gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Evo linka za ostavljanje pusenjai svaka cast sto svesno ne trujes okolo
Jao mojne sad ono strastveni pusac..jel i strastveno jedemo i pijemo..spavamokoja je to nebuloza..e to je i moja keva pa ceo zivot vice pokusala sam ne mogu..izgleda 15god starije u licu..burazer za 10god braka s zenom popusio kucu..alal vera
Da inace sam ja izmislio na paklici da pusnjenje ubija i steti ljudima u vasoj okolini..to je samo propaganda..pitam se cega li![]()
pa niko ne spori...necu da kazem onu recenicu ja volim da pusim jer poznavajuci tebe svasta bi dodao

Pusim dok ocu..kad jednom ne budem vise htela...prestacu..i to je to
a dusebriznika oko cigareta mi je pun nos...mnogo vece otrove smo uneli u sebe nego sto je nikotin...od hrane vode pica...vazduha....uostalom od neceg se mora umreti...
postujem ne pusace..ne idem kod njih..postujem njihova pravila..a kad oni dodju kod mene...moraju da postuju moja pravila...i to je to
idem u kafice gde je dozvoljeno..sedim u odeljcima gde je dozvoljeno..u vozu sam u kupeu za kadilce..postujem pravila..ali postoje i mesta gdes u moja pravila..na pr moja kuca , kancelarija..tu mi ne moze niko..pa cak ni zakon..ja u kancelariji sedeim sama..pri tom kancelarija je moja..mogu samo da me mrze..i ko udje kod mene u kancelariju..sta da mu radim...tako je kako je