Puderi...

bejbica:
Bila sam samo jednom u lily-u i trazila sam maybelline aceton bez acetona (onaj zelene boje) i kad sam ga ugledala tetkica kaze nemamo i ja kazem kako nemate kad je tu na polici, a ona na to kaze Boze pa nisam znala da postoji aceton bez acetona i od onda nikad vise nisam krocila u lily.Toliko o obavestenosti:-)

hehee, u pitanju je "skidac laka bez acetona" (ne moze "aceton bez acetona" ;) )

Zene kad ste vec tu pomozite savetom. Ja imam mesovitu kozu, suvi obrazi, i nezaobilazna T masna zona od koje dobijam zivcane slomove. Sve sam probala i kupke za lice za T zonu i losione, koristim tecan MF Color Adapt i MF u kamenu i super mi boja odgovara, ali nakon 2 sata zasijam! To mi mnogo smeta, imate li vi neki savet? Hvala

Meni je color adapt odgovarao, on je potpuno bez ulja...
Cula sam da ima neki diorov ultra mat, tako se nesto zove, cena je oko 2500din, sto ja naravno ne mogu sebi da priustim, ali ako ti mozes... cula sam da je odlican

7sins:
Zene kad ste vec tu pomozite savetom. Ja imam mesovitu kozu, suvi obrazi, i nezaobilazna T masna zona od koje dobijam zivcane slomove. Sve sam probala i kupke za lice za T zonu i losione, koristim tecan MF Color Adapt i MF u kamenu i super mi boja odgovara, ali nakon 2 sata zasijam! To mi mnogo smeta, imate li vi neki savet? Hvala
Moj predlog je da probas Vichy Aera Teint.Imam isti problem, samo nikako da potrefim nijansu koja mi odgovara, pa izgledam kao spadalo:-)

apache:
Ja sam pre koristila nijansu 102ivory beige lasting performance mf, ali cula sam da su sad nesto promenili brojeve... Ima li neko neku informaciju

...Nisam dosta dugo kupovala novi Lasting Performace kod nas tako da nemam tu informaciju, ali oznake/brojevi jesu razliciti na nasem i, na primer, britanskom trzistu...Ovde sam kupovala kao zaista najsvetliji (bez ruzicastog pigmenta, pravi 'vampirski') MF Lasting Performance no.100 - Fair...Od njega nisam pronasla svetliji, dugotrajninji i sa vecom pokrivnom moci do sada...Ali, zaista je 'cement' i ne bih ga preporucila za svakodnevnu upotrebu...:)

apache:
Pa to mi ekstra odgovara, ni ne sminkam se svaki dan, odnosno preko dana retko... Vidis ja sam mislila da su 100 i 101 rozikaste nijanse...

...Najbolje je da probas tester - i to na prirodnom, dnevnom svetlu - ja imam ruzicastu kozu, tj. jedva ruzicastu (koji je ton u pitanju najbolje ces odrediti ako stavis cist beli papir pored lica), ali izbegavam mamksimalno ruzicaste pudere - Ivory bi trebalo da je krem nijansa, tj. da nema pink osnovu - sto se 100 Fair MF LP tice, toliko je svetao da je 'za uplasiti se' - ja ne dobijam ruzicasti ton kada ga stavim, ali ipak je najbolje da probas - meni je cak malo i presvetao tako da ga malo 'otoplim' slojem MF Creme Puff -a (Translucent) i rumenilom, naravno...

apache:
www.maxfactor.com/products/face/lp-liqmak.jsp
evo ovde mozes da pogledas, cini mi sa da su malo i ambalazu promenili

...Da, ovo su oznake koje postoje u Britaniji - i ono sto je bitno - razlikuju se od nasih i po nijansama, tako da jedino mogu da ti savetujem (ponovo) da svakako isprobas tester pre kupovine - uzgred, nisam jos uvek pogledala kod nas oznake - da li su promenjene ili ne, tako da ne bih volela da ti dam pogresnu informaciju...Svakako bi ti pristajala jedna od prve tri nijanse 001,002 ili 003 (iako druga ima ruzicastu notu, ali kada se puder adaptira na kozi posle par minuta, nijansa nije ista, tako da i prilikom probe sacekas par minuta i - nanesi malo deblji sloj, radi boljeg uvida u nijansu)...001 deluje neutralno a 003 ima zuckastu/krem osnovu...Da, setila sam se - kada odaberes pravu nijansu, mozes da pogledas u Depo-u na Bulevaru - nisu zanemarljivo nize cene a radi se o identicnim proizvodima...:)...P.S...Ja sam koristila 001...;)

E, a je l zna neko da mi objasni koja je razlika izmedju MF lasting performance i colour adapt ?

btw, mene muci ovo : imam mesovitu kozu, i koji god puder da stavim je ok, ali posle par sati mi se celo i nos sijaju katastrofa --> to sam primetila zahvaljujuci fotkama, na kojima se sijam samo tako :? uzas :( !!! a kameni puder preko tecnog na zalost ne pomaze nikako :(

je l imate neki predlog?

Back