brojala siЕво само да вам јавим....били су ми брат и снајка... седели неких сат времена... испушили 8 цигарета уз кафу.... ја сад проветравам, а грејање је искључено....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brojala siЕво само да вам јавим....били су ми брат и снајка... седели неких сат времена... испушили 8 цигарета уз кафу.... ја сад проветравам, а грејање је искључено....
Ovde se još puši??!![]()
Сад се сетих...Пред полазак на ексурзију нама је разредни реко:''Немојте да ми неко пуши у аутобусу!''![]()
u proseku 8-10 minuta(ne znam koliko je potrebno da cigara izgori..mozda se oglase pushaci povodom ovoga)
E a sto si ti kasljao i sirio mikrobe po kolima i time ih ugrozavao...T
Sa rodjenim bratom i njegovom zenom u kolima..prehladjen..kashljem..oni takodje zapale...ja da se ugusim..nisu ni trepnuli..
e i culum, istoricar, je rekao nekom ko je pusio u wc-u
pusi pusi, pusices ti meni u avgustu!
mora da usput nije ni znao istoriju :I
a, jesi vidla apoziciju, je l se to tako zove, ovo istoricar
e ja sam bila dosadna ali ovo sam slucajno zapamtila ne znam te fore da se odbranim sada. dok mi nisu dosli na vrata a bogami necu vise ni da dolazim sta ja nekog da molim ovo ono. nek uzivaju u miru sreci i slobodi.
E a sto si ti kasljao i sirio mikrobe po kolima i time ih ugrozavao...![]()
meni devojka pusi ili moja devojka pusi? :shock:meni devojka pusi.ponekad i 14-15 na dan :???:
ja joj kazem da smanji jer ugrozava svoje zdravlje a i moje
Ne znam da li je to trebalo biti smesno ili stvarno verujes u to.
meni devojka pusi ili moja devojka pusi? :shock:
gledam temu pa ne razumem sta sam otvorila iz korisnickog profila :?
dobro sad sam ustala![]()
meni devojka pusi ili moja devojka pusi? :shock:
gledam temu pa ne razumem sta sam otvorila iz korisnickog profila :?
dobro sad sam ustala![]()
Rekao bi da je otvaracica teme pushac....Osudjujem pushace iz razloga koji je i njima poznat.da su cigarete stetne..po njih,a kazu stetnije po pasivne pusace..i iz tog razloga bi trebali misliti na okolinu,narocito decu..
Takodje me nerviraju njihove fol price da se ''spremaju'' ostaviti.(od nedelje).ili probali su pa ne ide..a narocito..''moj deda je pusio 3 pakle dnevno i ziveo 100 god..
Evo linka za ostavljanje pusenjai svaka cast sto svesno ne trujes okoloPušač sam, nažalost,ali u kući ne palim cigaretu, zbog supruga nepušača i dece, jer ako trujem sebe ne moram i njih.
Rado bih se odrekla tog poroka, tj. loše i štetne navike koja jeste vid zavisnosti - psihičke i fizičke, ali sam slabić nemam dovoljno samodiscipline da prestanem. Ili je to neka vrsta strha da neću znati šta da radim sa sobom bez cigarta. Ne znam, ali čini mi se da kad god "odlučim" da prestanem ja viš više pušim nego pre.
ne generalizuj..pravi pusaci se uopste ne bave pricama o ostavljanju
i mene nerviraju histericni nepusaci..pa se sa njima niti druzim niti sam im blizu
generalno ne volim histericne ljude..pa da li su pusaci ili ne..ne bitno