gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
da neshto normalno radish ne bi nikada izjavila ono shto jesi![]()
ne draga gresis-- da ne radim nista ,verovatno bi se hvalila ovde kako sam vredna etc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da neshto normalno radish ne bi nikada izjavila ono shto jesi![]()
ne draga gresis-- da ne radim nista ,verovatno bi se hvalila ovde kako sam vredna etc...
ne,to je tezak posao,i pri tom zatupljuje mozak
to je "frenc" valjda,ako imas pojma sta bi to moglo biti....
...e sad ti se uhvatila za taj pasulj(volim žuti sa suvim rebarcima)ko da je to sad baš toliko važno...Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
a muške ruke pune posla izgledaju ovakoJuce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
Mrzi me da čitam celu temu, pročitao sam prvi post
meni kuvaju, peglaju, peru, puš.. i ne bune se. Mislim, radim ja to i sam, kada sam sam.
Dobro, skuvam i ja ponekad gajbi, ali to su izuzetne prilike.
![]()
Ja ne kapiram sta je sad ova tema..kopija sta kuvamo danas..pa sto ne rece postavljacica da je fora u tome da se pofali![]()
Ja ne kapiram sta je sad ova tema..kopija sta kuvamo danas..pa sto ne rece postavljacica da je fora u tome da se pofali![]()
Ne spamuj mi temu
![]()
Pravim sebi reklamu, hocu da se udam..
Ima nesto protiv?![]()
![]()
zashto postavljash onda sliku rize s nekim primjesama
muzijaku meso serviraj da bude lijep i velik i snazan
a ne rizu...necesh ni Kineza na tu foru uhvatiti![]()