PUNIŠA RAČIĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste Spartak je bio Hrvat , uzmi citaj nesto nesreco .
Turci i Austrougari su ostavili spomenike kulture:Muslimane i Hrvate .:lol:

Pa Turci su i sami prihvatili muslimansku veru, kako je za njima onda "ostao" doticni spomenik. A slovensko pleme koje se kasnije izdvojilo u Hrvate je primilo katolicanstvo pod uticajem Rima i negovalo ga kasnije pod uticajem Austrougara.

A sve ovo skupa nema veze sa Punisom i Radicem...

ma znam i sve shtima sto pises.
ali je rimo-katolcizam prvi i jedini pravi
ogranak opceg krscanstva.

svi ostali..luteranci,pravoslavci,paterani,bogumili
su samo i izkljucivo odpadnici iste.

SHIZMATICI!!!

Katolicanstvo je u odnosu na pravoslavlje sekta. Najstariji hriscanski manastir nalazi se kod Damaska u Siriji.U njemu se Ikonopis nalazi sa desne strane kao kod pravoslavnih crkava, ikone su radjene kao kod pravoslavnih crkava, apsolutno svi verski simboli istovetni su pravoslavnim. Ako hoces da i dalje lupetas gluposti, onda ih potkrepi nekim cinjenicama, nemoj samo da citiras druge pa makar oni bili i verski poglavari... pa nek bili Hitler Jugend u mladosti kao sto vam je ovaj aktuelni Papa

Poslednja izmena:
Nije isto "željeti" i ubiti, pa bolje da se o tome na ovoj temi ne govori, mislim na to ko je koga više ubijao.

pa ti si postavila temu o hladnokrvnom ubojici.

koliko ja znam u svim normalnim zemljama/forumima svijeta je zabranjeno promicanje nasilja i govor mržnje prema drugim narodima, vjerama i rasama.
ako on to nije činio ja sam papa

Jeste Spartak je bio Hrvat , uzmi citaj nesto nesreco .
Turci i Austrougari su ostavili spomenike kulture:Muslimane i Hrvate .:lol:

necemo sad,sta su turci ostavili,npr. u jednoj
srbiji..sem mali milijun turcizama u "srpskom"
jeziku.

a kako su promjenili genetsku sliku srbije,
e to je vec poduga tematika..i za neke i tekako bolna..:mrgreen:

to ne kazhem ja.
to kaze prvi rimski biskup,danasnji papa.
njemu se obrati.

ja da ti pravo kazem i nisam neki
vjernik,vishe tradicionalista.

Ma neka ide da broji zlatne proteze .I papa je tradicionalista.
sanader-papa.jpg

pa ti si postavila temu o hladnokrvnom ubojici.

koliko ja znam u svim normalnim zemljama/forumima svijeta je zabranjeno promicanje nasilja i govor mržnje prema drugim narodima, vjerama i rasama.
ako on to nije činio ja sam papa

Ti postavi temu tražeći Hitlerovu ili Staljinovu biografiju, videćeš da je dozvoljeno.

Pa ti jednostavno ne razumeš ili ne želiš da razumeš o čemu se tu govori.....

Ja vidim samo da je tu objašnjena logika onih koji simpatišu ustaše i relativizuju prošlost....

побити све Хрвате у Хрватској и на свету на најмонструознији могући начин

ma da u pravu si dikane on to od ljubavi:rolleyes:

tako je prije spominjao spaljivanje hrvata pa je poslije izvrdavao.

de mojne mi te priče

to ne kazhem ja.
to kaze prvi rimski biskup,danasnji papa.
njemu se obrati.

ja da ti pravo kazem i nisam neki
vjernik,vishe tradicionalista.
razumem ja tebe
nije vazhno sta kaze vrhovni organizator orgija nad muskom decom:mrgreen:, mada nisam cuo da se nekada tako izjasnio ali nema veze
svako ko ne priznaje veru tolikog broja ljudi, ne priznaje vise od pola sveta, pa sta o takvima govoriti uopste?? i o njihovim namerama isto.
bolje se ne rukovodi takvim budalastinama, bijes tudje bitke

Ovde se, ipak, otišlo predaleko. Puniša Raćić - vitez. :shock: :confused: Radić i društvo jesu - smeće (ma šta neki (Hrvati) o dotičnima mislili). Ali, Puniša, jedan krajnje mutan tip... A postoje i indicije (nedokazane) , da je zapravo iza svega ovoga sam kralj Aleksandar. I, Račić je posle imao posebno privilegovan tretman u zatvoru. Mislim, stvarno, ljudi...

Pa Turci su i sami prihvatili muslimansku veru, kako je za njima onda "ostao" doticni spomenik. A slovensko pleme koje se kasnije izdvojilo u Hrvate je primilo katolicanstvo pod uticajem Rima i negovalo ga kasnije pod uticajem Austrougara.

A sve ovo skupa nema veze sa Punisom i Radicem...

Doskora Muslimane sada Bosnjake ! Da si hteo mogao si da shvatis i sam . A o cika Punisi sam rekao sta mislim pre nego sto su se umesali Hrvati , postovanje za Punisu .:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back