A ja jedva čekam da moje kuce otvore okicea moraću da čekam bar još 5-6 dana.
I ja sam bila tako nestrpljiva, a kad su otvorili oci sledece je bilo a kad ce da prohodaju....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja jedva čekam da moje kuce otvore okicea moraću da čekam bar još 5-6 dana.
Djina, kada počinješ da ih prehranjuješ.Naravno oni još uvek doje ali im se dodaje po neki obrok.
Samo da se pohvalim. Trenutno najpopularniji pas u zemlji LEON, vlasnistvo Zorice Brunclik, koji je zvezda na FARMI je iz nase odgajivacnice.
Zorica i Kemis su se odlucili za nasu odgajivacnicu sto nam je velika cast (s obzirom da su mogli da biraju psa u zemlji i inostranstvu).![]()
A jesi video sta je uradila psu???
Jadan..ofarbala ga i povela ga na "Farmu" ...tamo jadan udise onu prasinu tamo...
Meni ga bas zao...a kakv je bio sladak....beli....![]()
Nemoj mnogo da citas novine
Na zapadu postoje boje za pse (ako se vec tako zovu verovatno nisu stetne za njih). A kako se neki doticni dusebriznici nisu pobunili sto u toj "prljavstini" zive ljudi a toboze, brinu se za psa?
Da je srece da svi psi zive u uslovima u kakvim zivi Leon psi bi bili najsrecnija stvorenja. Zameriti Zorici da zlostavlja psa je valika glupost i idiotizam.![]()
I zar ti nije zao sto ti je ofarbala psa?Ja da meni neko ofarba stene mog maltezera..... ma pojma nemam sta bi uradila....
Verovatno bi vikala na sav glas tipa:
Svaka cast sto tako mislis, ja....
ne bi tako reagovala
![]()
Da li si se ti nakad ofarbala? Zar te nije zao ovoliko zena na svetu sto se farbaju.
Ja ne vidim raziliku. A ti?Sta je tu strasno?
Moje misljenje na ovu temu, i bicu iskrena (cak i malo previse), je da to rade samo poremeceni likovi. Psu to ama bas nije potrebno, oni su ziva bica a kojima njihovi vlasnici treba odgovorno da brinu a ne igracke. Jedno je kada se malo preteruje sa odelicma, ali farbati psa, mislim stvarno! Ne cudi me sto je doslo iz AmerikeDa li si se ti nakad ofarbala? Zar te nije zao ovoliko zena na svetu sto se farbaju.
Ja ne vidim raziliku. A ti?Sta je tu strasno?
Nemoj mnogo da citas novine
Na zapadu postoje boje za pse (ako se vec tako zovu verovatno nisu stetne za njih). A kako se neki doticni dusebriznici nisu pobunili sto u toj "prljavstini" zive ljudi a toboze, brinu se za psa?
Da je srece da svi psi zive u uslovima u kakvim zivi Leon psi bi bili najsrecnija stvorenja. Zameriti Zorici da zlostavlja psa je valika glupost i idiotizam.![]()
Jasna ne slazem se, sisanjem se pas izmedju ostalog odrzava i zdravim i cistim, ako naidjete na dobrog groomera pas nece ni osjetite razliku izmedju izlozbene i frizure za kucnog ljubimca (jer tada vise manje svi biraju kracu varijantu), znaci sisanje je neophodno, farbanje nije, nikad nisam pristala da ogarbam psa niti cu, mislim da je to vec ponizavanje psa i meni je neshvatljivo.
Samo da se pohvalim. Trenutno najpopularniji pas u zemlji LEON, vlasnistvo Zorice Brunclik, koji je zvezda na FARMI je iz nase odgajivacnice.
Zorica i Kemis su se odlucili za nasu odgajivacnicu sto nam je velika cast (s obzirom da su mogli da biraju psa u zemlji i inostranstvu).![]()