PUDLE

Pitanje za pudlare...

Još nisam siguran kada bih kupio pudlu, ali ono što ja imam u planu jeste, da je sada kupim, taman da bude mesec, mesec ipo u stanu, a posle bi najverovatnije išao na selo.Jel bi došlo do problema u razvoju, ako bih je vodio tako rano iz kuće ili bi najbolje bilo da sačekam sa kupovinom posle tih izleta iz BG-a?

cao svima
ljudi ja nemogu da shvatim da kuce koje izvodis na svakih 1h ,nemoze da shvati da treba to da obavlja napolju??ako su pudle inteligentne ja neznam sta je onda ovo sto ja imam????:(
ja prosto vise nemogu da izdrzim nije on vise mali ,kao sto ni smrad mokrace i kolicina nemogu vise da se tolerisu....pomagajte opet

pa pazite kad kazu nece kuce da pisa tamo de spava primera radi..ovaj brate pisa samo tako i legne na to uophte mu nesmeta sto je mokro i smrdljivo,pa samo 10 kg sampona potrosih,;)ja stavrno ne kapiram ovo stene,al uophte

Zdravo! Evo i ja da vam se pridruzim,..nedavno smo nabavili Alexa :heart:
Polako uci, malo je ponekad tvrdoglav,..
inace je prava dobrica i maza! :D

Prilozi

• ABCD0004.jpg
    ABCD0004.jpg
    25,7 KB · Pregleda: 23
shest meseci ,napisah ja vec ;)

Nije to tako strašno. Ja znam neke pudle u kraju kojima je trebalo i do godinu dana da definitivno nauče da se to nikada ne radi. Potrudi se da se uvek ozbiljno obraduješ i da ga nagradiš kada to obavi napolju. Kada obavi unutra, naljuti se na njega, ali ne nešto strašno, samo da primeti razliku. Ali ako vidiš da to namerno radi, onda je to već druga priča.

Ošišala sam je sa idejom da skratim tu prvu dlaku i da probam :lol:
Moram da priznam da su mišljenja podeljena.. meni je ipak lepša sa dugom dlakom, tako da ne verujem da će biti opet ovakvih izleta :lol:
Ali hvala na podršci!!

Poslednja izmena:
Šišao je moj drug, kao i prošli put, ali smo se dogovorili da mu ja govorim kako hoću :mrgreen: Samo je bilo bitno da bude kratko da se ošiša ta prva dlaka. Nismo se trudili da bude baš po propisu.. Ali liči, pa da vam se pokažemo :lol:

Back