evocati
Primećen član
- Poruka
- 589
Evocati, malčice ste dalekoTi si beše u Sremskoj Mitrovici ili Kamenici, zar ne?
Ali ja ću svakako preneti, pa alp su zainteresovani, javljam![]()
U Zrenjaninu sam.

gagasf Papagena je predivna curica!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evocati, malčice ste dalekoTi si beše u Sremskoj Mitrovici ili Kamenici, zar ne?
Ali ja ću svakako preneti, pa alp su zainteresovani, javljam![]()

U Zrenjaninu sam.
gagasf Papagena je predivna curica!![]()

Za Pashicu, neka on nama bude veseo i ješan, a za čarape nema veze! Verovatno je već svario. Širli je jela gumenim lutkicama noge, repove, šeširiće (sve od one čvrste gume, možda je to i plastika), zatim kaktus (samo komadić), nokat (kao što sam već pomenula), jednom kada je bila baš mala htela je i komad stakla, velike količine tuja i zemlje.. I tako
Sada više nema tako širok jelovnik, na svu sreću
Mislim, nije ni tada jela stalno, nego jednom sam otišla na put nedelju dana, a ona je bila relativno mala.. Verovatno se uplašila, ili od nervoze, šta god.. sve što je mogla obrstila je. Samo male delove odgrizla i pojela, ne u komadu 
Tako imamo konjića bez nekoliko kopita npr
Polako se opustam mada sam zabrinuta jos uvijek,ne znam sta se desava sa tom carapom,shvatila sam da mora izaci,konsultovala sam se sa nekoliko veterinara,opstrukcija crijeva je moguca i kasnije,on ima stolicu ali mi se cini ne dovoljnu kolicinski posto mu dajem velike kolicine hrane ovih dana,uglavnom meso.Moj veterinar mi nije predlozio snimanje,ne znam moze li se takva stvar i vidjeti na snimku.Rado bih znala i koliko dugo jos postoji opasnost od komplikacija,moze li on tu carapu razgraditi ili ne...Svasta me zanima ali svi kazu-vidjecemo,treba pratiti stanje!On inace nema obicaj da guta stvari,ne znam ni kako je ovo uspio smazati.Dok je bio manji znao je u setnji zgrabiti smece pa i zarezati na mene kad hocu da mu uzmem ali oducila sam ga od toga.
!Dobro sam je pregledala,bila sam u iskusenju da je donesem kuci i fotografisem za uspomenu,odustala sam na pola puta.
Na jednom kraju je bila zamotana u cvor a dalje normalna.Trebalo joj je 6 dana ili 144 sata-toliko je bila unutra.Ja sam na jednom hrvatskom forumu pronasla da je neciji pas nakon 6-7 dana izbacio strano tijelo(sve zivo sam procitala i vrlo je malo prakticnih iskustava) a kada sam spomenula vetu rekao mi je kako to ne moze biti.
Malecki se nije puno naprezao da je izbaci-sve je normalno odradio,jedino je stvar obavljao sa vise razine od zemlje.Eto tako nam se zavrsila ova epizoda.Zakljucak-stvar se moze odraditi i nakon 6 dana a vjerovatno i nakon 10,bitno je da ne povraca,da jede i pije,da mu stomak nije nadut,temp. ok,opste stanje odlicno...Pregurala sam veliku brigu,hvala vam na zanimanju.Pozdrav od mene i Pase bezcarapanka!

Evo slicica novog toy muzijacica u nasoj odgajivacnici koji ce biti glavni dasa u okolini kad poraste (nadamo se)![]()