pushenje

Kod mene bilo:Ko mi je pušio u kabinetu??! ( naš razredni, zaluđeni biolog, koji samo što nije spavao u biološkom kabinetu!):lol: naravno, bili smo "veliki"-maturanti, odmah je neko napravio aluziju a razredni da propadne u zemlju!:-D

Negativna posledica je sto ce se ljudi sve manje druziti, i sto ce postati jos otudjeniji, i svi ce biti isti kao u Evropi (kao da to moze), ali "samo "zdravo" drustvo je kontrolisano drustvo".

Сад се сетих...Пред полазак на ексурзију нама је разредни реко:''Немојте да ми неко пуши у аутобусу!'' :lol:

e i culum, istoricar, je rekao nekom ko je pusio u wc-u
pusi pusi, pusices ti meni u avgustu!
mora da usput nije ni znao istoriju :I
a, jesi vidla apoziciju, je l se to tako zove, ovo istoricar
e ja sam bila dosadna ali ovo sam slucajno zapamtila ne znam te fore da se odbranim sada. dok mi nisu dosli na vrata a bogami necu vise ni da dolazim sta ja nekog da molim ovo ono. nek uzivaju u miru sreci i slobodi.

e i culum, istoricar, je rekao nekom ko je pusio u wc-u
pusi pusi, pusices ti meni u avgustu!
mora da usput nije ni znao istoriju :I
a, jesi vidla apoziciju, je l se to tako zove, ovo istoricar
e ja sam bila dosadna ali ovo sam slucajno zapamtila ne znam te fore da se odbranim sada. dok mi nisu dosli na vrata a bogami necu vise ni da dolazim sta ja nekog da molim ovo ono. nek uzivaju u miru sreci i slobodi.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Pušač sam, nažalost,ali u kući ne palim cigaretu, zbog supruga nepušača i dece, jer ako trujem sebe ne moram i njih.
Rado bih se odrekla tog poroka, tj. loše i štetne navike koja jeste vid zavisnosti - psihičke i fizičke, ali sam slabić nemam dovoljno samodiscipline da prestanem. Ili je to neka vrsta strha da neću znati šta da radim sa sobom bez cigarta. Ne znam, ali čini mi se da kad god "odlučim" da prestanem ja viš više pušim nego pre.

Rekao bi da je otvaracica teme pushac..;)..Osudjujem pushace iz razloga koji je i njima poznat.da su cigarete stetne..po njih,a kazu stetnije po pasivne pusace..i iz tog razloga bi trebali misliti na okolinu,narocito decu..
Takodje me nerviraju njihove fol price da se ''spremaju'' ostaviti.(od nedelje).ili probali su pa ne ide..a narocito..''moj deda je pusio 3 pakle dnevno i ziveo 100 god..

ne generalizuj..pravi pusaci se uopste ne bave pricama o ostavljanju
i mene nerviraju histericni nepusaci..pa se sa njima niti druzim niti sam im blizu:D
generalno ne volim histericne ljude..pa da li su pusaci ili ne..ne bitno

Pušač sam, nažalost,ali u kući ne palim cigaretu, zbog supruga nepušača i dece, jer ako trujem sebe ne moram i njih.
Rado bih se odrekla tog poroka, tj. loše i štetne navike koja jeste vid zavisnosti - psihičke i fizičke, ali sam slabić nemam dovoljno samodiscipline da prestanem. Ili je to neka vrsta strha da neću znati šta da radim sa sobom bez cigarta. Ne znam, ali čini mi se da kad god "odlučim" da prestanem ja viš više pušim nego pre.
Evo linka za ostavljanje pusenjai svaka cast sto svesno ne trujes okolo
ne generalizuj..pravi pusaci se uopste ne bave pricama o ostavljanju
i mene nerviraju histericni nepusaci..pa se sa njima niti druzim niti sam im blizu:D
generalno ne volim histericne ljude..pa da li su pusaci ili ne..ne bitno

Jao mojne sad ono strastveni pusac..jel i strastveno jedemo i pijemo..spavamo:lol:koja je to nebuloza..e to je i moja keva pa ceo zivot vice pokusala sam ne mogu..izgleda 15god starije u licu..burazer za 10god braka s zenom popusio kucu..alal vera:lol:
Da inace sam ja izmislio na paklici da pusnjenje ubija i steti ljudima u vasoj okolini..to je samo propaganda..pitam se cega li:lol:

Back