Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne pušim
majke mi
ni moj muž
moji toditelji puše, al meni to ne smeta previše...
kad preteraju, jednostavno luftiramo i to je to, zimi imamo one mirišljave sveće i one deluju, kako koja
ne smeta mi ako se ne bahate previse npr u jedinu prostoriju u kojoj se ne pusi da dodju i puse. a ovako mi ne smeta. vise mi smetaju militantni antipusaci. ne bih mozda volela da mi se naseli pusac u sobu-stan ali mi ne smeta kad idem kod pusaca. ne volim kad puse na ispitu, tj jedna cigara ne smeta ali ne bih volela kad bi svi pusili. zivim u prometnoj ulici tako da svaku cigaru mogu da neutralisem auspuhom autobusa. zao mi je kad neko propada od duvana ali to su bas neki krajnji stadijumi kad verujem da ni njima ne prija
joj nadam se da necu poceti da pusim, volim taj miris ali ne verujem da bih bila od onih sto zapale s drugarima uz kafu, takvi su bas retki.
Ne pusim i veliki sam protivnik pusenja. Cak i da su cigarete potpuno besplatne i da uopste nisu stente po zdravlje, bio bi protivnik pusenja, jer pusaci konstanto smrde, a prostorije u kojima puse su vecito zagusljive. Trovati sebe i svoju okolinu, pa jos i placati za to, za mene je potpuno besmisleno i glupo. No pusaci imaju bezbroj mehanizama odbrane kojima opravdavaju pusenje. Najcesce i sami znaju da nisu u pravu, ali im je valjda lakse da nadju neki izgovor.
sve sve nego sto misle da im lepo stoji..kad vidim naslonjenu ruku na lakat a cigareta ispred face ne gledam osobu iza njesve sve nego sto misle da im lepo stoji..kad vidim naslonjenu ruku na lakat a cigareta ispred face ne gledam osobu iza nje

Ja sam protivnik pusenja, ali i pusaca. Ne tvrdim da ako je neko pusac znaci i da je los covek, ali to sto je pusac je samo po sebi dovoljno da bi mi smetao.
S pusacima se ne druzim, jer ne zelim da udisem duvanski dim.. Ako odem kod njih kuci, tamo smrdi, jer stalno puse. Ako dodju kod mene kuci, usmrdi se vazduh, jer tu puse (ne mogu da im branim da puse, jer je to za njih kao kad bi im zabranio da disu, a da izlaze napolje da bi pusili, dodje mi malo bez veze). Ako smo negde na ,,neutralnom terenu" takodje smrdi, jer i tamo puse.
...ako ako istrebimo ih, stetocine malene

,bas se pitam kuda li se oni krecu,kako nadju dovoljno sterilno mesto za sebe 

, bilo da je rec o onima koji su oduvek nepusaci ili su bivsi pusaci. Ne samo sto je dosadno
, vec od toga nema nikakve koristi. Svaki pusac zna da je duvan stetan, dakle, ne treba mu informacija vec motivacija i eventualno podrska
, a tu popovanje ne pomaze
...mozes da mislis da mirise tako, jer ti je percepcija mirisa zeznuta
ali nepusac ce uvijek da osjeti