PUDLE

:zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2::zjelka2:

SRECNA NOVA GODINA I BOZICNI PRAZNICI

DSC03054-1-1.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav svima i srecno novo leto!!!!

Evo da se pohvalimo da smo uglavnom mnogo dobri i da se retko desi da se upiski u kuci verovatno ga nismo izveli na vreme a jadnicak vidi da je pogresio, ne grdimo ga mnogo. Nego sam htela da upitam za savet, kako da ga naucim da ide meni uz nogu i sa jedne strane jer se desi da se zamota oko mene. I kako da ga nagradjujem kada mu se ne svidjaju njegovi biskoti:zroll:. Hvala unapred. Veliki pozdravz:poz:z:poz:z:poz:

lakrima ,za hodanje uz nogu imas sve na temi dresura pasa,a za nagradjivanje pokusaj da nadjes Dr. Alder's Milchdrops,svi psi koje poznajem ih obozavaju :kolac: ,valjda ce se i njemu dopasti. z:poz:

Evo konacno uskocismo u novu garderobu, doduse nisu dzemperici, vec vise kao jaknica i prsluk. Slike su ocajne al videce se sta treba da se vidi. Lazi je ovo za broj vece, al mi smo odabrali velicinu racunajuci da je tek 6ti mesec i da ce porasti bar jos malo...

PS slike su cudno okrenute al moze direktno na sajtu da se isprave....
PS2 Nismo dobili patikice....

Pozdrav svima...

Pozdrav svima i srecno novo leto!!!!

......... I kako da ga nagradjujem kada mu se ne svidjaju njegovi biskoti:zroll:. Hvala unapred. Veliki pozdravz:poz:z:poz:z:poz:

Moji isto ne vole biskvite, ja koristim običnu salamu, parizer ili sl. Jedan kolutić iseckam i to mi je najzgodnije. Nagrada mora biti u malim dozama kako bi pas mogao da je lako i brzo pojede, jer ako krene da grize i žvaće onda već odugovlači i čas obuke počinje da gubi na efikasnosti.

Betty i Bambi su preslatke! Nadam se da ce naci dom kakav zasluzuju, u kome ce biti srecne i voljene bar toliko koliko one znaju da vole.:heart:

U utorak smo se oprostili i od Bambi, ostaje nam samo još Beti. Bambi je otišla za Hrvatsku. Dugogodišnjim ljubiteljima pasa, u dobre ruke, nadam se da će mnogo narednih godina uveseljavati jedni druge i da će Bambi imati dug, zdrav i srećan život sa njima.

Evo i malo sličica naše Bambi pre odlaska.

DSC05781.JPG
DSC05778.JPG
DSC05783.JPG
DSC05791.JPG

Srce malo, kako je slatka.:heart: Te njene lepe, krupne okice. Kako ce samo usreciti nekog od pudlasa!
:kiss: za malu lepoticu.

SRECNA SVIMA I OVA NASA PRAVOSLAVNA! :zjelka2:

Poslednja izmena:
U ponedeljak nam je otišla i Betika. Otišla je u Beograd. Mislim da su nam sve bebe u dobrim rukama i da će imati svu pažnju, ljubav i negu, koja će im obezbediti dug i srećan život.

Slede Betikine slike pre odlaska. Doterivanje...

DSC05834.jpg
DSC05837.jpg
DSC05833.jpg
DSC05841.jpg
DSC05845.jpg

U ponedeljak nam je otišla i Betika. Otišla je u Beograd. Mislim da su nam sve bebe u dobrim rukama i da će imati svu pažnju, ljubav i negu, koja će im obezbediti dug i srećan život.

Slede Betikine slike pre odlaska. Doterivanje...

Betika je slatkis.
Hvala Bogu da ste im nasli dobre vlasnike.
Sami ste ih doterivali?
Ja nemam ni alat a i ne znam da ih sisam. Sasa jos nije otvorio salon u Subotici (prerano sam se obradovala) pa sam ih opet, pre nedelju dana, morala voditi u Novi Sad na sisanje. Sada mi je mnogo lakse odrzavati dlaku urednom a i manje ih cupam kad ih cesljam.

Gde su svi? :(
Dajte da vidimo nove slicice malih lepotana!

Ja svoje pse (male i velike) sama šišam. Nabavila sam dobre makaze, mašinu i profi fen. Naravno i četke, klešta za nokte... sav osnovni alat.
To osnovno brijanje radim sama a ako idem na izložbu obratim se Veri koja je pravi profesionalac.

Ja svoje pse (male i velike) sama šišam. Nabavila sam dobre makaze, mašinu i profi fen. Naravno i četke, klešta za nokte... sav osnovni alat.
To osnovno brijanje radim sama a ako idem na izložbu obratim se Veri koja je pravi profesionalac.

Da li je ta masina bas za pse ili moze i ona za ljude i koliko (orjentaciono) kosta?
Nokte ne moram da im sredjujem jer se od trcanja po dvoristu isturpijaju taman koliko treba.

To je mašina za pse. Kupila sam privatno od čoveka koji donosi iz Nemačke i nije skupa, ako se ne varam, mislim da je koštala oko 100 i nešto eura. Ako te interesuje pitaj me na pp pa ću ti dati br. telefona tog čoveka.
Fen sam kupila u radnji koja snabdeva frizerske salone za ljude, kao i makaze. Nije bilo ni jeftino... Nekoliko hiljada dinara. Ja cene baš i ne pamtim...:zstidljivko:

DSC05194.jpg
DSC05196.jpg
DSC05195.jpg

Kupila sam profi fen za "ljudsku upotrebu" z:) u radnji za frizere za ljude.

I meni fali ruka, ali nekako se snalazim. Odrasli (uglavnom) zanju da stoje dok ih češljam i sušim, jedino mi je za štence jako nezgodno, tu mi fali još dve ruke.... z:lol:

Back