Izvini, a gde si ti kad ne mozes da nadjes mf kozmetiku? 
Dior je suvise skup za mene...

Dior je suvise skup za mene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7sins:Zene kad ste vec tu pomozite savetom. Ja imam mesovitu kozu, suvi obrazi, i nezaobilazna T masna zona od koje dobijam zivcane slomove. Sve sam probala i kupke za lice za T zonu i losione, koristim tecan MF Color Adapt i MF u kamenu i super mi boja odgovara, ali nakon 2 sata zasijam! To mi mnogo smeta, imate li vi neki savet? Hvala
hanibal77:mozes samo kameni,ali on ne sluzi za prekrivanje nepravilnosti,samo da da taj barsunasti izgled.to preko dana a uvece stavi oba,izgleda vise nasminkano.moze samo u prahu ili kameni
hanibal77:hmmmm nemam konkretan primer,ja koristim neke terracotta i ok je al ne dugo
pogledacu pa javljam
Queen_:da, da zaboravila sam da kažem da za izlazak koristim kombinaciju tečni+kamen. meni puder i ne treba za prikrivanje nepravilnosti, (nemam ih), nego za baršunasti izgled. samo mi užasno smeta taj sjaj na nosu i čelu zbog masne T-zone. daj neki konstruktivan predlog za mat puder u kamenu
apache:I kakav je vichy?
Kao sto nedavno vec rekoh koristim skoro sve od vichy-a i meni su odlicni.slatko volim :)):nije mi odgovarala nijansa tog testera (previse tamna za moje bledunjavo lice), pa nisam sigurna..
mozda neko ima konkretnija iskustva sa Vichy ?