Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.390
Ukrajinaca ili Rusa, državljana Ukrajine?Imaju ih već oko 7 miliona koji su iz bivše SSRU pobegli u RF.
Zemlja koja je najviše Ukrajinaca prihvatila je RF ... ako nisi znao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajinaca ili Rusa, državljana Ukrajine?Imaju ih već oko 7 miliona koji su iz bivše SSRU pobegli u RF.
Zemlja koja je najviše Ukrajinaca prihvatila je RF ... ako nisi znao.
Ali USA pod Trampom ne postaje Rusija.Ameri imaju svoje konzervativne države i ponekad pobedi njihov čovek kao Tramp. To je više za ove desničare po Kanadi i EU jer su izmešani sa ovima iz woke i njihovi samo gube izbore.
Ali u Rusiji bi volio vladajuće, čemu kritika ondaJesam rusofob, ne bježim od toga, ali držimo se mi na trenutak činjenica.
Npr. misliš li ti da bi na ijednom ruskom forumu koji je pod kontrolom državne vlasti, imao ovoliko prostora kritizirati vladajuću stranku?
Pohvalno je to što se toliko zalažeš za SNS, ja sam isti po pitanju HDZ-a, ali zucni nešto u Rusiji protiv vladajućih i ode glava.
Nece niko otici ,znas kako poslovica glasi, hvali Ruse ali drzi se zapada.Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.
https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi
Pogledajte prilog 1596544
Gdje ce nas smjestiti, je li u Dombas Donjeck Krim ili u Sibir.Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.
https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi
Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.
A Vesnu Vukelic VendiMrzim Srbiju.
Dobar deo naroda i narodnosti Srbistana voli, obozava VuçiçaEno na Uscu igraju basket 3na 3,Ukrajinci protiv Rusa. I jedni i drugi pobegli od mobilizacije. Pitaju sto Rusi nece da se druze sa Srbima. Oni mrze Putina,on je njihov dusmanin. Kao sto je Ukrajincima u Srbiji, Zelenski najgori zlotvor. Ne razumeju kako Srbi mogu da vole Putina?
Nije tačno, treba mu ljudi, radna snaga i dobro će ih platiti.Drugim rečima Putinu treba topovsko meso.
A kakvo je stanje demokratije u Rusiji? A da, toga tamo nikad nije ni bilo.Nije tačno, treba mu ljudi, radna snaga i dobro će ih platiti.
Prave se novi gradovi, sve besplatno će dobijati.
Imaš na prethodnim stranama sam objašnjavao.
Ko želi o demokraciji ima temu:
https://forum.krstarica.com/threads/sloboda-govora-u-britaniji-razlog-za-masovna-hapsenja.1008103/
Isto kao u merici, dve partije već 150 god. i tuce pobijenih predsednika ... aj batalite tu glupu floskulu "demokracija" ...A kakvo je stanje demokratije u Rusiji? A da, toga tamo nikad nije ni bilo.
Pojam "Putin" je samo sinonim za opsti ustanak covecanstva protiv Rotschilda i njegovih instalacija.Eno na Uscu igraju basket 3na 3,Ukrajinci protiv Rusa. I jedni i drugi pobegli od mobilizacije. Pitaju sto Rusi nece da se druze sa Srbima. Oni mrze Putina,on je njihov dusmanin. Kao sto je Ukrajincima u Srbiji, Zelenski najgori zlotvor. Ne razumeju kako Srbi mogu da vole Putina?
a sta te sprecava da poljoprivredni san ostvaris na prostranstvima srbije imas seoska domacinstvada sam mlađi otišao bi al cimanje je sad jbg da selim porodicu itd.. plus da l bi dobili posao i žena i ja, trebalo biu dete da mi uči ruski itd..nije baš jednostavno
al da imam 25 i da sam singl ili sa nekom devojkom bez razmišljanja bih otišao ako bi me zaposlili il još bolje da mi daju neku kuću u nekom selu da radim zemlju i stoku neku da imam..top
volim rusko selo..ono iz filmova..a sta te sprecava da poljoprivredni san ostvaris na prostranstvima srbije imas seoska domacinstva
Samo je obrazovan covek bogatstvo, onih koji to nisu volela bi i Rusija da se otarasi.Treba mu i radne snage, Rusiji samo ljudi hvale.
Uskoro se prave novi gradovi po Sibiru sa 300 000 do milion stanovnika i uslovi će biti fenomenalni ... dobre plate, Rusija ima energije sirovina ... ma što god poželiš.