Pa nemojMoon Child:ccc ne dozvoljavam da ova tema padne 8)

Pa nemojMoon Child:ccc ne dozvoljavam da ova tema padne 8)
pa necu 8). . .:Pa nemojMoon Child:ccc ne dozvoljavam da ova tema padne 8)![]()
Pa imaces i ti jednom 15 god.Moon Child:nije fer starija si od mene![]()
Evo ja cu da pricamMoon Child:niko vise nece da pricha o punk-u...![]()
![]()
![]()
nema veze ja cu sama sa sobom![]()
![]()
![]()
![]()
Meni su dobri. Oni KBO! i TK su mi najbolji!Moon Child:za to sam cula ali nisam njih cula![]()
kakvi su?
POZ Yeeha :wink:
hej bre :? pa nisu svi takvi!npr ja imam izuzetno dobro misljenje o jazzu,iako ga ne slusham preterano.....taj ko je to rekao-no comment!Lost_soul:Bio u NS kebrin koncert a gore bio koncert jednog jazz banda. Naravno bila sam na jazz bandu. Pre svirke dolazi jedan punker i kaze pianisti "Znas ti sta je jazz? Jazz je *, a vi jazzeri ste seratori" bez ikakve potrebe. To me natera da se prisetim istorije jazza. Ako medju vama ima onih koji pljuju po ovoj kvalitetnoj muzici neka samo procitaju isotriju jazza. Vas PUNK se razvio iz jazza. Samo sto je jazz bio komentar, a punk je bio bunt bez cilja. Mislim da bi bio red da se svi vi stvarno zapitate sta to slusate i zasto. Zasto nosite martine i iscepane farke, zasto ste bez ikakve potrebe napadni i agresivni, zasto, do djavola divljate, i imali stvarno vrednosti u toj muzici.
Ne kritikujem, samo komentarisem, zato sto su punkeri unistili NS i svake noci sve vise kvare njegovu lepotu.
Cast izuzecima.
![]()
Ja sam isto iz NS-a i ne delim toliko tvoje misljenje. Ja licno ne slusam jazz jer mi ne odgovara ali zato slusam PUNK jer mi on odgovara i sebe pronalazim u njemu. Dalje od PUNK-era u NS-u niko nije agresivan ni napadan niti ista slicno. Od ovih novih klinaca mozda i ima neko ali to je neko je PUNK-er samo privremeno. A to divljanje je mozda ono sto se zove izbacivanje negativne energije i koliko ja znam ono se desava samo za vreme svirke. A da su PUNK-eri unitili NS su same gluposti. PUNK-eri ne kvare njegovu lepotu niti ista drugo oni su njegov sastvani deo jos od izlaska "Plitke Poezije".Lost_soul:Bio u NS kebrin koncert a gore bio koncert jednog jazz banda. Naravno bila sam na jazz bandu. Pre svirke dolazi jedan punker i kaze pianisti "Znas ti sta je jazz? Jazz je *, a vi jazzeri ste *" bez ikakve potrebe. To me natera da se prisetim istorije jazza. Ako medju vama ima onih koji pljuju po ovoj kvalitetnoj muzici neka samo procitaju isotriju jazza. Vas PUNK se razvio iz jazza. Samo sto je jazz bio komentar, a punk je bio bunt bez cilja. Mislim da bi bio red da se svi vi stvarno zapitate sta to slusate i zasto. Zasto nosite martine i iscepane farke, zasto ste bez ikakve potrebe napadni i agresivni, zasto, do djavola divljate, i imali stvarno vrednosti u toj muzici.
Ne kritikujem, samo komentarisem, zato sto su punkeri unistili NS i svake noci sve vise kvare njegovu lepotu.
Cast izuzecima.
![]()
Ti sigurna da su toi PUNK-eri? Da nisu mozda boneheads ili metalci?Lost_soul:Nemam ja nista ni protiv punkera, ni protiv martina itd. sve je to ok do god ima neku granicu. A u NS je nema...Sto se tuca i agresivnosti tice toga ima, i to ne samo na svirkama, ti "klinci", punkeri su svake noci na centru, * piju i jos * posle divljaju...Prodji nekad centrom oko 2...kakvih sam ja scena videla i to me je nateralo da pokvarim svoje misljenje o njima (nekad sam bila ravnodusna), a sada me iskreno nerviraju, ali kao sto vec rekoh svaka cast Moon Child i svim ostalim izuzecima itd.
Anyway o ukusima ne vredi raspravljati, ja sam samo izlozila svoje misljenje....