Pa sta znam. . . mene nije bolelo i redovno sam se sutiraoOcean_state:E to necu. Bojim se. Sta ako i oni mene ishutiraju. Toga se jedino bojim. Does it hurt?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta znam. . . mene nije bolelo i redovno sam se sutiraoOcean_state:E to necu. Bojim se. Sta ako i oni mene ishutiraju. Toga se jedino bojim. Does it hurt?
To je duh! Oni tene i ti njih i posle svi srecni i zadovoljnimilicaanchy:mene su ishtali neki neizivljeni debili na El.Orgazmu,a svi moje godishte,,,,al nema veze shutala sam i ja njih![]()
Profa ima 30 godina. Ne znam ni za kakvu valentinu./I/I@Ī@:ocean
bila jedna devojka na idijotima ...valentina se zove i ona bila pored nekog profe .
Nisam ti ja bass sado mazo da budem iskren. Mada da me neka pankerka ishutira ne bi mi smetalo. Ali neki debeli skins sa kilo metala na nozi onda vec bi. Nekako tako sam vaspitan. Pustim drugaricu da me pristojno izudara ponekad(nebitno da li je tuzhna ili bass vesela) ali ako bi me drug udario odma bi popizdio i skocio na njega.velvet_doll:pa iskreno,
za mene svirka nije potpuna ako nisi u sutki,
ako svaku pesmu ne docekas i ne ispratis sa osmehom od uva do uva,
ako, bez obzira sto u slabo treniras i nemas bas nikakve misice, osecas snagu i energiju ( i naravno boris se za sopstveni zivot : ),
ako se ujutru ne budis sa modricama,...
a to se na dobija stajanjem sa strane.
jednostavno...osecaj nije ni priblizno isti
velvet_doll:pa iskreno,
za mene svirka nije potpuna ako nisi u sutki,
ako svaku pesmu ne docekas i ne ispratis sa osmehom od uva do uva,
ako, bez obzira sto u slabo treniras i nemas bas nikakve misice, osecas snagu i energiju ( i naravno boris se za sopstveni zivot : ),
ako se ujutru ne budis sa modricama,...
a to se na dobija stajanjem sa strane.
jednostavno...osecaj nije ni priblizno isti
Jesi dzentlmen nema staOcean_state:Nisam ti ja bass sado mazo da budem iskren. Mada da me neka pankerka ishutira ne bi mi smetalo. Ali neki debeli skins sa kilo metala na nozi onda vec bi. Nekako tako sam vaspitan. Pustim drugaricu da me pristojno izudara ponekad(nebitno da li je tuzhna ili bass vesela) ali ako bi me drug udario odma bi popizdio i skocio na njega.
Pa ti bi kao pustijo nekog kretena da te ishutira. A ova mala devojcica koja ima probleme sa njenim nezhnim nogicama(ponekad u cokulama) te ishutira. To je lepo. Pa se kasnije povatate.. . .:Jesi dzentlmen nema sta![]()
Mene je jednom u osnovnoj drugarica odvalila nogom u dupe sa martinom. . . Nedelju dana nisma mogao da sedim od bolova. . .Ocean_state:Pa ti bi kao pustijo nekog kretena da te ishutira. A ova mala devojcica koja ima probleme sa njenim nezhnim nogicama(ponekad u cokulama) te ishutira. To je lepo. Pa se kasnije povatate.