dzava nije unistila selo, bukvalno na selu nema nikogavolim rusko selo..ono iz filmova..
naša država je uništila selo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzava nije unistila selo, bukvalno na selu nema nikogavolim rusko selo..ono iz filmova..
naša država je uništila selo
Gdje mogu se d'prijavim?Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.
https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi
Pogledajte prilog 1596544
Nije to bas tako, stvarno nisam lud za tom drzavom, to je kao da zivim u Pristini.Ali u Rusiji bi volio vladajuće, čemu kritika onda![]()

Ne, Hag nije u Srbiji.Čemu cimanje, Rusija svakako dolazi ovde.
Ja kontam da zbrisem u Rusiju i pobjegnem od banditskih franaka.

Daće ti k ... pardon, pušku i besplatan prevoz do Ukrajine.Nisam Rusofil, ali ako daju stan idem![]()
ko beži brt? je l znaš ti uopšte kolka je Rusija? kolko ljudi ima? je l znaš kolko je otišlo? lupaš gluposti..da sam ja mod ban brt za svaku glupost..koje države beže od Rusije??Kako niko iz Putinovog okruženja da mu kaže - Hej, od tebe beže ljudi i kompletne države, a ne ka tebi. Toliko o ruskoj hrabrosti.
da, ti sigurno hoćešMi cemo citavu Srbiju da prikljucimo Rusiji. Tako je lakse i bolje.
Sve koje su bile s njima u Varšavskom paktu, a za ljude, pa prošetaj se malo Beogradom, Novim Sadom ...ko beži brt? je l znaš ti uopšte kolka je Rusija? kolko ljudi ima? je l znaš kolko je otišlo? lupaš gluposti..da sam ja mod ban brt za svaku glupost..koje države beže od Rusije??
Biće u RFNe, Hag nije u Srbiji.
Moraćeš sam da se priključiš, ali ti to ne pada na pamet.Mi cemo citavu Srbiju da prikljucimo Rusiji. Tako je lakse i bolje.
Bolje idi u Somaliju, Haiti ili pojas Gaze, to je najbliže.Hvala mu, ali mislim da bi prije i u kalifornijsku ili N.Y. govnaru.
Razmotrio bih ponudu kada bi birao između Rusije i Afričkog roga.
Aha, a da se ti probudiš malo? Već je skoro podne.Biće u RF
Samo da za koju godinu oslobodi Kursk, pa za još koju godinu da završi sa Ukrajinom i eto ih na delti Dunava, kod njihove prave braće Bugara.Čemu cimanje, Rusija svakako dolazi ovde.
Slično kao 1944. Samo do PortugalaSamo da za koju godinu oslobodi Kursk, pa za još koju godinu da završi sa Ukrajinom i eto ih na delti Dunava, kod njihove prave braće Bugara.
Da. Sigurno.Slično kao 1944. Samo do Portugala
Mrzim i nju.A Vesnu Vukelic Vendi
Jel znaš ko su ovi momci na slici?Pojam "Putin" je samo sinonim za opsti ustanak covecanstva protiv Rotschilda i njegovih instalacija.
Nisu srbi uz Putina zato sto je on rus, da je to bio i crnac Mangosute Butelezi srbi bi u ovoj borbi bili uz njega, jer je vazan cilj te borbe a ne ko je na celu borbe.
Naravno, oni sa IQ kokoske vide samo ono sto im Rotschildova propaganda usadi u tu njihovu kokosiju pamet........ukljucujuci i te izbegle ruse i ukrajince.