Pune ruke posla

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
...e sad ti se uhvatila za taj pasulj(volim žuti sa suvim rebarcima)ko da je to sad baš toliko važno...
....sve zavisi koliko je taj par materijalno obezbeđen pa is toga izlazi dali se kuva ili se ide u restorane(kao u nekim normalnijim državama)....
...Vidi ako ti mene voliš onda te sitnice ne bi trebale da budu razdor u našim odnosima,e sad možda i grešim..

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
a muške ruke pune posla izgledaju ovako
kokine.jpg

e ovakvo kuvanje se i meni svidja... ne znam kako se zove,mozda "kuvanje iz zadovoljstva"?

popila kafu,pojela 2 bonzite,dosla k sebi,odoh da se tusiram.....i nasminkam....kosa mi je supeeer...lol

vidite da se ,i bez kuvanja,od ranog jutra moze biti sa rukama punih posla...

Mrzi me da čitam celu temu, pročitao sam prvi post :)

meni kuvaju, peglaju, peru, puš.. i ne bune se. Mislim, radim ja to i sam, kada sam sam.

Dobro, skuvam i ja ponekad gajbi, ali to su izuzetne prilike.

:rumenko:

...al' shto pricate o kuvanju kao da je nuklearna fizika :lol:

kuvam sedam godina, necu da se udam, necu da se hvalim...

ali ako izracunate da je to od 14 godine...skontajte da je jebbena balavica u osnovnoj shkoli bila iskusnija od vas u kuhinji :lol:

ja bih se zapitala :)

Back