L.krofnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.484
imam super frizere sisaju moju bebu pudlu,a pre toga su mi radile kokera odlicno

Ali hvala za preporuku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam super frizere sisaju moju bebu pudlu,a pre toga su mi radile kokera odlicno
Šiša Boris super pse i po standardu i za izložbe, ali ja nisam htela
Ali hvala za preporuku!
Pitanje za pudlare...
Još nisam siguran kada bih kupio pudlu, ali ono što ja imam u planu jeste, da je sada kupim, taman da bude mesec, mesec ipo u stanu, a posle bi najverovatnije išao na selo.Jel bi došlo do problema u razvoju, ako bih je vodio tako rano iz kuće ili bi najbolje bilo da sačekam sa kupovinom posle tih izleta iz BG-a?
Pudla je pas iskljucivo za kucu , nadam se da ne planirate da je drzite u dvoristu !
Da,da naravno da će biti u kući. Ipak sam se odlučio za kupovinu tek kasnije, tamo oko avgusta, jer neću biti kući, a i neću imati vremena da se posvetim kucovu. Ako neko zna da će biti neki okot u to vreme, neka me kontaktira![]()
sestra mi ima masinicu za sisanje pasa...razmisljam da svoju pudlicu osisam skroz na skroz...sada ima dlaku jedno 4 cm duzine i bojim se da bude nekih zdravstvenih problema kad je osisam skoro do koze......
Da,da naravno da će biti u kući. Ipak sam se odlučio za kupovinu tek kasnije, tamo oko avgusta, jer neću biti kući, a i neću imati vremena da se posvetim kucovu. Ako neko zna da će biti neki okot u to vreme, neka me kontaktira![]()
Na kakve zdravstvene probleme mislish?
Ja cu u avgustu imeti leglo srebrne (sive) patuljaste pudle a u septemru leglo bele srednje pudle. Otac 2CAC, BOB. Vidi slike na http://www.freewebs.com/pudle035
koliko je visoka ta pudla na slici??....uopste ne izgleda patuljasto.....
![]()
(Niti on voli neshto da se slika, niti sam ja neki "majstor", zato nam je faca ovako vesela)
Ova pudla sa slike je na granici izmadju patuljaste i srednje pudle (35cm). Muzijak mi je dosta manji (30cm), tako da stenci iz te kombinacije uglavnom budu patuljasti. Muzijaka sam kupio kao toy, ali je prerastao i sada je patuljast.
e vidis to ne razumem...ja sam dugo htela psa i kao trazila toy pudlu....nadjem u oglasima, dogovorim kupovinu i kao poludela odem za ns i kupim je....nisam ja pojma imala oko tih visina....ona je vrlo sitna, isto oko 30 cm ali kontam da to nema veze sa toy pudlom...to je ustvari mala ili patuljasta pudlica po standardu....znaci prevara...nije da mi to nesto znaci, jer ni pedigre nisam trazila, ali cisto nije uredu tako nesto reci....
Ne verujem da ce joj ishta faliti, nisu one toliko osetljive koliko se misliJa sam moju shishala na dooosta kratko u sred zime, a tada je "aklimatizovanje" morash priznati, mnogo teze, pa je fala bogu ziv&zdrav
![]()
Leti je cuvaj od sunca, jer i one mogu izgoreti!
Mi imamo novu frizuru, pa da se malo "pohvalimo"
![]()
![]()
(Niti on voli neshto da se slika, niti sam ja neki "majstor", zato nam je faca ovako vesela)
e vidis to ne razumem...ja sam dugo htela psa i kao trazila toy pudlu....nadjem u oglasima, dogovorim kupovinu i kao poludela odem za ns i kupim je....nisam ja pojma imala oko tih visina....ona je vrlo sitna, isto oko 30 cm ali kontam da to nema veze sa toy pudlom...to je ustvari mala ili patuljasta pudlica po standardu....znaci prevara...nije da mi to nesto znaci, jer ni pedigre nisam trazila, ali cisto nije uredu tako nesto reci....
A šta je to ispod očiju? Ne razumem se baš mnogo u pse (još uvek), a video sam i kod komšijskog maltezera isto tako crveno. Izgleda kao da je pas plakao...
Ali u principu toy pudlu necete platiti ispod 500e. Sve ispod te cene kupujete na sopstveni rizik i imacete mnogo srece ako za te pare dobijete toy pudlu.
Zapuseni suzni kanali pa se prave ranice![]()