanja bih otišao ako bi me zaposlili il još bolje da mi daju neku kuću u nekom selu da radim zemlju i stoku neku da imam..top
a sta te sprecava da poljoprivredni san ostvaris na prostranstvima srbije imas seoska domacinstva

Treba mu i radne snage, Rusiji samo ljudi hvale.
Uskoro se prave novi gradovi po Sibiru sa 300 000 do milion stanovnika i uslovi će biti fenomenalni ... dobre plate, Rusija ima energije sirovina ... ma što god poželiš.
Samo je obrazovan covek bogatstvo, onih koji to nisu volela bi i Rusija da se otarasi.

Back