sava035
Aktivan član
- Poruka
- 1.407
nije tacno
imaju toy pudle i za nizu cenu
ja kada sam kupovala pudlu sam zvala nekoliko boljih odgajivacnica i nalazila toy i za 350, 400e...
ni to za srecu nije bas tacno, sami ste objasnili u istom postu zasto
Ovo sto sam napisao, napisao sam iz licnog iskustva (Imam odgajivacnicu pudli preko 10 godina) i iz iskustva mnogih koji su kupili pudle a da su im posle prerasle visinu koju su im "odgajivaci" garantovali. O cenama sam pisao u globalu i to je pravilo za 90% odgajivaca. Toy pudlu mozes kupiti, naravno i za 350e, kao sto neko moze dobiti za dzabe, ali to ne potvrdjujr pravilo o ceni pudli. Iza ovog sto sam u prethodnom postu objasnio o toy pudlama, i njihovim cena stojim u potpunosti a svako moze da kaze da se sa necim slaze ili ne, samo bih voleo ako se nesto opovrgava da se cini argumentovano a ja cu uvek argumentovano odgovoriti.

, medjutim nesto se nismo slikale u poslednje vreme, malo smo sto bi se reklo zapusteni (citaj neosisani i neocetkani) pa ne bismo da kvarimo ugled
Al bice slicica kad se sredimo

Kako zbunjeno izgleda na slici
Zasto su mu ostavljeni brkovi? I ne znam zasto sisaju pudle tako da im ne ostave duze dlake na usima... Vidjam takve pudle i napolju i ne svidja mi se taj stil sisanja

Sve u svemu, raste i sazreva 
da laje, sve iduci unazad i kad je pas primeti i krene ka njoj ona brze bolje trci do mene i skace u krilo, kao "nisam ja nista..."
I kad se pas odalji onda opet pocne da laje-iz krila, pa zar nije hrabra

Ne bacam lopticu, jer nam se često desi da još neki pas krene za njom, a naravno taj drugi je veći od nje ili/i dominantniji.. Fino nam je kad krenemo sa još nekim društvom koje ima psa, pa onda zajedno trčkaraju.
Ova moja jok
Al nema veze, istrci se ona uz lopticu, kad je ovako lepo vreme to nam je skoro svakodnevna vecernja aktivnost. A pre loptice, od kad sam krenula na trcanje, trci samnom po 20-25 minuta (bez prestanka!) i onda jos pola sata sa lopticom
Ja ne bih mogla