Putin nudi boravište u Rusiji svima koji žele da pobegnu od "neoliberalnih ideala"

Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.

https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi

Pogledajte prilog 1596544
Gdje mogu se d'prijavim?

Kako niko iz Putinovog okruženja da mu kaže - Hej, od tebe beže ljudi i kompletne države, a ne ka tebi. Toliko o ruskoj hrabrosti.
ko beži brt? je l znaš ti uopšte kolka je Rusija? kolko ljudi ima? je l znaš kolko je otišlo? lupaš gluposti..da sam ja mod ban brt za svaku glupost..koje države beže od Rusije??

Pojam "Putin" je samo sinonim za opsti ustanak covecanstva protiv Rotschilda i njegovih instalacija.
Nisu srbi uz Putina zato sto je on rus, da je to bio i crnac Mangosute Butelezi srbi bi u ovoj borbi bili uz njega, jer je vazan cilj te borbe a ne ko je na celu borbe.
Naravno, oni sa IQ kokoske vide samo ono sto im Rotschildova propaganda usadi u tu njihovu kokosiju pamet........ukljucujuci i te izbegle ruse i ukrajince.
Jel znaš ko su ovi momci na slici?
1724233787521.jpeg

Back