- Poruka
- 30.507
Rusi dolaze u Srbiju tako da smo mi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju ih već oko 7 miliona koji su iz bivše SSRU pobegli u RF.Super, samo ne mogu da izbace par stotina ukrajinaca koji su im zauzeli teritoriju![]()
Rusofobe ok je jasno nam jePa ako vole Rusiju, ne znači da su ludi da idu da žive tamo.
DaImaju ih već oko 7 miliona koji su iz bivše SSRU pobegli u RF.
Zemlja koja je najviše Ukrajinaca prihvatila je RF ... ako nisi znao.
Od pobegulja vajde nemaNeka Rusa i Ukrajinaca kod nas.
U slucaju nekog sranja njih prve treba mobilisati.
OK Rusofobe.Hvala mu, ali mislim da bi prije i u kalifornijsku ili N.Y. govnaru.
Razmotrio bih ponudu kada bi birao između Rusije i Afričkog roga.
Jok. Da mi vratimo svoj narod na Kosovo.Jedinstvena prilika koja se ne odbija. Russoguzani navalite …
Jesam rusofob, ne bježim od toga, ali držimo se mi na trenutak činjenica.OK Rusofobe.
Pa šta čekate???Evo jedinstvene prilike za sve Ruse, Rusofile i ruske agente koji pišu na Krsti, a trenutno žive uBosni, pardon Republici Srpskoj, kao i ljudima u Otadžbini da se trajno presele u majčicu Rusiju. Neću nikoga posebno tagovati, ali me živo interesuje koliko će ljudi otići put Moskve? Koga interesuje, sa aerodroma Nikola Tesla postoji redovna avio linija.
https://www.kurir.rs/planeta/442839...alnih-ideala-evo-ko-ce-sve-moci-da-se-prijavi
Pogledajte prilog 1596544
Zapadna propaganda.Jesam rusofob, ne bježim od toga, ali držimo se mi na trenutak činjenica.
Npr. misliš li ti da bi na ijednom ruskom forumu koji je pod kontrolom državne vlasti, imao ovoliko prostora kritizirati vladajuću stranku?
Pohvalno je to što se toliko zalažeš za SNS, ja sam isti po pitanju HDZ-a, ali zucni nešto u Rusiji protiv vladajućih i ode glava.
Čekamo da dođu. Što da idemo kad će doći ... čitaj gore što sam postavljao.Pa šta čekate???![]()
Ko čeka taj se načekaČekamo da dođu. Što da idemo kad će doći ... čitaj gore što sam postavljao.
Važi rusofobeJesam rusofob, ne bježim od toga, ali držimo se mi na trenutak činjenica.
Npr. misliš li ti da bi na ijednom ruskom forumu koji je pod kontrolom državne vlasti, imao ovoliko prostora kritizirati vladajuću stranku?
Pohvalno je to što se toliko zalažeš za SNS, ja sam isti po pitanju HDZ-a, ali zucni nešto u Rusiji protiv vladajućih i ode glava.
Kod nas se kaže, strpljiv - spašen.Ko čeka taj se načeka![]()
Oduvijek sam znao da si gospodin.Važi rusofobe
Možda te loše krene pa produžiš.Verovatno ću uzeti priliku kada budem naučio jezik do kraja. Ima tu još godinu dana.
Ameri imaju svoje konzervativne države i ponekad pobedi njihov čovek kao Tramp. To je više za ove desničare po Kanadi i EU jer su izmešani sa ovima iz woke i njihovi samo gube izbore.Alex Jonesa na Twitteru na sva zvona hvali ovaj potez.
Pitaju ga, hoće li u Rusiju, pa odgovori:
Ne.
Ahahahahahaha, svi filoputini kao jaje jajetu.![]()