PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa iskreno,
za mene svirka nije potpuna ako nisi u sutki,
ako svaku pesmu ne docekas i ne ispratis sa osmehom od uva do uva,
ako, bez obzira sto u slabo treniras i nemas bas nikakve misice, osecas snagu i energiju ( i naravno boris se za sopstveni zivot : ),
ako se ujutru ne budis sa modricama,...
a to se na dobija stajanjem sa strane.
jednostavno...osecaj nije ni priblizno isti

velvet_doll:
pa iskreno,
ako, bez obzira sto u slabo treniras i nemas bas nikakve misice, osecas snagu i energiju ( i naravno boris se za sopstveni zivot : ),
Nisam ti ja bass sado mazo da budem iskren. Mada da me neka pankerka ishutira ne bi mi smetalo. Ali neki debeli skins sa kilo metala na nozi onda vec bi. Nekako tako sam vaspitan. Pustim drugaricu da me pristojno izudara ponekad(nebitno da li je tuzhna ili bass vesela) ali ako bi me drug udario odma bi popizdio i skocio na njega.

velvet_doll:
pa iskreno,

SHUTKATE LI .....METALCE?!?..... :twisted:

pa nije da izbegavam metalce, ali nekako nam se interesovanja ne poklapaju, ne izlazimo na ista mesta :}
hm, pa tacno je da je jedan od faktora i subjekat koji ti skace po nogama, ali ako si dovoljno "raspolozen" preziveces sve. mislim, bar ja jesam. on klinki, do razjarene hrpe znojave (iskljucivo) momcadi...:} ah, sta vise, ta mi je cak ostala u najlepsem secanju, ujutru su me boleli i misici na prstima :}}}....
ipak ako si zensko i nije tako lose da ponekad imas nekog da te drzi za ruke u svemu tome, kao sto ja imam jeremayu...
jedno pitanje, kakav je to drug koji bi skakao po tebi? : )

Ocean_state:
Nisam ti ja bass sado mazo da budem iskren. Mada da me neka pankerka ishutira ne bi mi smetalo. Ali neki debeli skins sa kilo metala na nozi onda vec bi. Nekako tako sam vaspitan. Pustim drugaricu da me pristojno izudara ponekad(nebitno da li je tuzhna ili bass vesela) ali ako bi me drug udario odma bi popizdio i skocio na njega.
Jesi dzentlmen nema sta :lol:

Ocean_state:
Pa ti bi kao pustijo nekog kretena da te ishutira. A ova mala devojcica koja ima probleme sa njenim nezhnim nogicama(ponekad u cokulama) te ishutira. To je lepo. Pa se kasnije povatate.
Mene je jednom u osnovnoj drugarica odvalila nogom u dupe sa martinom. . . Nedelju dana nisma mogao da sedim od bolova. . .
Ja nedam nikom da me bije. . . Ako je zensko onda smao nevratim. . .

Back