pushenje

Evo linka za ostavljanje pusenjai svaka cast sto svesno ne trujes okolo

Jao mojne sad ono strastveni pusac..jel i strastveno jedemo i pijemo..spavamo:lol:koja je to nebuloza..e to je i moja keva pa ceo zivot vice pokusala sam ne mogu..izgleda 15god starije u licu..burazer za 10god braka s zenom popusio kucu..alal vera:lol:
Da inace sam ja izmislio na paklici da pusnjenje ubija i steti ljudima u vasoj okolini..to je samo propaganda..pitam se cega li:lol:

pa niko ne spori...necu da kazem onu recenicu ja volim da pusim jer poznavajuci tebe svasta bi dodao:mrgreen::D..ali nisam od onih pusaca koji mal mal ostavljaju cigarete
Pusim dok ocu..kad jednom ne budem vise htela...prestacu..i to je to
a dusebriznika oko cigareta mi je pun nos...mnogo vece otrove smo uneli u sebe nego sto je nikotin...od hrane vode pica...vazduha....uostalom od neceg se mora umreti...
postujem ne pusace..ne idem kod njih..postujem njihova pravila..a kad oni dodju kod mene...moraju da postuju moja pravila...i to je to
idem u kafice gde je dozvoljeno..sedim u odeljcima gde je dozvoljeno..u vozu sam u kupeu za kadilce..postujem pravila..ali postoje i mesta gdes u moja pravila..na pr moja kuca , kancelarija..tu mi ne moze niko..pa cak ni zakon..ja u kancelariji sedeim sama..pri tom kancelarija je moja..mogu samo da me mrze..i ko udje kod mene u kancelariju..sta da mu radim...tako je kako je:D

:lol:aj posteno zasto uvek i ponavljam uvek svaki pusac kaze da su stetni izduvni gasovi i da je zagadjeno voce i povrce koje jedemo kad se prica o pusenju..eee zivote:lol:

pa da nam se skinete sa vrata..jer ste dosadni:D..malo da nas ostavite na miru..eto mi volimo pored svih ostalih i sa jos necim da se trujemo i to je to....a sto vi odmah kazete da sve to nabrojano nije otrovano:D

Tako mozemo do sutra..ovo sve ostalo je nas izbor..a da bezim od cigareta zato sto je neko nevaspitan i nikad nece biti malo nije u redu..sta mislis..i ja volim sex al ga ne upraznjavam na javnom mestu iako direktno ne utice na necije zdravlje;)

Tako mozemo do sutra..ovo sve ostalo je nas izbor..a da bezim od cigareta zato sto je neko nevaspitan i nikad nece biti malo nije u redu..sta mislis..i ja volim sex al ga ne upraznjavam na javnom mestu iako direktno ne utice na necije zdravlje;)

hahahahaha pa vidish steta sto ne upraznjavash seks na javnom mestu..mozda je zanimljivo..a da probash?;)
ne mislim da ce neko pomisliti da si nevaspitan..mozda ce ti samo zavideti:per:

@tema
nisam nevaspitana..tamo gde se ne pusi postujem..kraj rasprave

Ali ja pricam o nasem izboru kojeg nema..ja ne zelim bezati kad zapalite u nasoj blizini a moram..necu se svadjam posto vas je i previse..sto se sexa tice to radim diskretno i ne ugrozavam nicije zdravlje;)

hahahahaha pa vidish steta sto ne upraznjavash seks na javnom mestu..mozda je zanimljivo..a da probash?;)
ne mislim da ce neko pomisliti da si nevaspitan..mozda ce ti samo zavideti:per:

@tema
nisam nevaspitana..tamo gde se ne pusi postujem..kraj rasprave
zavisi..sta je javno mesto..ne verujm da bi bas prosao nekaznjeno da opali na sred mileticevog trga..:D
al u nekom zbunicu..pa prolaznici vire..i loze se ..ili zgrazavaju..
e konza, zadnja vremena dosla..ne moz postena zena ni da pusi ko covek:(

Da se uozbiljimo malo..najgore sto su ljudi ograniceni i sto ih samo muka i bolest natera da se osveste..pa i posle neke teske bolesti nije im zivot mio:neutral:

