PUNIŠA RAČIĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што се тиче изговора... И вук је тражио изговор да закоље јагње, па пронашао да му "мути" воду одозго.

Убиство оних идиота није никакав изговор. По тој "логици" који разни усташофили форсирају како би извршили апологију НДХ и усташтва, само за један месец онога што је рађено у Јасеновцу би требало побити све Хрвате у Хрватској и на свету на најмонструознији могући начин.

uočiti sličnost izjave gospodina bogarta i ovih degena
hitler460.jpg
Pavelic5.jpg

Vidi sta misli bogorodica o tom ogranku
SI_cur1.jpg
Cisto ko suza.
I dok je papa skupljao Jevrejske i Srpske zlatne zube tvoj je deda primao drugu veru.

moj dida i svi moji su od stoljeca 9.rimo-katolici.

ne sto je to posebno dobro.
nego je to tako.

dok su tvoji preci(Hrvati)em prodali svoju katolicku viru em,sto je daleko gore,
izdali svoje Hrvatsko porijeklo i podrijetlo.:mrgreen:

po svim forumskim reglemanima,i ovaj pajdo
mora barem za nekih 7 dana u ban-iju.:mrgreen:

alo moderatoruuuu...

Ево, за све оне који желе да читају:

Овај горе је усташа. И то не оно, као увреда или фраза без значења, већ симпатизер НДХ и присталица усташке идеологије. И бар да је озбиљан усташа, са аргументима, па да покрене неки озбиљнији сукоб мишљења, него најобичнији провокатор који упада на теме и без икаквог смисла оставља једнолинијске текстове у којима ће Србе ставити под знаке навода (са обавезним малим почетним "С"), или изрицати неке небулозе, након чега теме једноставно пропадају, јер се увек јави 5-6 ликова који крећу да се са њим препуцавају о нечему што везе са темом нема.

Ја постављам два питања:

1. Ако је корисник За-Дом-Спремни до данас био банован због деструктивног понашања на форуму, због чега тај бан није трајан, него само привремен? Којим и каквим доприносом је З-Д-С заслужио такав третман, па да се помисли да се његово понашање може кориговати, када му је сваки упис до једног једнак оном/онима због којих је банован?

2. Како је корисник З-Д-С уопште са а) усташким ставовима; б) овако сугестивним ницком; в) тотално идиотским и реметилачким понашањем -- уопште прошао тест модерације од првих 10 постова? Подсећам, када је корисник под модерацијом, модератор прочита његов текст, па тек онда треба да га одобри. Сви ЗДС-ови почетни уписи су одобрени!

Апелујем на савест модерације, и могуће разлоге због којих се овакви ликови у пакету са идиотима сличне врсте толеришу, да они не представљају неко "супротно мишљење" које може да распири дискусије и да позитиван замајац форуму, већ фактор дебилизације форума. Отворени усташа је ту само врх леденог брега у односу на неколицину тотално бесмислених налога, али неке ствари заиста нису јасне.

nego je to tako.

dok su tvoji preci(Hrvati)em prodali svoju katolicku viru em,sto je daleko gore,

Decko ti ne znas da brojis do 9 unapred, a ne do 9. veka unazad, zato ne lupetaj...

Stjepan Radic je ovde pravi ubica, a oruzje u njegovim rukama je bio Punisa Racic. Samo oruzje ume po neki put i da se osveti coveku.
Radic je osnovao Hrvatsku republikansku seljcku stranku, pa kad mu to nije odgovaralo da bi mogao da udje u vladu izbacio je "republikansku" iz naziva, ali nastavo po starom. Meni samo nije jasno kakav dogovor je kralj mogao da ima sa njim(tj znam da je uz pomoc Radica manipulisao ostalim strankama i politickom scenom) ali mislim da ga je Radic zestoko izradio. Kralj je zeleo svoju kraljevinu po svaku cenu i tu cenu je i platio. Da Radica nije ubio Punisa Racic, vec bi to uradio neko drugi, jer je covek imao neverovatnu sposobnost da posvadja ljude, sto kako vidim radi i iz groba...

:roll::roll::roll: kako ti kazes, dizem ruke od ove rasprave, stvarno me mrzi vise

samo da znas, posto volis da lupetas bez razmisljanja
Srbi su bili Pagani, pre nego sto su postali Hriscani
A ti uzmi pa prouci Paganstvo pa ces videti koliko je slicno Hriscanstvu i bice ti jasno zasto su to Srbi prihvatili. Mada sumnjam da ces to da ucinis.
i Isus NIJE bio katolik vec Jevrej, i NIJE sirio katolicanstvo jer ono tada nije ni postojalo
nadam se da sada kapiras zasto sam ti sve ono pisao do sada

ma znam i sve shtima sto pises.
ali je rimo-katolcizam prvi i jedini pravi
ogranak opceg krscanstva.

svi ostali..luteranci,pravoslavci,paterani,bogumili
su samo i izkljucivo odpadnici iste.

