gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
lepa izlozba. Prelepo vreme ali nesto manje pasa nego prosle godine. Neznam sto ali ove godine, za razliku od proslih, nije bilo Rusa.
Od pudli samo 4-5 kom i to iz Slovenije i Hrvatske ali stvarno kvalitetne.
Evo slike jedne koja je ostavuila najbolji najbolji utisak (a mislim da je i pobedila u rasi)Pogledajte prilog 179526Pogledajte prilog 179527Pogledajte prilog 179528
Boga mi, prosle godine je bilo samo nasih, nikoga od stranaca nije bilo. Inace, ovo je pudla moje poznanice iz Slovenije G-dje Klaudije, a koliko sam obavestena bila je i druga u grupi. Nisam samo sigurna da li je izlagala Beti bup, ili je dovela neku drugu iz svog uzgoja. Klaudija je bila dosta uspesna i na Evropskoj izlozbi u Celju sa svojim pudlama

Ne rece, da li ste se izlagali ili ste bili u shetnji samo? Jeste li se shishali....kako je proslo?
. E ovako Laki od kada je dosao kod nas cesto ceska desno uvo i trese ponekad glavom kao da mu nesto tu smeta, ja sam mu gledala uvo ne osjeca se nista relativno je cisto, dlacice iz uha pokusavam da cistim svaki drugi dan tako da ne znam sta bi moga biti problem. E sad pokusavam da citam ovaj forum od pocetka, jer ima dosta toga da se nauci, ali stvarno nemam puno vremena pa nisam odmakla puno, ali neko je pominjao kapi za usi Epi-otic da li bih mogla da pokusam da mu stavim te kapi ako ima te nakupljene masti iznutra a ja je ne vidim da to izbaci, i ako bih kako ste vi to radili, to je jedno, drugo za koliko vremena su vasi ljubimci naucili gdje im je mjesto da kake i piske, Lakija izvodimo redovno u dvoriste posle jela i obavi on svoje sve tamo, ali i kad udjemo u kucu posle nekih pola sata eto njega opet
i svako malo gospodin piski. E jos trece da li imaju neki keksici ili nesto sto bih mu mogla davati kao nagradu ako nesto uradi kako treb (inace nista ne radi kako treba) mogu da umrem od dozivanja nece ni da me udostoji pogleda cak sam pomislila u jednom momentu da je gluv, ali nije gad mali je samo svojeglav ali ga ipak volim punoooo. Drustvo hvala unaprijed na odgovorima veliki pozdrav iz Podgorice od mene i Lakija.

E sad izgleda da cu ja da budem najdosadniji clan ovoga foruma
Tek veceras su mi stigli papiri za Lakija, kada smo ga preuzimali rodovnik nije jos bio gotov ili vec sta dogovor je bio naknadno da dobijemo papire kao sto jesmo veceras. U rodovniku pise da je Laki ostenjen 29.01.2011. a u knjizici da je prvu vakcinu primio 09.03.2011. znaci nije napunio ni sest nedelja. Citala sam da prije 8 nedelje ne valja davati stenetu vakcinu pa me zanima zasto i dali moze Laki imati ne daj Boze neke posledice povodom toga i da li revakcinacija treba biti posle mjesec dana je li tako
Konacno idemo u ponedeljak kod veterinara, pa cu njega ugnjaviti sa ostalim pitanjima, ali za ovo sam bila nestrpljiva.