- Poruka
- 941
Ponosna sam zbog toga i ponosno nosim to prezime.
na sto si ponosna?
da ti je did odgovoran za nekoliko desetaka tisuca ubijenih srba u ndhaziji??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponosna sam zbog toga i ponosno nosim to prezime.
da, to je verovatno pra-radikalno shvatanje parlamentarizma
a taj prosti, nesrecni rachic je samo jedan debil, kockica u sistemu gluposti koja, nazalost, posle ostavlja dublje i opasnije posledice;
cega njegov prost mozak, nazalost, nije ni svestan
A šta ima dostojanstveno u tome da u skupštinu prokrijumčari revolver u ubije druge nenaoružane poslanike???

na sto si ponosna?
ja ziher.
isus je bio prvi misionar po-katolcavanja.
sta tu nije jasno??

znaci Isus je bio katolik i pokatolicavao je?
i postoji samo katolicanstvo i nista vise ?
) i ostatak valjda znas..na sto si ponosna?
Tipican pokatoliceni Srbin , sad im je Isus kriv . Zar vam svestenici to pricaju da su vas pokatolicili zato sto je tako Isus radio . E sto vas yebu u zdrav mozak![]()
pa ako cemo tom mantrom,najveci misionar
koji je po-katolcavao je bio sam isus krist.
sto se tice "po-katolcavanja" na nasim vukoyebinama,bilo ih je,ali Hrvati-katolici su
mahom i u 100tisuca puta prelazili na pravoslavlje.
turci/osmani upadaju u bosnu i ercegovinu.
protjerivaju franjevce i katolicki kler.
jer im je rimski papa najveci neprijatelj.
za sobom dovlace pravoslavne popove.
ti popovi preuzimaju prazne katolicke crkve.
i naravno tamosnje katolike.
300godina kasnije pri formiranju modernih europskih nacija,ti bivsi katolici,sada pravoslavaci postaju "srbi".
jer pravoslavci=srbi.
dodas malo vuka KARAdzica i,"srbi svi i svuda".
i eto ti glancig nove "srbske" nacije.

sta ima pravoslavni Hrvatu?
kad ces mi odgovorit na moja pitanja!?
proteralo me od tebe .Sto si ti neki tezak "covek".ZDS = Zaglupljena Debilna Svinja
Kad bi ti samo bio u stanju da SHVATIŠ tu prostotu mozga!![]()
nemoj me yebavat nislija.
moram ti crtat ili sta!?
znas ono,"...petre ti si stjena i na tebi cu sagradit svoju crkvu..."orginal isus.
a petar u rim(ne u beograd ili valjevo,kao sto deretic i ekipe misli!) i ostatak valjda znas..
Tipican pokatoliceni Srbin , sad im je Isus kriv . Zar vam svestenici to pricaju da su vas pokatolicili zato sto je tako Isus radio . E sto vas yebu u zdrav mozak![]()
Katoličanstvo ili katolicizam (latinski catholicismus, od grčkog καθολικός, sveopći, univerzalni), kršćanski ogranak čiji je nauk definiran na dvadeset i jednom ekumenskom koncilu; vjeroispovijedni sustav Katoličke crkve.
mozes da mi pojasnish, nije problem.
hvala
Taisa,tema ide istim putem kao ona o pe*erima pre par meseci,s razlikom da su Hercegovačke ustaše smeće i otpad.Kad bi ti samo bio u stanju da SHVATIŠ tu prostotu mozga!![]()

Katoličanstvo ili katolicizam (latinski catholicismus, od grčkog καθολικός, sveopći, univerzalni), kršćanski ogranak čiji je nauk definiran na dvadeset i jednom ekumenskom koncilu; vjeroispovijedni sustav Katoličke crkve.
pa o ovom ti pricam nislija.![]()
Nije to u pitanju,nego LDP zagađenje proeuropeizmom.Nažalost nekome je malo teže objasniti.
Jedino što mogu je da ti sugerišem da olako ne govoriš ružno o ljudima o kojima ništa ne znaš, pošto je to odraz neinteligencije.
Aha, znači ovi Hrvati su sami krivi što i oni nisu nosili pištolje i što u skupštini nije došlo do bitke![]()
Taisa,tema ide istim putem kao ona o pe*erima pre par meseci,s razlikom da su Hercegovačke ustaše smeće i otpad.

ti i tvoje ustasko smece su najveca uvreda za sve normalne ljude na ovom forumu.osobne uvrede se kaznjavaju barem sa 7 dana bana.
moderatoru,molim lipo.
Nažalost nekome je malo teže objasniti.
Jedino što mogu je da ti sugerišem da olako ne govoriš ružno o ljudima o kojima ništa ne znaš, pošto je to odraz neinteligencije.