PUDLE

Imali smo patuljastog gosta na cuvanju :)

cmok-1.jpg

image-4776_4C80B3F0.jpg

image-5D3E_4C80B3F0.jpg

image-E119_4C80B3F0.jpg

image-6F9A_4C80B3F0.jpg

cao svima imam jedno pitanje prvenstven za one koji vec imaju ove prelepe pufnice :heart:
vec dugo dugo bih stvarno da uzmem jednu ali nekako nikada da skupim dovoljno para da bih je kupila :sad2:
e sada sta sam zapravo ja htela da pitam ...moja drugarica ima decacica belu pudlu srednjeg rasta, odnosno srednju belu ili kako vec :)
(okacila bih sliku da znam kako se to radi,a li posto sam nova nista od toga dok mi neko ne objasni ;) )
pitanje: postoji li neko ko ima zenku i kome mozda treba jedan lepi muzjak za parenje,i ko bi bio rad za uzvrat da da jednu kucu? :rumenka:

Dobrodošla na forum, drago mi je da imamo nove članove. :cao:

Nažalost ne znam kome treba "dečko" ali tvoja drugarica uvek može da potraži neki od besplatnih oglasnika (kojih ima mnogo) na google-u pa da stavi oglas.

Što se slike tiče, kada odgovaraš na poruku (dugmetom "Odgovori" dole levo) znači kada napišeš tekst odgovora, skroluj dole, imaš "Dodatne opcije" i tu klikni na dugme "Uredi priloge" koje se nalazi u sekciji "Priložite datoteke". Onda odaberi sliku sa tvog kompjutera koju želiš, prevuci je i to je to.
Nadam se da je ovo razumljivo :manikir:

Poslednja izmena:
da li mi neko od vas moze reci da li su maltezer i malteska pudla jedno isto?jer nikako da mi to pitanje izadje iz glave :) :) :)

Ljudi kad kazu malteska pudla zapravo misle na maltezera.
Pudla i maltezer su inace dve potpuno razlicite rase i nemaju dodirnih tacaka osim ako nisu ukrstene pa je to onda mesanac pudle i maltezera.
Vrlo cesto se pojavljuje taj nepravilan pojam,ko zna ko ga je prvi izrekao ,a ljudima koji ne znaju puno o maltezerima oni najvise lice na pudle,koje su na nasim prostorima rasprostanjenije,verovatno otud tako nesto.
Maltezer se pojavljuje u spisima 60.tak godina pre nove ere i smatra se jednom od najstarih rasa,pudla se pojavljuje u 16.veku .

Ljudi kad kazu malteska pudla zapravo misle na maltezera.
Pudla i maltezer su inace dve potpuno razlicite rase i nemaju dodirnih tacaka osim ako nisu ukrstene pa je to onda mesanac pudle i maltezera.
Vrlo cesto se pojavljuje taj nepravilan pojam,ko zna ko ga je prvi izrekao ,a ljudima koji ne znaju puno o maltezerima oni najvise lice na pudle,koje su na nasim prostorima rasprostanjenije,verovatno otud tako nesto.
Maltezer se pojavljuje u spisima 60.tak godina pre nove ere i smatra se jednom od najstarih rasa,pudla se pojavljuje u 16.veku .

Kako lepo receno:klap::klap:

hvala svima koji su odgovorili na moje pitanje,ali
tek sad mi nista nije jasno..hehhehe...jer su neki napisali da je to isto a neki da je to potpuno razlicita rasa...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: no,nema veze nije mi to vazno samo me je zanimalo bzvz...:D

S tim sto ona nije ni pitala da li je maltezer i pudla jedno te isto, nego da li su MALTEZER i Malteshka pudla -isto. A to je isto!
Neko ga zove `vako, a neko `nako! :)

Evo mene i Pase opet malo ako nisam zaboravila slati fotke.Pozdrav svim slatkim pudlama.Mi smo danas bili kod veterinara,mali je uspio progutati sinoc malu carapu,danas mu je bas lose bilo,cekamo razvoj dogadjaja.:think:

Prilozi

• Ozbiljan sam 045.jpg
    Ozbiljan sam 045.jpg
    41,8 KB · Pregleda: 24
  • Ozbiljan sam 763.jpg
    Ozbiljan sam 763.jpg
    40,9 KB · Pregleda: 23
  • Ozbiljan sam 318.jpg
    Ozbiljan sam 318.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 24
  • Ozbiljan sam 361.jpg
    Ozbiljan sam 361.jpg
    50,7 KB · Pregleda: 27
  • Ozbiljan sam 375.jpg
    Ozbiljan sam 375.jpg
    29,8 KB · Pregleda: 25
Pozdrav svim pudlasima! konacno sam i ja dobila prelepu, belu patuljastu pudlu... :) Ima nepuna tri meseca i potrebne su mi informacije za pocetnike- sta sme da jede, dresura, nega, sve sto mislite da moram da znam za pocetak... unapred, hvala!

Pozdrav svim pudlasima! konacno sam i ja dobila prelepu, belu patuljastu pudlu... :) Ima nepuna tri meseca i potrebne su mi informacije za pocetnike- sta sme da jede, dresura, nega, sve sto mislite da moram da znam za pocetak... unapred, hvala!
Za pocetak...iscitaj temu ;)
Znam da je puno i tesko, ali i imati jedno zivo bice i biti odgovoran za njega takodje nije lako :)
Znaci citanje, pa onda ako ostane nesto nejasno- pitaj
Puno srece ti zelimo, tebi s njom a i njoj s tobom ;)

ako neko zeli da pokloni stene patuljaste ili toy pudle, neka mi se javi na mail: irispirity@live.com... uzimam! Nisam u mogucnosti da kupim, a rado bih volela da imam malog cupavka :)

nisam zelela da komentarisem,ali moram da ti kazem nesto.
ako vec ne mozes da priustis pudlu ne bi trebalo da je uzimas ni ako neko zeli da ti je pokloni,jer pudlama treba jakoooo puno nege sto znaci da kad imas pudlu trosis i dosta novca...pudle nisu obicni psi ;)

Back