Puderi...

divlja:
Posle dugog dumanja, odustala sam od standardnih varijanti Max Factor, Loreal, pa sam narucila Sante cream make up i Sante pressed powder sa sajta prirodnakozmetika.com. Javim kakav je kad stigne. :-P

Bez sintetickih prezervativa, boje i mirisa. Nije ni skupo, oba su po 900 dindzi. :-)
ja imam sante cream make up u boji porcelan
mnogo je fino, neguje kozu, a skroz je mat
mojoj osetljivoj trudnickoj kozi savrseno odgovara
:D
a eto, nije ni skupo... mislim da cu ga ponovo naruciti

Eh da... od obicne kozmetike se nikad, ali nikad necu odreci
stavim sasvim malo ovoga preko mog Sante tecnog :P
guerlainm.jpg

ra-ta-tat:

Znaci, bice verovatno i meni ok. :) Svasta sam narucila jedva cekam da mi stigne. :razz:

Tecni puder Sante je super, odgovara mi boja (uzela sam bronze, al' nije tamna), posle Nivea Visage tonirane kreme ko da nemam nista na licu. Yupi! :-D Moc prekrivanja srednja, mat finis, malo sam stavila ovog u kamenu. Jedino sto su pakovanja malecna. :lol:
Uzela sam i Sante sjaj, super je. :razz:
Za kozmetiku Logona za mesovitu i masnu kozu vam javim posle nekog vremena, tu sam dobila neki korektor, nisam ga jos probala, ne koristim korektor.

Original postavio ra-ta-tat

"Znaci, bice verovatno i meni ok."

:shock:

Sad smo te provalili ;) :p

Divlja,
super sto ti odogovara.

Malo je lakse naci boju kad je tamniji ten u pitanju, a ja sam jako bleda, a nema nista gore, meni, od tamnijeg pudera od boje koze.

Sta si uzela iz logona kolekcije? Ceo program za masnu/mesovitu kozu?

Da, celu kolekciju. :-)

Ma nemam ja taman ten, nego kamufliram da sam blago preplanula :lol:, vazno je da se lepo razmazes i ja izbegavam nijanse na roze i zuto, ostalo mi se sve lepo adaptira.

Back