Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko od vas sterilisao svoju zenku? Kod muzijaka je to jednostavno, jer se sve radi spolja, ne otvara se stomak i oporavak traje taman koliko mu treba da dodje sebi iz anestezije. Pretpostavljam da je kod devojcica to komplikovanije?
Meni, iskreno nije jasno kakva je to "Izozbena" frizura a kakva kucna varijanta i kakva je razlika u shishanju. Meni je pas trenutno u pupi clipu i meni je to kucna varijanta! I za jednu i za drugu je neophodno odraditi sve: ceshljanje, kupanje, pa opet ceshljanje, feniranje, pa shishanje, secenje noktiju, chupanje dlaka iz ushiju... brijanje
Samo jednom mi se desila da mi za izlozbenu frizuru traze 40evra... i uredno sam tog frizera izbacila iz vida za dalje. Mislim da je to chist bezobrazluk. Da je cena razlicita u zavisnosti od velicine psa, to mi je OK, ali od vrste frizure... e to mi nije jasno. I za jednu i za drugu je neophodno dosta rada i dosta paznje. Ne volim da mi je pas olindrand ni u sportskoj a ni u "izlozbenoj" varijanti. A koliko sam videla i jedno i drugo shishanje traje skoro identicno vreme 2-3 sata.
Shta to znaci: ako ti smandrljam psa, kosta 20, a ako ga ne smandrljam 40evra??!!
Pas vec posle 5 dana pocinje da se oseca
Hvala za komentare
Da, modirali smo se, imali smo i cizmice za sneg, dedamraz kapicu, leopard dzemperic... pa kako da odolis? A kad je hladno vreme moda je neophodna![]()
A nije mi jasno jel to obicna pelenica za bebe? Kako je ne promasi?
Na koliko kupate svoju pudlu? Koliko znam ne bi trebalo cesce od 3, 4 nedelje da im se ne unisti zastitni sloj koze. Ali mi nije jasno kako bele pudle toliko da izdrze?
Zato i kažem da je lakše sa ženkom u neku ruku. Pelena je za kuce, kao što je rekla gagasf, i postavi se u poslužavnik napravljen za to. Ženke samo čučnu, i Širli je naučila da tu čučne. Dakle ne mašiMada ako se već popiškila na peleni neće tu i da kaki, ako ne sklonim mokar deo, pa se pokaki neposredno pored. Sada sam baš izdetaljisala
Inače, i ja sam Širli kupala na 7 do 10 dana do skoro, tj kada je toplo. Jer duže smo napolju, ona obavezno legne na leđa kako koga sretne.. Ne mogu da kažem da se oseća, zaista ne, ali bude prljavija - dlaka pokupi svu prašinu sa ulice, trotoara ili gde već stigne da legneSada kako je počelo hladnije vreme, manje je kupam. Šapice posle svake šetnje su obavezne, doduše.
Pretpostavljam da kupanje zavisi i od navika pudle. Moja komšinica ima mužjaka srednje pudle, crn je, i ona njega kupa na 3,4 meseca. I zaista nije prljav, ne oseća se ni malo. Ali on ne leže gde stigne.![]()
E pa Kiki je prava dama!!![]()
![]()
Znaci zenkice ni malo ne popiske nozice tj dlaku?
Jos nesto sto me je uvek zanimalo: Videla sam kod mnogih pudlica,ali i drugih rasa, pogotovo svetlije boje, da imaju nesto crveno oko okica. Kao da je dlaka druge boje braon/crveno, jel to neki konjuktivitis, da li se tako rode, jel to nasledno???? Kako to moze da se izbegne? Deluje mi da to imaju samo bele i sive?
Takođe, Šica ide 2x nedeljno (najčešće) na agility koji traje 2,3,4h.