Potpuno si u pravu. Gledam svoga oca koji je pušio ceo život, al je cigatrete ostavio tek kad je ozbiljno narušio svoje zdravlje (HOBP).
To me i najviše plaši kao pušača, što sam sa jedne strane itekako svesna da je pušenje štetno i da treba prestati sa tim pre nego nam ozbiljno ugrozi zdravlje, a sa druge strane jednostavno nemam snage, volje, discipline šta već da presećem.
Pre dve godine sam od svoje dece dobila knjigu na poklon. Napisao Alen Kar zove se "Lak način da ostavite pušenje" - dok sam je čitala (ali je nisam pročitala do kraja - još uvek žalim zbog toga) nesvesno sam smanjila dnevnu dozu sa paklice na tri cigatere.
Knjiga je vrlo sugestivna, mislim da sam tada možda bila blizu da postanem nepušač, ali ne pročitah je do kraja, i ostadoh pušač.:besna: Besna sam na samu sebe zbog toga.

zavisi..sta je javno mesto..ne verujm da bi bas prosao nekaznjeno da opali na sred mileticevog trga..:D
al u nekom zbunicu..pa prolaznici vire..i loze se ..ili zgrazavaju..
e konza, zadnja vremena dosla..ne moz postena zena ni da pusi ko covek:(

Pa jel zena il covek:lol:e bre ljudi ziv se covek navikne na svasta al izgleda nece pa nece na bolje
Majka ne zna se sta sve nema..od astme..srce..kamen u bubregu operisan..pesak u oba..kilogrami..1 infarkt jedno predinfarktno stanje..isla na odcepljenje krvnih sudova..i lepo joj lekar kaze ako imate samoubilacke namere nemojte ostaviti pusenje i nista dijeta..posle 2-3 dana nastavila po starom..nije otisla posle mesec dana na kontrolu

Poslednja izmena:
Ma mi koji ne pusimo smo pasivni puisaci , jer udisemo taj smrad i otrov od cigare....uzasno....Gore nam je nego pusacima...
Tako da.....svaka cast sto sada postoje kafici gde pusaci su izolovani od nepusaca. tj. u drugoj su prostoriji , a ne kao pre -zabrana pusenja ili samo u jednom delu kafica...a u istoj prostoriji smo bukvalno...Kakve je to ligike imalo samo?????
Pusac i ne pusac u vezi-to mi ne ide nikako.....:roll:

Ljudi moji sta je sve zagadjeno....covek pozeli da ode na selo i da sam sebi mesi hleb,da sam sebi pravi sir,da sam uzgaja voce,povrce,da usgaja zivinu,stoku pravi sam meso........i da se nadise pored ostalog svezeg vazuda...eto ti i fitnessA....cuvas ovce i trcis po brdima i pobrdjima nasiroko...jump jump jump....da da da....:))))

Ma mi koji ne pusimo smo pasivni puisaci , jer udisemo taj smrad i otrov od cigare....uzasno....Gore nam je nego pusacima...
Tako da.....svaka cast sto sada postoje kafici gde pusaci su izolovani od nepusaca. tj. u drugoj su prostoriji , a ne kao pre -zabrana pusenja ili samo u jednom delu kafica...a u istoj prostoriji smo bukvalno...Kakve je to ligike imalo samo?????
Pusac i ne pusac u vezi-to mi ne ide nikako.....:roll:

Pa to..i nekako se pusaci odma nalaze..automatski zajednicki jezik..a mi smo kao izrodi sto se sklanjamo..oni nastave po svom bez trunke grize savesti:evil:

Pa to..i nekako se pusaci odma nalaze..automatski zajednicki jezik..a mi smo kao izrodi sto se sklanjamo..oni nastave po svom bez trunke grize savesti:evil:

Pa neka se "nadju" bo*e me bas ako sam nejkog uvredila iskrenoscu...Neka malo porazmisle sta prvo rade sebi ako ne misle na druge.....Da da da!
Svesni su da truju sebe , to i dalje rade???
Samo da napomenem...pre 5 godina sam pusila....za JEDAN dan sam ostavila cigare
Znaci samo dobra navika menja losu!
Sve je u nasim glavama!

Čekam da vdim kada će i ova tema prerasti u uvrede. Jedna je već zatvorena zbog toga.

Džordži, ti si dolazio i na nepušački kutak da provociraš ljude koji su apstinencijalnoj krizi.

Čekam da vdim kada će i ova tema prerasti u uvrede. Jedna je već zatvorena zbog toga.

Džordži, ti si dolazio i na nepušački kutak da provociraš ljude koji su apstinencijalnoj krizi.

:lol:sigurno si pusac..ajde sad ja tebe lepo molim da ovde citiras neki moj post i kazes sta je provokacija..a poznato mi je kako je prolazio 1 koji je sve lepo govorio bez uvreda

Back