Puderi...

ne koristim ja to...niti sam ikada.a posebno ne volim one tecne....pa kad ih namaze zena izgleda ko da se zacementirala.jos ako je previse taman pa se vidi bela koza na vratu ili ispod kose..uzas. :roll:
ja samo kremu na lice da mi se ne osusi koza...

Potreban mi je savet devojaka/zena koje se razumeju... Elem, htela sam da pocnem da upotrebljavam puder i interesuje me da li moze (dobro, znam da moze, ali da li je smisleno) krema za lice i preko samo puder u prahu. Imam kombinovanu kozu lica i muku mucim sa pronalazenjem adekvatne kreme, i ne bih mogla da je jos dodatno opteretim sa nekim puderom koji je tecan, kremast...
Dajte neki savet - kombinovana koza, da li krema, da li puder, koji i bla, bla...

imam pitanje, je glupavo ali .... imam mesovitu kozu i sto sam starija ovi suvi delovi kao da u jos suvlji pa vidim da mi ne odogvaraju bas puderi za mesovitu kozu...nekako su mi suvise suvi...
jel tripujem ( a moguce je da sam samo to utripovala) ili moze biti tocno????
inace mrzim moju kozu komplikovana je.
ljubazno se zahvaljujem unapred na odgovorima.

7sins:
Zene kad ste vec tu pomozite savetom. Ja imam mesovitu kozu, suvi obrazi, i nezaobilazna T masna zona od koje dobijam zivcane slomove. Sve sam probala i kupke za lice za T zonu i losione, koristim tecan MF Color Adapt i MF u kamenu i super mi boja odgovara, ali nakon 2 sata zasijam! To mi mnogo smeta, imate li vi neki savet? Hvala

Hani, očekujem od tebe da rešiš ovaj problem, jer i meni muči isti. :wink:
ne mogu da nađem puder da ne sjajim, pa to ti je

slušaj sad. ne znam da li da korsitim kombinaciju tečni+kameni(ili u prahu) ili samo u kamenu? Nekako mi se čini da mi koža ne diše kad stavim oba :-? , to jedino radim zimi. Onaj šanelov što si slala mi se čini ok, nisam ga dovoljno dugo nosila da provilam da li ću se sjajiti nakon određenog vremena, jer mi je boja bila pretamna, meni ne stoje bež nijanse.

hanibal77:
mozes samo kameni,ali on ne sluzi za prekrivanje nepravilnosti,samo da da taj barsunasti izgled.to preko dana a uvece stavi oba,izgleda vise nasminkano.moze samo u prahu ili kameni

da, da zaboravila sam da kažem da za izlazak koristim kombinaciju tečni+kamen. meni puder i ne treba za prikrivanje nepravilnosti, (nemam ih :mrgreen: ), nego za baršunasti izgled. samo mi užasno smeta taj sjaj na nosu i čelu zbog masne T-zone. daj neki konstruktivan predlog za mat puder u kamenu

Queen_:
da, da zaboravila sam da kažem da za izlazak koristim kombinaciju tečni+kamen. meni puder i ne treba za prikrivanje nepravilnosti, (nemam ih :mrgreen: ), nego za baršunasti izgled. samo mi užasno smeta taj sjaj na nosu i čelu zbog masne T-zone. daj neki konstruktivan predlog za mat puder u kamenu

A jesi li probala creme puff(mf)? Prilicno matira kozu...

Back