sava035
Aktivan član
- Poruka
- 1.407
Al si ga razmazila!!!!Mene interesuje nesto o ponasanju pudli u odredjenim situacijama.Ovaj moj je jako dobar,uvijek raspolozen,dobricina pravi,obozava sve oko sebe.Postoji samo jedna stvar koju nikako da uklonim a pocelo je sa njegovih godinu dana a sad ima 18 mjeseci.Povremeno,kada mu dam kost pa hocu da je uzmem -rezi tako strasno da odustanem jer imam osjecaj da bi me ujeo ako nastavim.Ponekad se ovo desi i napolju,kada prilikom setnje uzme neko smece pa hocu da ga pusti.Kada jede redovne obroke miran je kao bubica,mogu da mu radim sta god hocu.Desava li se to i kod vasih pudli?
Da se ne ponavljam, vec su ti dosta o tome pisali ali moras biti ostra u takvim reakcijama. Cim bude zarezao na tebe (to znaci, skloni se ja sam glavni) odmah ostro vikni na njega i stavi mu do znanja ko je kome gazda i ko je"vodja copora"

Ali nadam se da cemo to danas srediti. 

Kad vidim da tako nesto radi kazem NE i on prestane. Problem je kad nisam prisutna. Naknadno, posle par sati, kazu da ga ne vredi kaznjavati jer nije svestan sta je zabrljao.