Puderi...

Tecni - max factor mada nisam nesto odusevljena, a u prahu vec godinama(a stalno me zene pitaju koji je to puder tako dobar) Dalija - bronza pa ga izmesam do zeljene nijanse bebi puderom i bude san snova !

Meni odgovaraju samo puderi bez ulja, tako da sam se zajebala kada sam prosli put kupila true matcha lorealov
creme puff mf-odlican! Jedino sto je meni i najsvetlija boja tamna, ali moze da se koristi za uvece

Ne koristim ni jedan puder.Nikada ne umem da izaberem neku nijansu koja odgovara boji moga tena, pa mi faca kada ga nanesem izgleda katastrofalno.:-(Prejak je kontrast.Ili presvetlo ili pretamno:(

...MF Lasting Performance (Fair no.100) kada je potrebno savrseno prekrivanje...MF Creme Puff - Truly Fair) - svakodnevno, narocito leti i kada mi ponestane omiljenog Lancome Fotogenic Compact-a - nijansa za 'vampire' u koje spadam - no.202 - povucena je, tako da cu morati da otkrijem sledecu extra fair farbu za bledoliku mi kozuricu...Lighter shade of pale - pozdrav a-pachetu...;)

true match od L'oreala - honey beige...a pre MF hypersmooth - golden...

koje boje koristite uopste? ajde hanibale, javi se da nam kazes koje boje najbolje idu uz nijanse pudera...

ugadnubaburastem:
...MF Lasting Performance (Fair no.100) kada je potrebno savrseno prekrivanje...MF Creme Puff - Truly Fair) - svakodnevno, narocito leti i kada mi ponestane omiljenog Lancome Fotogenic Compact-a - nijansa za 'vampire' u koje spadam - no.202 - povucena je, tako da cu morati da otkrijem sledecu extra fair farbu za bledoliku mi kozuricu...Lighter shade of pale - pozdrav a-pachetu...;)
Pozdrav sestri vampirici!
Uh, al me je zajebala prodavacica, rekla mi je da je transparent najsvetlija nijansa creme puffa, i ja kreten poverovala :mad:

ne volim pudere
ali pošto imam prilično svetao ten i svaka tačkica se vidi, onda ponekad moram da koristim korektor... a pošto su korektori svi suviše tamni za mene... koristim neki od Lancome-a za koji je namenjen za predeo oko očiju
Long Lasting Softnening Concealer u boji 01 Beige pastel

jedino je on dovoljno svetao
:(

bejbica:
Ne koristim ni jedan puder.Nikada ne umem da izaberem neku nijansu koja odgovara boji moga tena, pa mi faca kada ga nanesem izgleda katastrofalno.:-(Prejak je kontrast.Ili presvetlo ili pretamno:(

zato sto sigurno gresis kad biras nijansu ..Puder se bira prema boji vrata, a ne na ruci, kako sve pogresno rade :? (zato vecina zena izabere mnogo tamniji puder nego sto je to potrebno)

dakle, sledeci put kad budes birala, gledaj da bude prirodno osvetljenje, i isprobaj puder na vratu !!!

slatko volim :)):
zato sto sigurno gresis kad biras nijansu ..Puder se bira prema boji vrata, a ne na ruci, kako svve pogresno rade :? (zato vecina zena izabere mnogo tamniji puder nego sto je to potrebno)

dakle, sledeci put kad budes birala, gledaj da bude prirodno osvetljenje, i isprobaj puder na vratu !!!
Iduci put ima tebe da povedem sa sobom, pa da mi pomognes;-).A puder mi uvek uvali neka prodavacica, posto ja ovca kazem da se ne snalazim bas u tom polju, a one jos vece ovce od mene :lol:

bejbica:
Iduci put ima tebe da povedem sa sobom, pa da mi pomognes;-).A puder mi uvek uvali neka prodavacica, posto ja ovca kazem da se ne snalazim bas u tom polju, a one jos vece ovce od mene :lol:
Ma, one su bezobrazne! Ko bi ocekivao da im je u interesu da ti ne daju onu boju koju trazis

bejbica:

dogovoreno ;)

a ti si sigurno nabasala u Lilly, njihove prodavacice su extra "ljubazne i obavestene"...a tek sto su edukovane o kozmetici, Boze me sacuvaj :?

slatko volim :)):
dogovoreno ;)

a ti si sigurno nabasala u Lilly, njihove prodavacice su extra "ljubazne i obavestene"...a tek sto su edukovane o kozmetici, Boze me sacuvaj :?
Bila sam samo jednom u lily-u i trazila sam maybelline aceton bez acetona (onaj zelene boje) i kad sam ga ugledala tetkica kaze nemamo i ja kazem kako nemate kad je tu na polici, a ona na to kaze Boze pa nisam znala da postoji aceton bez acetona i od onda nikad vise nisam krocila u lily.Toliko o obavestenosti:-)

Back