Pa ne znam...Ono,mozda za takve prilike...Ali,dobio si sifilis,lepi Mario...Nesto mi i nije zanimljivo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja pretezno (8. . .:Ne volim ovakve teme, pa necu glasati![]()
E nije to sve, znas da ima verzija i sa sinom i mamom!Moon Child:hehe ocu ja na taj vasar....(:
da se vratim na satana panonskog,ima jedna pesma koja se zove 'ja sam svome tati pushila *' e to je stvatrno ali stvarno ODVRATNO!!!ovracj:
![]()
:x :x
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?
Cek bre, zar Anastacija nije ona devojka sto ima pesmu "Left Side Alone"?! Ako je to ta aj mi prodaj CDYeeha:Ok cooleri...Pokopajte me odmah :x
E,jeste da nema veze s pankom,ali kupila sam na vasaru neku gomilu MP3 CD-ova po 60 dina!!!I sad imam 100 pesama Haustora od kojih gotivim 5 i sve od Anastasie,sto je neka grupa koja svira ne znam ni ja sta i Mizar,neki makedonci za koje takodje prvi put cujem,a opet blage veze s nekom muzikom nemaju...
:shock: aaaa bljaaaaaaaaaak. . .:E nije to sve, znas da ima verzija i sa sinom i mamom!Moon Child:hehe ocu ja na taj vasar....(:
da se vratim na satana panonskog,ima jedna pesma koja se zove 'ja sam svome tati pushila *' e to je stvatrno ali stvarno ODVRATNO!!!ovracj:
![]()
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?
Ma znam covece,ovo bi i moj brat razlikovao od panka. . .:Cek bre, zar Anastacija nije ona devojka sto ima pesmu "Left Side Alone"?! Ako je to ta aj mi prodaj CDYeeha:Ok cooleri...Pokopajte me odmah :x
E,jeste da nema veze s pankom,ali kupila sam na vasaru neku gomilu MP3 CD-ova po 60 dina!!!I sad imam 100 pesama Haustora od kojih gotivim 5 i sve od Anastasie,sto je neka grupa koja svira ne znam ni ja sta i Mizar,neki makedonci za koje takodje prvi put cujem,a opet blage veze s nekom muzikom nemaju...ops:
![]()
A sto se tice Mizara oni nemaju nikakve veze sa PUNK-om.
E,pa jbg,sledece godine u ovo vreme...Dodji,bices moj gostMoon Child:hehe ocu ja na taj vasar....(:
![]()
vrlo rado! :wink:Yeeha:E,pa jbg,sledece godine u ovo vreme...Dodji,bices moj gostMoon Child:hehe ocu ja na taj vasar....(:
![]()
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?![]()
Deya:Yeeha:Koju poruku?Deya:''Punk nije muzika,on je tu samo da bi preneo poruku''-mnogo dobra fora koju sam negde cula...
Inace ja slusam punk-rock (sto je zapravo jedini pravi punk,sve ostalo je mesanje sa drugim pravcima) mada volim ska i californian punk.
A sto se tice anarhije...Moze se svatiti na vise nacina,kao drustveno uredjenje i kao neki nacin individualizma. I da, mislim da je anarhija utopija, moze se zamisliti ali ne i ostvariti...
Pa pogledaj textove! Ja ne bih znala kako da ti to objasnim ''koju poruku''... Pa svi uglavnom,kako bih rekla ''propagiraju'' nekakvu slobodu razmisljanja i zivljenja...anarhiju...itd. Uporedi punk textove sa textovima nekog drugog muzickog prevca pa ces svatiti, onaj ko je iole slusao punk znace o cemu pricam...
:shock: :shock: SCARYMoon Child:vrlo rado! :wink:Yeeha:E,pa jbg,sledece godine u ovo vreme...Dodji,bices moj gostMoon Child:hehe ocu ja na taj vasar....(:
![]()
nabavila sam i nesto malo od neurotic outsiders,tako su kjuuuut a jesu oni uopste punk?![]()
e cula sam o satanu panonskom neke bljak price,tipa da su ga iz ludnice pustali na koncerte,da se umotavao u bodljikavu zicu,ubijao zivotinje(uzas),da je nekoj devojci odgrizao jezik dok su se ljubili,da je uzeo neku kuku i zavezao je na kanap,a na drugi kraj zavezao ciglu,i da je onda gurnuo kuku kroz misic a ciglu bacio tako da ga je povuklo i...
ima jos da nastavim?![]()
![]()
Ja koliko znam poginuo je drugacije. Ali jedna od prica je i da je poginuo kad je isao NOZEM, a ne viljuskom na tenkMoon Child:poginuo je tako sto je u ratu krenu da se bori viljuskom sa tenkom :shock:![]()
![]()
![]()
a inace bio je bolestan jer mu je otac njegov stariji brat!uzasssssssssssss