kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gaćice stavljaš kada je unutra da ne bi ostavljala fleke za sobom. Stavi i dnevni uložak u gaćice. Ja stavljam naše ljudske uloške dnevne, samo bez mirisa. Kada idete napolje, skini joj gaćice da može da piški i kaki, ali je drži na povodcu da ti ne bi pobegla slučajno za mužjakom, tj da ne dođe do nečega neželjenogPozdrav svima, imam zenku pudle, srednja je, crna i ima 6 meseci, uskoro treba da dobije teranje pa me zanima kad im se stavljate gacice, kada su napolju ili unutra? Kako obavljaju nuzdu tada? Hvala unapred na odgovoru...
Gaćice stavljaš kada je unutra da ne bi ostavljala fleke za sobom. Stavi i dnevni uložak u gaćice. Ja stavljam naše ljudske uloške dnevne, samo bez mirisa. Kada idete napolje, skini joj gaćice da može da piški i kaki, ali je drži na povodcu da ti ne bi pobegla slučajno za mužjakom, tj da ne dođe do nečega neželjenog![]()
da si sve te novce koje si ulozila na kupovinu kojecega dala za ultrazvut bila bi postedjena svega toga
)
Inace, dreseri resavaju takve probleme, ali pogledaj malo emislije na Nacionalnoj Geografiji ciji je glavni akter Cezar, pa pogledaj malo po netu ima dosta toga sto ti moze pomoci. Predpostavljam da i na Balkan Kinology sigurno imas obradjenu vrlo iscrpno ovu temu jer nisi ti prva koja nailazi na takav problem.
Da ne bude da te ignorisemo)
Veliki pozdrav iz Krusevca,
pocetkom septembra uzeli smo musko stene pudle iz Jagodine (pudle 035). Nas sin Nemanja mu je dao ime Laza, te ga tako i zovemo (Laza-kamikaza). Inace je nas Laza vrlo zivahan i strasno voli drustvo. Prosto je neverovatno kako je uspeo da se za vrlo kratko vreme uklopi u nasu porodicu. Evo i par slicica:
![]()
Hvala meco,
imamo mali problem sa Lazom ova dva kisna dana, ne voli da vrsi nuzdu po kisi, pa je ponovo poceo da randomly piski po kuci, xaxaxaxa, a omane mu se i neki "user".
Pozdrav.
Veliki pozdrav svima! Ja zelim da kupim srednju aprikot pudlu, da li neko ima stene za prodaju?