SHIZMATICI!!!

Овај горе је усташа. И то не оно, као увреда или фраза без значења, већ симпатизер НДХ и присталица усташке идеологије. И ...

jedini FASISTA I SHOVINISTA si ti bogarte.

sve sto meni prebacujes ti profesionalno
predstavljas ovdje sa svojim jeftinim velikosrbskim shovinizmom.

i da imalo moderacija se drzi svojih poglavlja,
ti i slicni tebi bi trebali dobiti ban.

Није терориста. Рачић је био ОК човек, само ван времена. Више би му одговарао витешки 19. век.
Odakle moze biti OK covek , Acin spijun iz Crne Gore, nasilnik i ubica na kurvanjski nacin,doduse u pravu si da je bio van vremena jer bi mu bolje bilo da je delovao 15 godina kasnija sa svojim sunarodnicima Tempom ,Dapcevicem,Djilasom i ekipom posto mu je njihov stil mnogo blizi, da je bio vitez onda bi zvao Radica na dvoboj kao casni ljudi Crnjanski ili Puskin recimo

Овај горе је усташа. И то не оно, као увреда или фраза без значења, већ симпатизер НДХ и присталица усташке идеологије. И бар да је озбиљан усташа, са аргументима, па да покрене неки озбиљнији сукоб мишљења, него најобичнији провокатор који упада на теме и без икаквог смисла оставља једнолинијске текстове у којима ће Србе ставити под знаке навода (са обавезним малим почетним "С"), или изрицати неке небулозе, након чега теме једноставно пропадају, јер се увек јави 5-6 ликова који крећу да се са њим препуцавају о нечему што везе са темом нема.

Ја постављам два питања:

1. Ако је корисник За-Дом-Спремни до данас био банован због деструктивног понашања на форуму, због чега тај бан није трајан, него само привремен? Којим и каквим доприносом је З-Д-С заслужио такав третман, па да се помисли да се његово понашање може кориговати, када му је сваки упис до једног једнак оном/онима због којих је банован?

2. Како је корисник З-Д-С уопште са а) усташким ставовима; б) овако сугестивним ницком; в) тотално идиотским и реметилачким понашањем -- уопште прошао тест модерације од првих 10 постова? Подсећам, када је корисник под модерацијом, модератор прочита његов текст, па тек онда треба да га одобри. Сви ЗДС-ови почетни уписи су одобрени!

Апелујем на савест модерације, и могуће разлоге због којих се овакви ликови у пакету са идиотима сличне врсте толеришу, да они не представљају неко "супротно мишљење" које може да распири дискусије и да позитиван замајац форуму, већ фактор дебилизације форума. Отворени усташа је ту само врх леденог брега у односу на неколицину тотално бесмислених налога, али неке ствари заиста нису јасне.

a čija je ovo izjava:
побити све Хрвате у Хрватској и на свету на најмонструознији могући начин.

jedini FASISTA I SHOVINISTA si ti bogarte.

sve sto meni prebacujes ti profesionalno
predstavljas ovdje sa svojim jeftinim velikosrbskim shovinizmom.

i da imalo moderacija se drzi svojih poglavlja,
ti i slicni tebi bi trebali dobiti ban.

Mislim da ti baš nisi psihički stabilan, inteligencija ti nije ni za razmatranje, a naravno da potpuno suprotano razmišljaš u odnosu na Bogarta, tj. da se ne slažeš sa njim.

nego je to tako.

Prvog coveka je stvorio bog a prvog Hrvata su stvorili Austrougari i Vatikan , brate moj Srbine.:lol:

a čija je ovo izjava:
побити све Хрвате у Хрватској и на свету на најмонструознији могући начин.

ma pusti ih.
vole da podyebavaju i vrijedjaju.
kad im netko istom mjerom vrati.

deru se ko zadnje placipich-kice.

poznato srbsko "junastvo".

Odakle moze biti OK covek , Acin spijun iz Crne Gore, nasilnik i ubica na kurvanjski nacin,doduse u pravu si da je bio van vremena jer bi mu bolje bilo da je delovao 15 godina kasnija sa svojim sunarodnicima Tempom ,Dapcevicem,Djilasom i ekipom posto mu je njihov stil mnogo blizi, da je bio vitez onda bi zvao Radica na dvoboj kao casni ljudi Crnjanski ili Puskin recimo

A koji si ti? Jesi li to na dvoboju, mislim na avatar?:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back