PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e p ja ne znam puno od punk-a, zato ko ce da nareze neki mp3 (((: :p dacu vam cd :p cim ga kupim (8
inace i ja kotivim KUD Idijote (8 mada ne znam puno pesama (8 RoLL otkad nisam slusala punk ShOcK iako nemam puno toga .. RoLL ...
POZ

Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Ok cooleri...Pokopajte me odmah :x
E,jeste da nema veze s pankom,ali kupila sam na vasaru neku gomilu MP3 CD-ova po 60 dina!!!I sad imam 100 pesama Haustora od kojih gotivim 5 i sve od Anastasie,sto je neka grupa koja svira ne znam ni ja sta i Mizar,neki makedonci za koje takodje prvi put cujem,a opet blage veze s nekom muzikom nemaju...

Yeeha:
E,jeste da nema veze s pankom,ali kupila sam na vasaru neku gomilu MP3 CD-ova po 60 dina!!!I sad imam 100 pesama Haustora od kojih gotivim 5 i sve od Anastasie,sto je neka grupa koja svira ne znam ni ja sta i Mizar,neki makedonci za koje takodje prvi put cujem,a opet blage veze s nekom muzikom nemaju...
Cek bre, zar Anastacija nije ona devojka sto ima pesmu "Left Side Alone"?! Ako je to ta aj mi prodaj CD :oops: :lol:
A sto se tice Mizara oni nemaju nikakve veze sa PUNK-om.

. . .:
Moon Child:
hehe ocu ja na taj vasar....(:
da se vratim na satana panonskog,ima jedna pesma koja se zove 'ja sam svome tati pushila *' e to je stvatrno ali stvarno ODVRATNO!!!:povracj: :roll: :roll: :x :x
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?
E nije to sve, znas da ima verzija i sa sinom i mamom!
:shock: aaaa bljaaaaaaaaaak

. . .:
Yeeha:
Cek bre, zar Anastacija nije ona devojka sto ima pesmu "Left Side Alone"?! Ako je to ta aj mi prodaj CD :oops: :lol:
A sto se tice Mizara oni nemaju nikakve veze sa PUNK-om.
Ma znam covece,ovo bi i moj brat razlikovao od panka :P Nego,eto,malo se hvalim sta sve ja imam :wink:
A Anastasia je ipak grupa :lol:
A sto se tice ove male,kupicu ti na vasaru,mali poklon :)

Yeeha:
Moon Child:
da se vratim na satana panonskog,ima jedna pesma koja se zove 'ja sam svome tati pushila *' e to je stvatrno ali stvarno ODVRATNO!!!:povracj: :roll: :roll: :x :x
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?
E,pa jbg,sledece godine u ovo vreme...Dodji,bices moj gost :)
vrlo rado! :wink:

e cula sam o satanu panonskom neke bljak price,tipa da su ga iz ludnice pustali na koncerte,da se umotavao u bodljikavu zicu,ubijao zivotinje(uzas),da je nekoj devojci odgrizao jezik dok su se ljubili,da je uzeo neku kuku i zavezao je na kanap,a na drugi kraj zavezao ciglu,i da je onda gurnuo kuku kroz misic a ciglu bacio tako da ga je povuklo i...

ima jos da nastavim? :lol: :lol:

Deya:
Yeeha:
Deya:
''Punk nije muzika,on je tu samo da bi preneo poruku''-mnogo dobra fora koju sam negde cula...
Inace ja slusam punk-rock (sto je zapravo jedini pravi punk,sve ostalo je mesanje sa drugim pravcima) mada volim ska i californian punk.
A sto se tice anarhije...Moze se svatiti na vise nacina,kao drustveno uredjenje i kao neki nacin individualizma. I da, mislim da je anarhija utopija, moze se zamisliti ali ne i ostvariti...
Koju poruku?

Pa pogledaj textove! Ja ne bih znala kako da ti to objasnim ''koju poruku''... Pa svi uglavnom,kako bih rekla ''propagiraju'' nekakvu slobodu razmisljanja i zivljenja...anarhiju...itd. Uporedi punk textove sa textovima nekog drugog muzickog prevca pa ces svatiti, onaj ko je iole slusao punk znace o cemu pricam...

Opet podrzhavam sebe!

Moon Child:
Yeeha:
Moon Child:
E,pa jbg,sledece godine u ovo vreme...Dodji,bices moj gost :)
vrlo rado! :wink:

e cula sam o satanu panonskom neke bljak price,tipa da su ga iz ludnice pustali na koncerte,da se umotavao u bodljikavu zicu,ubijao zivotinje(uzas),da je nekoj devojci odgrizao jezik dok su se ljubili,da je uzeo neku kuku i zavezao je na kanap,a na drugi kraj zavezao ciglu,i da je onda gurnuo kuku kroz misic a ciglu bacio tako da ga je povuklo i...

ima jos da nastavim? :lol: :lol:
:shock: :shock: SCARY

Moon Child:
poginuo je tako sto je u ratu krenu da se bori viljuskom sa tenkom :shock: :lol: :lol: :lol:
a inace bio je bolestan jer mu je otac njegov stariji brat!uzasssssssssssss
Ja koliko znam poginuo je drugacije. Ali jedna od prica je i da je poginuo kad je isao NOZEM, a ne viljuskom na tenk :P
Mada koliko sam ja cuo zapravo su ga ubili Hrvati zbog zverstava koje je cinio i rekli su da je poginuo dok je cistio oruzije.

Back