Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li mi neko od vas moze reci da li su maltezer i malteska pudla jedno isto?jer nikako da mi to pitanje izadje iz glave![]()
![]()
![]()
da li mi neko od vas moze reci da li su maltezer i malteska pudla jedno isto?jer nikako da mi to pitanje izadje iz glave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi kad kazu malteska pudla zapravo misle na maltezera.
Pudla i maltezer su inace dve potpuno razlicite rase i nemaju dodirnih tacaka osim ako nisu ukrstene pa je to onda mesanac pudle i maltezera.
Vrlo cesto se pojavljuje taj nepravilan pojam,ko zna ko ga je prvi izrekao ,a ljudima koji ne znaju puno o maltezerima oni najvise lice na pudle,koje su na nasim prostorima rasprostanjenije,verovatno otud tako nesto.
Maltezer se pojavljuje u spisima 60.tak godina pre nove ere i smatra se jednom od najstarih rasa,pudla se pojavljuje u 16.veku .
Za pocetak...iscitaj temuPozdrav svim pudlasima! konacno sam i ja dobila prelepu, belu patuljastu pudlu...Ima nepuna tri meseca i potrebne su mi informacije za pocetnike- sta sme da jede, dresura, nega, sve sto mislite da moram da znam za pocetak... unapred, hvala!
Evo mene i Pase opet malo ako nisam zaboravila slati fotke.Pozdrav svim slatkim pudlama.Mi smo danas bili kod veterinara,mali je uspio progutati sinoc malu carapu,danas mu je bas lose bilo,cekamo razvoj dogadjaja.![]()
ako neko zeli da pokloni stene patuljaste ili toy pudle, neka mi se javi na mail: irispirity@live.com... uzimam! Nisam u mogucnosti da kupim, a rado bih volela da imam malog cupavka![]()