Na jednoj drugoj temi je vec pokrenuta ova prica, pa rekoh ajde da otvorim posebnu temu... Dakle, koji puder koristite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je svetla nijansa mnogo mnogo mnogo tamna...baki 75:NIVEA VISAGE, to vise dodje kao tonizirana krema , ima je samo u 2 nijanse , bronza i hell (svetla). Zimi koristim bronzanu niojansu, a leti svetliju. Meni je OK.
Pozdrav sestri vampirici!ugadnubaburastem:...MF Lasting Performance (Fair no.100) kada je potrebno savrseno prekrivanje...MF Creme Puff - Truly Fair) - svakodnevno, narocito leti i kada mi ponestane omiljenog Lancome Fotogenic Compact-a - nijansa za 'vampire' u koje spadam - no.202 - povucena je, tako da cu morati da otkrijem sledecu extra fair farbu za bledoliku mi kozuricu...Lighter shade of pale - pozdrav a-pachetu...![]()
Mora da si bila u Liliy-uapache:Pozdrav sestri vampirici!
Uh, al me je zajebala prodavacica, rekla mi je da je transparent najsvetlija nijansa creme puffa, i ja kreten poverovala :mad:
A za kakvu je kozu on? Je l' ima ulja u sebi?Nina2:MF hypersmooth, odlican je. Koristim 007 bojuiliti bronze.
apache:A za kakvu je kozu on? Je l' ima ulja u sebi?
bejbica:Ne koristim ni jedan puder.Nikada ne umem da izaberem neku nijansu koja odgovara boji moga tena, pa mi faca kada ga nanesem izgleda katastrofalno.:-(Prejak je kontrast.Ili presvetlo ili pretamno![]()
Iduci put ima tebe da povedem sa sobom, pa da mi pomognes;-).A puder mi uvek uvali neka prodavacica, posto ja ovca kazem da se ne snalazim bas u tom polju, a one jos vece ovce od meneslatko volim :)):zato sto sigurno gresis kad biras nijansu ..Puder se bira prema boji vrata, a ne na ruci, kako svve pogresno rade :? (zato vecina zena izabere mnogo tamniji puder nego sto je to potrebno)
dakle, sledeci put kad budes birala, gledaj da bude prirodno osvetljenje, i isprobaj puder na vratu !!!
Ma, one su bezobrazne! Ko bi ocekivao da im je u interesu da ti ne daju onu boju koju trazisbejbica:Iduci put ima tebe da povedem sa sobom, pa da mi pomognes;-).A puder mi uvek uvali neka prodavacica, posto ja ovca kazem da se ne snalazim bas u tom polju, a one jos vece ovce od mene![]()
Ko zna!Mozda tetkice rade na proviziju od prodaje:-)apache:Ma, one su bezobrazne! Ko bi ocekivao da im je u interesu da ti ne daju onu boju koju trazis
bejbica:Iduci put ima tebe da povedem sa sobom, pa da mi pomognes;-).A puder mi uvek uvali neka prodavacica, posto ja ovca kazem da se ne snalazim bas u tom polju, a one jos vece ovce od mene![]()
Bila sam samo jednom u lily-u i trazila sam maybelline aceton bez acetona (onaj zelene boje) i kad sam ga ugledala tetkica kaze nemamo i ja kazem kako nemate kad je tu na polici, a ona na to kaze Boze pa nisam znala da postoji aceton bez acetona i od onda nikad vise nisam krocila u lily.Toliko o obavestenosti:-)slatko volim :)):dogovoreno
a ti si sigurno nabasala u Lilly, njihove prodavacice su extra "ljubazne i obavestene"...a tek sto su edukovane o kozmetici, Boze me sacuvaj :?