PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
/I/I@Ī@:
ocean ...kakav bend ?
pa ...jel bilo nesto ?
daj vamo neki demo :)
Ma nasho neki Trash metal bend ali bubnjar je u kazni jer je opsovao nastavnicu ili tako neshto. Meni bass nema pomoci. Ja i drug kao krenemo da sviramo kad njegova mama zabrani meni da se druzim snjim. A pre toga sviro sa drugom i posvadjo se snjim i vec mesec dana ne pricamo. Sad ovo. Ma izacice on iz kazne.

Na pocetku procitah nesto u fazonu ko slusa punk ne voli rock itd.E ja sam prvo pocela slusati rock i fala baogu jos uvijek ga slusam, slusam i metal,ne sve vec ono sto mi se svidja(pogtovo ne black,trash metal i sl.)...u zadnje vrijeme mnogo slusam punk, mislim slusala sam ga i prije ali ne ovoliko izrazeno i sta mi fali???Mnogo me nervira kad neko kaze ne mozes nikako slusati AC/DC i Sex pistolse!Zasto,jer su razlicit pravac?!Pa to nea nikakve veze sta sad ako se meni oboje svidja ja treba da krijem ili da ne slusam nesto jer sam ja u fazonu rocker.Mislim....

/I/I@Ī@:
e zanima me nesto ...
zasto je propao prvi talas panka ...

zbog komercijale...nareavno...
ono, pojavio se neki pop-punk, ustvari pozeri, koji veze nisu imali sa undergraund punkom i citavom subkulturom...tako je pao punk...i vise se nikad nije digao...hehe..sala ;)

uglavnom, pojavilo se ono cega je olicenje danas mala avril i green day...sve ti je jasno :roll:

Back