Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste droga, ali nikako da provalim da li pušim jer osećam miris dima u kući ili samo od nervoze? Desilo mi se nešto čudno:
Letos sam bila 2-3 puta u bolnici sve po 4-5 dana i nisam zapalila ni jednu sve dok nisam pošla kući. Nije mi mirisao nikotin, nije me niko nervirao i baš mi je bilo lepo. Znala sam gde se na odeljenju može zapaliti, cimerke su me zvale da pođem sa njima, a meni se nije pušilo!
Naravno, sad sam kod kuće i opet podimim više od kutije dnevno.
ne pusim,,,ne volim kad vidim da neko pusi pa pogotovo ako je zensko,tako se samo trujes a nije uopste fansy!a najgore mi aj dobro neka pusi neki lik al kad mora na ulcii da drzi cigaru to mi nije jasno!
Cigareta na ulici, pa još u ustima, stvarno je degutantna, i kod muškaraca, a odnedavno viđam i žene u takvoj situaciji. Ne znam kakvo je to uživanje, kad hoda sa cigaretom, hajde kad sedi negde, ali u hodu... mislim da se to oduvek smatralo lošim vaspitanjem, još onda kada nije ni bila neka povika protiv pušenja.
Meni je sada neshvatljivo zašto neko puši, ali nemam baš neko pravo da kritkujem, kad sam i ja bila pušač. Istina je da nisam pušila ako sam primetila da nekome baš smeta.
Pushenje je apsurd! To je možda jedina radnja koju čovek apsolutno ne mora raditi.

Posle optužbi da su teme dvosmislene evo jedne koja to zasigurno nije...
Da li pušite?
Da li izluđujete ukućane duvanskim dimom (ili obrnuto izluđuju li oni vas)?
Kojim trikovima se služite da eliminišete neprijatan zadah duvana iz prostorije?
Smatrate da su priče o štetnosti cigaraeta preterane?
Mislite da ako ne pušite ženske cigarete niste dovoljno ženstvene?
Hmmm, ne delim tvoje mišljenje.Ruzno izgleda kad vidis devojku kad pusi bar meni.
tkacio:
ZABORAVIM NA CIGARETEPosle optužbi da su teme dvosmislene evo jedne koja to zasigurno nije...
Da li pušite?
Kojim trikovima se služite da eliminišete neprijatan zadah duvana iz prostorije?

Posle optužbi da su teme dvosmislene evo jedne koja to zasigurno nije...
Da li pušite?
tj ocu zakon za zabranu pusenja na javnom mestu
...cela pljeska ima za te pare 
Bez pljeske se moze, bez cigara ne!![]()